Bursa Buski 19/07/09 LeyLi'nin Düğün Fotoları

Evliliğim 69 gün içersinde gerçekleşti.Ve öncesinde evlilik fikri hayatımda olmadığı için hayal edilen gelinlik ,düğün vs tarzında hiç bir planım yoktu.Bu sebeple bu siteden ve forumda paylaşılanlardan çok yararlandım.10 gün içersinde oluşturulan gelinliğim budur.Yakın çekim resimlerimi de ayrıntılarıda ekleyeceğim..Belki birilerine fikir ya da model olur diye.

sıradışı bi gelinliğin varmış...
Bu arada yanındakilermi çok kısa senmi çok uzunsun çözemedim canımcım yaa...
Allah mutluluğunu daim etsin...

Çok gÖz yorucu bı gelınlık herŞeyı bı kıyafete sıĞdırmıŞsın alınma yok ama yorum yazalım dıe aÇmıŞsın topı ama sana yakıŞmıŞ uzun boylusun sanırım herkezde gÜzel durmaz 2 tanemı tÜrban kullandınız duaĞında oda baya abartılı yanı cesaretıne hayran kaldım bu sıcakta nası taŞıdın o kıyafetı bılmem bende temmuzda evlenmıŞtım benımde tÜrbanlı gelınlıĞım ama bu kadar deıl benımkı Çok Şatavatlı dıodum senınkını gÖrÜnce benımkı sade kaldı valla allah mutlu etsın canım

Mutluluklar dilerim..

Çok güzel gelin olmuşsun kendin de güzelsin sanırım:)

Ama gördüğüm en kalabalık mı desem, yoğun mu desem ,türbanlı gelinlik modeli diyebilirim..

Seçtiğin türban_duvak da yüzünü biraz kapamış..
Şöyle güzel yüzünü biraz daha gösterecek bir model olsaymış keşke..

Neyse dikkatimi çekti bunlar da söylemeden geçemedim..

Mutluluklar dilerim tekrar..

canım resimleri biras daha büyük eklersen değişik duruyo gelinliğin
daha büyük halini görmek istiyorum

Resimlerin ebatlarını büyüterek koydum şimdi bakabilirsiniz.Bu arada arkadaşlardan bazıları yanlış anlamış : ) olacak ki yorum yazılması şart değil.Bunun için koymadım sadece fikir olsun düğün ile alakalı detaylar için.Ama olumlu olumsuz tüm yorumlar için tşk.Günün favorisi bendim ve bir yanımda kuaförüm diğer yanımda gelinlikçim olduğu bir resim var.Gelinlikçim 14 tane kartvizit verdi o gün : ) sırf beni gören tüm gelinler için.Çok şatafatlı bulanlar için doğrudur.Gerçekten full ihtişamdı.Zat-ı şahaneme göre : ) bıkmıştım klişe türbanlardan.Farklı olsun istedim.Bu arada boyum 1,68.Bir arkadaş sormuştu sen mi çok uzunsun onlar mı çok kısa diye. Onlar kısa idi : ) Herkese teşekkürler

sadelikten yana biri olarak alınma ama aşırı şatafatlı ve gözyorucu buldum..ben genelde beğenmesem bile olumlu şeyler yazmaya çalışrım..zevk meselesi tabii..bi çok arkadaşla aynı fikirdeyiz..zevk sizin..gelinlik sizin..ben sadece resmi koyduğunuz için yorum yaptım..fikir olarak dediğiniz gelinlikle ilgili fikrimi sundum..buarada 69 gün içinde demişsiniz..cesaretinize hayran kaldım..ben 1,5-2 yıla yakın bi baraberlik sonucu evlendim ama dopğrumu yanlışmı bu kadar zaman da bi insan ne kadar tanınır hep teretdütteydim.umarım çok mutlu olursunuz..hoşçaklaın:)

Samimiyetinize güvenerek size kocaman '' aşk olsun !'' diyorum : )) Neden alınayım.Sadece yorumlarda bir çekingenlik görüyorum.Ya da yorum yapmaktan korkar veya kendini yorum yapmaya zorunlu hissetmek gibi.Buna istinaden söyledim.Yoksa beğenmeniz ,beğenmemeniz açıkcası önemli değil benim için.Gelinliği giymişim bitmiş.Zaten dediğim gibi ihtişamdan herkes hoşlanmaz.Benim gibi insanlar nadirdir.Herkes frapanı ,abartıyı sevmez.Ancak sanırım benim ailem hoşlanıyor ki veya çevremdekiler onlarda benimle hemfikirler.Yoksa beni rahatsız etmez yorumunuz : ) aksine ilgilenip naçizene yorum yapmış ve güzel dileklerde bulunmuşsunuz.Ben de temennilerinizi sizin içinde dua yerine geçmesini diliyorum

benim dogum gunumde evlenmıssınız canım mutluluklar yerimseniben ama gelınlıgın abartılı geldı bıraz bana sevgılerle a.s.

Valla aynen öyle olmuş, full ihtişam, sanki 3 gelinlik üst üste giyilmiş gibi ama zat_ı şahanenize de bu yakışır..ŞenizŞeniz

Mutluluklar tekrar..

Sonuç; güzel gelin olmuşsun..

gelinlğin güzel canım ama fazlamı aksesuarı varmıs neyerimseniben

Haklısın eksiğim yok fazlam var : )) Öyle sade olsun ,asil olsun gelinliğim diye düşünenlerden değilim.Kokoş olsun ,frapan olsun ,isterse çingene olsun : ) dedim ama gelinlik ,gelinlik gibi olsun dedim.Tek günüm ve parlak ne varsa hepsini üstüme iliştirdim : ))

Görmemişin gelinliği ne yaparsın : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…