- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavrum birisi seni kandırmış, gelinliği satmak için..
yani dışardan bakınca sanki 3 genç kızın istihakı olan gelinliği bir seferde giymişin gibi, imdi diyeceksin renk, zevk.. -ben şahsına hiç birşey demiyorum- ama sana bu gelinliği satan gelinlikçi bir kaç gelinlik moda dergisi okusunda, frapanla, süslü olmak, sıradan olup da şık olmak ne demek öğrensin.. bu arada hep biz tesettürlüler kekleniriz moda uğruna..
gerçekten çok yorucu geldi bana da
bende ışıltıyı, parıltıyı çok severim ama bu çok geldi açıkcası :)
daha doğrusu bana türbanınız biraz fazla abartılı geldi
hatta gelinliğinizi saklamış bence
bu tür ışıltılı,taşlı gelinlik gördüm çokta beğenilmişti ama türbanınız öyle bir halde ki gelinliğiniz kaybolup gitmiş durumda, gelinliğin kolu ispanyol ve güpürlü çok hoş
resimlere 3-4 kere bakınca anladım şu oruçlu halimle
ve bence çok güzel bir yüzünüz var o da türban arasında kaybolmuş
hee bu arada el yelpazeniz çok çok ilgimi çekti bende inş istiyorum düğünümde böyle birşey
böyle kokoş olcam bende çok hoş detay gerçekten çok hoşuma gitti zemuszemus
Rabbim yüzünüz gibi de mutluluklar versin inş
biş daha ne kadara geldi bu gelinlik merak ettim hem söylede daha şanlı olur ya ni tahminim en az 1.500 aaaa benimki öyleydi yaw seninki benimkinin üç tanesi olsa ıııııııııı ................. eder 4.500 heh 4.500 buldum ben kimseyle böle konuşmam ama kendini beğenmişliğin yada kendine aşırı güvenin sinir bozucu