kesin düğün resimlerinide havaide çektirmiştir tabi arka planda ......................................
ama olsun sen herkez gbolmamak için resimde çekinmemişindir kaydirigubbakcemile3
allah eşine sabır versin bide çalışma gücü çünkü sen bi kerede on kıyafet giyiyosundur üst üste hep değişikte giyinmek istersin sen aynı olmamak için yazık yazık kocana yardım falan toplayalım adamcaza:))))))))))
neyse normal haldeki resimlerinide buraya koyarmısın çok merak ettim doğrusu herkezin dikkatini çeker bence ama gardorubunun hepsini giyme tek tek giy canım olurmu sevgilerle...................
bu arda gelinliğin pek şatavatlı ama daha evlilik moduna giremedin heralde hala bekar yazıoda......................
heeeeeeeeeeee sen gelinliği gene giycan ondan bekar yazıon dimi pardon canım.....................
Çok tezatlarla dolusunuz : ) İğneleyici bir üslubunuz var ama ben beyaz camın arkasında olmanın verdiği suni özgüven ile saygı çizgisini aşanlardan değilim.Öncelikle kendinizle çelişiyorsunuz : ) Profilimde bekar yazması sizi neden enterese etti : ) madem beğenmiyorsunuz ( ki zorunda değilsiniz ) sürekli neden resimlerime bakıyorsunuz : )) ÇOk mu hoşunuza gitti hadi hadi saklama itiraf et bayıldın değil mi ? : )) Yok zaten beğenmemişsiniz bir de göz zevkinizi stüdyo fotolarımla bozmayayım dedim şimdi.Allah nasip ederse evliliği bir daha düşünmediğimden ikinci kez giymeyi düşünmüyorum.O yüzden satışa çıkardım.Ya da kiralık.Hİç olmadı durur dolapta.Ama bir şey dikkatimi çekti bir eğitimci olarak neden bariz hatalar yapıyorsunuz : ) Cümlelerinizde anlatım bozukluğu ,karmaşa var. Ayrıca şatavat değil şatafat ,heralde değil herhalde,çekinmemiş değil resim çekilmek ya da çektirmek gardorop değil gardrop : )) ayy yordun ya beni düzelt düzelt bitmiyor.Neyse bu sene ki fitrelerinizi bana gönderirsiniz. : )) selamlar saygılar hürmetler iyi ramazanlar
Son düzenleme: