canım resimleri biras daha büyük eklersen değişik duruyo gelinliğin
daha büyük halini görmek istiyorum
sadelikten yana biri olarak alınma ama aşırı şatafatlı ve gözyorucu buldum..ben genelde beğenmesem bile olumlu şeyler yazmaya çalışrım..zevk meselesi tabii..bi çok arkadaşla aynı fikirdeyiz..zevk sizin..gelinlik sizin..ben sadece resmi koyduğunuz için yorum yaptım..fikir olarak dediğiniz gelinlikle ilgili fikrimi sundum..buarada 69 gün içinde demişsiniz..cesaretinize hayran kaldım..ben 1,5-2 yıla yakın bi baraberlik sonucu evlendim ama dopğrumu yanlışmı bu kadar zaman da bi insan ne kadar tanınır hep teretdütteydim.umarım çok mutlu olursunuz..hoşçaklaın:)
Resimlerin ebatlarını büyüterek koydum şimdi bakabilirsiniz.Bu arada arkadaşlardan bazıları yanlış anlamış : ) olacak ki yorum yazılması şart değil.Bunun için koymadım sadece fikir olsun düğün ile alakalı detaylar için.Ama olumlu olumsuz tüm yorumlar için tşk.Günün favorisi bendim ve bir yanımda kuaförüm diğer yanımda gelinlikçim olduğu bir resim var.Gelinlikçim 14 tane kartvizit verdi o gün : ) sırf beni gören tüm gelinler için.Çok şatafatlı bulanlar için doğrudur.Gerçekten full ihtişamdı.Zat-ı şahaneme göre : ) bıkmıştım klişe türbanlardan.Farklı olsun istedim.Bu arada boyum 1,68.Bir arkadaş sormuştu sen mi çok uzunsun onlar mı çok kısa diye. Onlar kısa idi : ) Herkese teşekkürler
gelinlğin güzel canım ama fazlamı aksesuarı varmıs neyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?