Bursa Buski 19/07/09 LeyLi'nin Düğün Fotoları

Gerçekten doğru tesbit.Gelinlik aslında yanağımdan süzülen duvak başımda ki parlak duvak ,belindeki tül ve kuyruk hariç orjinali sposebella imiş.Benim hayalimde tasarım olarak bir gelinlik yoktu.Ancak ben de gelinliğim sade olanını hiç sevmem.Farklı olmalı.Baktım gelinlik bir şeye benzemiyor.Aklıma doğaçlama böyle bişi geldi.Haliyle çok gösterişli bir kuyruk olunca önüne de bir şey koymadılar.Ama özensiz olabilir çünkü 10 gün içinde son 3-4 gün ağırlık verildi.Ortaya da böyle bişi çıktı : ))

ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN gülen yüzün hep güsün süslü gelin:)

masallah pek guzel bir gelin olmussun canim mutluluklar

Bence de unutulmayacak! bir gelin olmuşsun.Hayatımda gördüğüm en ilginç gelinlik.

İlginize tşk ederim.Biraz çingene oldu ama : )) benimde derdim herkes farklı bir gelinlik görsün idi.Her gittiğimde herkesin aynı olması beni buna itti.Gerçi gelin olmak zaten başlı başına farklı.Beyazlar içinde herkes güzel oluyor.Ama nedense aynı model baş görmek beni sıkıyordu.Hatta sadece saten görmek güzel olsada benim tarzım değildi.Rüküş müküş herkesin aklında gelinliğim kaldı ya : )) Arkadaşlar yorumlarınız için tekrar teşekkürler.

kesin düğün resimlerinide havaide çektirmiştir tabi arka planda ......................................
ama olsun sen herkez gbolmamak için resimde çekinmemişindir kaydirigubbakcemile3
allah eşine sabır versin bide çalışma gücü çünkü sen bi kerede on kıyafet giyiyosundur üst üste hep değişikte giyinmek istersin sen aynı olmamak için yazık yazık kocana yardım falan toplayalım adamcaza:))))))))))
neyse normal haldeki resimlerinide buraya koyarmısın çok merak ettim doğrusu herkezin dikkatini çeker bence ama gardorubunun hepsini giyme tek tek giy canım olurmu sevgilerle...................

bu arda gelinliğin pek şatavatlı ama daha evlilik moduna giremedin heralde hala bekar yazıoda......................
heeeeeeeeeeee sen gelinliği gene giycan ondan bekar yazıon dimi pardon canım.....................

ilk bakışta anlayamadım bile tekrar tekrar inceledim gelinliği çözebilmek için... üstüste bir kaç gelinlik giymiş gibisin
gözümü çok yordu çok rüküş, sade olsa daha güzel olurdu.

Son düzenleme:
ben beğenmedim duvaklarının 2 tane oluşunu.. kumaş yığını gibi olmuş keşke üstteki olmasaydı yada ne bileyim onun üstünde çiçek olmasaydı..
bilmiyorum bence fazla abartılı.. zevk meselesi, kısa sürede hazırlandığın için çok da yorulmuş olmalısın..
Allah mesut etsin..

Swarovski taşlarla işlenmiş
Full ihtişam farklı tesettürlü
MUHTEŞEM BıR GELıNLıK

Üsküdar 'da bir modaevinde yaptırdım.Modeli modeli 2008 yılının en iyi gelinliği seçilen Sposebella modellerinden esinlenmiştir.Ama sadece göğüs kısmı : )) Türbanlı gelinliklerin çoğu aynı olduğundan benim gibi ihtşamı ,taş ve boncuğu seven gelinler için idealdir.
Kuaförde iken gelinlikçim kartvizit dağıtıyordu : )
Kar beyaz renk,ara ara gümüş tonlar ve fransız danteli olan gelinliğin üzeri kristal ,swarovski taş ve pullu işlemelerle kaplıdır.
Duvağı ve kolları komple 2 gün boyunca taşlarla ve pullarla işlenmiştir.Parlak taş ve pullu arkadan ikinci sabit duvağı ve eteğini hareketlendirmek için aynı kumaş iki yandan büyük taş tokalarla tutturulmuştur.
Gelinliğin arkası kat kat gümüş fırfır ve tüllerle kaplı ve kuyrugu arkadan gelinliği süper göstermektedir.Gelinlik arkadan farklı model duruyor.

Gelinlik 1 kere kullanılmış olup satıldığı ya da kiralandığı takdirde kuru temizlemeye gönderilecektir.

Eğer benim gibi klişe türbanlı gelinliklerden haz etmiyorsanız ,düğünden çok sizin gelinliğiniz akla gelsin istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi bu muhteşem gelinliği siz çok çok uygun bir fiyata elde edebilirsiniz..Pazarlık payı vardır.

Bedeni: 40-44 arası uygundur.Ben 1,68 boyunda 71 kilo ile evlendim.42 -44 arası bedenim.

:gitme:

benim gelinliğimin tam zıttı bi gelinlik:) açık olmama rağmen senden çok daha sade daha gösterişsiz duruyorum zaten insan en çok eşinin dikkatini çekmek için uğraşmalı bence...
buarada 2buçuk sene oldu kocaman bi yer kaplasa da dolabımda 25senede geçse asla ama asla satmam gelinliimi..kızıma da hoş bir hatıra olur...

her zaman sadelikten yanıyım ama o süssüz sade gelinliğimi tasarlamak bile 3 ayımı aldı merak ettim gelinliği kendin mi tasarladın çok ayrıntı var çünkü eğer öyleyse tebrikler. bu gelinliği tasarlayan 69 gündede evlenir 1 gündede şaşkınımm. ama hep mutlu ol inşallah

Benim bildiğim, kapanmak, türbana girmek dikkat çekmemek içindir. Ama kusura bakmayın ki sizin gelinlik heey ben burdayım diye bağırıyor. Çok göz yorucu, sanki photoshopla bi tek yüz yapıştırılmış gbi görünüyor,, bi de bence siz kendinizi çok beğenmeyin başkları sizi beğenip övsün a.s.

Yine de tebrikler, ömür boyu mutluluklar a.s.

canım öncelilkle hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir gelin olmuşun ama kızmasan bişi söleyecme içimde tutamadım gelinlin ve gelin başın bayağı bartılı olmuş kusurabakma olurmu belkide planlamadındandır.:kedi:

Tasarlamak denmez aslında.Dediğim gibi aklımda hiç bir gelinlik modeli yoktu.Onlar sposabella'nın modelleri taşlı oluyormuş o yüzden onu önerdiler.Ben de baktım üstü taşlı ama aşağısı bir numara yok.Haliyle daha önce nerde gördüm inan bilmiyorum taşlı bir duvak istiyorum dedim.Arkası kuyruklu olduğu için örtmesin uzun duvak dediler haliyle bende kısa tuttum.Arkasından da tül istedim.Gümüşlü oldu gelinliğim zaten.69 gün esprisi ise : ) tanıştığım kişi abimle aynı üniversitede aynı evde 1 seneden beri fazla kaldığı biri idi.Tabiri caizse referanslar önemli oldu.Evlilikten beklentiler ve fıtrati özellikleri göz önüne alınca ramazan öncesi diye bastırılınca böyle oldu.Eee o kadar kısa sürede bu kadar bacım : ) güzel dileğiniz içinde teşekkürler

canım öncelilkle hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir gelin olmuşun ama kızmasan bişi söleyecem içimde tutamadım gelinlin ve gelin başın bayağı abartılı olmuş kusurabakma olurmu belkide planlamadındandır.:kedi:

Estağfirullah ! Neden kızayım.Aslında orjinal bişi yapılıyordu başım için.Ancak onun boynu açıkta yapmışlar.Benimde aklıma türban modeli üzerine duvak hep klişe gibi geldi.Güzel duruyor elbette ama farklı olsun istedim.Sonra dedim alelade direk namaz başörtüsü gibi atabilir misiniz .Yanaklarımında kapanmasını ben istedim.O kadar önden yapılmasını.Kuaför tülü de kullanacak mıyız deyince çiçek muhakkak istedim kafamda derken böyle bişi çıktı.Doğrudur abartılı ama napim : ) beğendim iştee.Teşekkürler çok naziksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…