• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Buski 19/07/09 LeyLi'nin Düğün Fotoları

gelinlik bütün olarak hoş ama çok fazla detay var ve bence boğmuş biraz. hele türban baktım baktım ahla anlayabilmiş değilim nasıl bir şey olduğunu. ama dedim ya bütün olarak hoş durmuşsun.

69 günde evlenmek de cesaret ister gerçekten. mutlulukar dilerim

ömür boyu mutluluklar dilerim a.s.
bana görede çok yoğun bi gelinlik şatafat,ihtişam anlamında değil çok kalabalık ve gözyorucu.biri yazmış üç gelinlik giymişsin gibi aynen öyle gibi geldi.
gelinlik işide zevk meselesi elbette.önemli olanda senin ve ailenin beğenmesiydi zaten öylede olmuş ne güzel.
mutluğunuz daim olsun:1hug:

Hoş olmuşsun canım ama fazla mı parlamışsın ne :)Mutluluklar dilerimmmm

yavrum birisi seni kandırmış, gelinliği satmak için..
yani dışardan bakınca sanki 3 genç kızın istihakı olan gelinliği bir seferde giymişin gibi, imdi diyeceksin renk, zevk.. -ben şahsına hiç birşey demiyorum- ama sana bu gelinliği satan gelinlikçi bir kaç gelinlik moda dergisi okusunda, frapanla, süslü olmak, sıradan olup da şık olmak ne demek öğrensin.. bu arada hep biz tesettürlüler kekleniriz moda uğruna..

maşallah çok güzel görünüyorsun canım.. ömür boyu mutluluklar dilerim..a.s.

gerçekten çok yorucu geldi bana da
bende ışıltıyı, parıltıyı çok severim ama bu çok geldi açıkcası :)
daha doğrusu bana türbanınız biraz fazla abartılı geldi
hatta gelinliğinizi saklamış bence
bu tür ışıltılı,taşlı gelinlik gördüm çokta beğenilmişti ama türbanınız öyle bir halde ki gelinliğiniz kaybolup gitmiş durumda, gelinliğin kolu ispanyol ve güpürlü çok hoş
resimlere 3-4 kere bakınca anladım şu oruçlu halimle
ve bence çok güzel bir yüzünüz var o da türban arasında kaybolmuş
hee bu arada el yelpazeniz çok çok ilgimi çekti bende inş istiyorum düğünümde böyle birşey
böyle kokoş olcam bende çok hoş detay gerçekten çok hoşuma gitti zemuszemus

Rabbim yüzünüz gibi de mutluluklar versin inş

yavrum birisi seni kandırmış, gelinliği satmak için..
yani dışardan bakınca sanki 3 genç kızın istihakı olan gelinliği bir seferde giymişin gibi, imdi diyeceksin renk, zevk.. -ben şahsına hiç birşey demiyorum- ama sana bu gelinliği satan gelinlikçi bir kaç gelinlik moda dergisi okusunda, frapanla, süslü olmak, sıradan olup da şık olmak ne demek öğrensin.. bu arada hep biz tesettürlüler kekleniriz moda uğruna..

Canım merak etme : ) kimse kandırmadı.Bu arada herkese 2-3 gelinlik gibi gelmesinin nedeni başımda ki duvağın sıradan bir duvak olmayışı yüzündendi.Bu duvak gelinlikten daha çok elle ( yapıştırmalı değil ) taşlar işlenerek oluşturuldu.Düğünde göğüslerim çok dar durmasın havaya uçmasın diye bol taşlarla ağırlık verilince sağa sola kaymıyor.Benim zevkim budur.Kaldı ki hazır böyle bir model yok.Kendim ortaya bir karışık yaptım.Sonucu da beğendim vesselam : ))

gerçekten çok yorucu geldi bana da
bende ışıltıyı, parıltıyı çok severim ama bu çok geldi açıkcası :)
daha doğrusu bana türbanınız biraz fazla abartılı geldi
hatta gelinliğinizi saklamış bence
bu tür ışıltılı,taşlı gelinlik gördüm çokta beğenilmişti ama türbanınız öyle bir halde ki gelinliğiniz kaybolup gitmiş durumda, gelinliğin kolu ispanyol ve güpürlü çok hoş
resimlere 3-4 kere bakınca anladım şu oruçlu halimle
ve bence çok güzel bir yüzünüz var o da türban arasında kaybolmuş
hee bu arada el yelpazeniz çok çok ilgimi çekti bende inş istiyorum düğünümde böyle birşey
böyle kokoş olcam bende çok hoş detay gerçekten çok hoşuma gitti zemuszemus

Rabbim yüzünüz gibi de mutluluklar versin inş

Teşekkür ederim.Kollarım ,duvağım ve gelinliğim üçü ağır işlemeli olduğu için o yüzden herkese kat kat geliyor.Açıkcası yüzümü gizlemesini de ben istedim.Bıktım herkesin aynı tornadan çıkmış gibi klasik beyaz saten bağla üzerine bişiler koymasını.Ben amacıma vardım.FARKLI : )) VE PARILTILI OLSUN İSTEDİM.Zaten siteye koymamın amacı inan onaylanması değil sadece fikir olsun.Ben çok sıkıntı çektim şatafatlı bir şey bulamadığım için .Rengi bir köşesi bir ayrıntısı fikir verir belki diye yardımcı olmak istedim.Benim gelinlikçim sürekli müşteri kazanıyor sayemde ama yelpaze ayrı bir ayrıntı sana da tavsiye ederim : ))Mutluluklar

valla ben beyendim ilk defa böyle değişik türbanlı gelinlik gördüm alışılmışın dışında.... fakat keşke o güzel yüzün biraz daha gözüküp ön planda olsaymış. mutluluklar dilerim

ay canım kibarca yazıyım dedim ama sendede bi havalar özel nakış bilmem ne diya bitek sen kendin mi özendin gelinliğine sanıyosun ne benimde gelinliğiminheryerinde fransız güpürü ve taşlar vardı türbanımıda özel yaptırdım dediğin gb el işlemeli fransız güpürü ama senin türbanın hem simli hem tüllü hem taşlı .... gelinliğin güpürlüyse güpürlü taşlıysa taşlıdır seninkinin eteklerinde ki taşlar kompozisyon oluşturmuş doğa resmi gb hem eline çiçek alıosan kese almazsın kese takıda ele alınır çiçek masaya bırakılır sen ne varsa toplamışın misafirlerle nası görüştün yada eşinin elini neyle tuttun merak ettim
birde kapalı insanların dah usturuplu olmasından yanayım bi ayeettte ahir zamanda öyle insanlar olucakki kapalı çıplaklar olucak anlamına gelen sözler var var yani dicam oki biz kapanırken allah rızası için kapanım haramdan korunup bizede bakıp haram işliceklerdende sakınmamız lazım bi kadın fazla gösterişte bulunmamalı bence neyse vaktimi harcadım anlayana bikaç laf işte izlediniz için teşekkürler bayyyyyyyyyyyyyy

çok göz yorucu bir gelinlik bence daha sade bir şey tercih etseydiniz siz ön plana çıkardınız.gelinliği incelemekten sizi seçemedim.Allah mesut etsin...

biş daha ne kadara geldi bu gelinlik merak ettim hem söylede daha şanlı olur ya ni tahminim en az 1.500 aaaa benimki öyleydi yaw seninki benimkinin üç tanesi olsa ıııııııııı ................. eder 4.500 heh 4.500 buldum ben kimseyle böle konuşmam ama kendini beğenmişliğin yada kendine aşırı güvenin sinir bozucu

biş daha ne kadara geldi bu gelinlik merak ettim hem söylede daha şanlı olur ya ni tahminim en az 1.500 aaaa benimki öyleydi yaw seninki benimkinin üç tanesi olsa ıııııııııı ................. eder 4.500 heh 4.500 buldum ben kimseyle böle konuşmam ama kendini beğenmişliğin yada kendine aşırı güvenin sinir bozucu

Canım ya niye bu kadar kastın ki kendini : )) Ne dememi bekliyordun anlamadım doğrusu.Yoooo 4,500 falan değil.2,500 .Kaldı ki o kadarı haketmedi gelinlik bence.Aslında yanlış ifade ettim.Bence herşeyi haketti de gelinliğin arka piyasasını öğrenince o boncukların ,işlemelerin ucuza geldiği düşünülürse 1,500 civarı ancak ederdi.Ama üsküdar olması bir de taşlı boncuklu bir gelinlik ne kadara çıkar diye dükkandan baş gösterip sormak bile 2,500 den aşağı olmaz diye fiyat verilince çaresiz kaldım.Kaldı ki gelinlik yaptırmak lüks değil artık elzem oldu.Eskisi gibi değil vitrinler.Ortada modelim bile yoktu.10 gün içinde kendimce dükkanda ne varsa doldurdum : )) beğenmeyebilirsin de niye kendine bu kadar sinir yaptın anlamış değilim.Bir de ne istersem alırım elime.Haftanın rüküşü mü seçilicem : )) orası kuaför çok kasma resim için verdiler elime
: ))) Baktın olmadı işi tesettür dikkat çekmeme noktasına mı getirdin.Haklısın aslında .Bu arada özgüvenim seni niye rahatsız etsin onuda anlayamadım.SevgilerYorum için tekrar teşekkürler

cnm öncelikle hayırlıı oslunn...herkesin begenisi farklıdır tabii amaaa çokk acaip bi gelinligin varrrr tülleri toplayıp üstüne atmış gibiiii.karmaşadan ibaret.ayrıca makyajında çok agır bence bi türbanlı gelinlikkkte sade olmalı her açıdannn tabi türbanı gerçek manada kullanıyorsan.

Aslında makyajım kuaförde ağırdı gerçekten.Dedim ben istanbul üsküdar'da oturuyorum.Ama düğün bursada olacağı için 9-10 saat suratında silikleşir.Yolda vs dediler.Gerçektende öyle oldu.Bilmem ben çok beğendim.Herhalde kimse bu kadar ağır karmaşık bir gelinlik : ) görmedi.ılkimmm : ))

Back