Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bende betül hanımla yeni başladım bana vitaminler yazdı kan testleri falan adetin 2 veya 3 günü gidicem umarım betanız güzel ilerlerBen haziran 2023’ten beri Bursa Bahçeci’de Betül hocayla çalışıyorum, şimdiye kadar her şey yolunda. Transferimin 13. Günündeyim, pozitifi gördüm ancak sonuç biraz düşük diye yarın testi tekrarlayacağız. Yeni başlamak isteyenler için deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
Birde hangi ilaçları kullandınız acaba hangi eczaneden aldınız yardımcı olursanız sevinirim nekadar tuttu
Raporu hangi hastaneden aldın canımBir çok farklı eczaneden toparladık ama daha çok fethiye sağlık ve papatya eczanesinden temin ettik ilaçları. Ben gonal f, vitaminler, coraspin, estrofem ve meriofert kullandım. Doğal siklusta ilerledik o yüzden ilaç kullanımım azdı. Sağlık raporu çıkardık tüp bebek için bu raporla birlikte ilaçlar %80 indirimliye geldi buna rağmen 8-10bin civarı tuttu ancak bu yumurta büyütme evresindeydi sonrasında da günümüze kadar bir o kadarlık daha ilaç almışızdır. Raporunuz yoksa muhakkak çıkarın çok işe yarıyor merkezde de indirim oluyor
Selamlar dun paylastigi pozitif storylerinden birisi misiniz? Ben de kendisinin hastasiyim dun ben de pozitif sonuc aldim.Ben haziran 2023’ten beri Bursa Bahçeci’de Betül hocayla çalışıyorum, şimdiye kadar her şey yolunda. Transferimin 13. Günündeyim, pozitifi gördüm ancak sonuç biraz düşük diye yarın testi tekrarlayacağız. Yeni başlamak isteyenler için deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
Fethiye eczanesinde genelde tum ilaclar oluyor.Birde hangi ilaçları kullandınız acaba hangi eczaneden aldınız yardımcı olursanız sevinirim nekadar tuttu
Hayırlı olsun canım canım senin adına çok sevindim biraz detaylı anlatırmısın neler yaptınızFethiye eczanesinde genelde tum ilaclar oluyor.
Cok tesekkur ederim darisi basina insallah. Benim tuplerde tikaniklik,esimde de sperm dusuklugu vardi. Ilk 2 denemem negatif sonuclaninca 3.den once histeroskopi yapti ve iltihap odaciklari olduğunu ve hepsini temizledigini soyledi,arti olarak cizikte attim dedi. Ve 3.denememde tuttu cok sukur. Insallah 1p gun sonra kese gorunur suan hala cok umutlanmiyorum acikcasi.Hayırlı olsun canım canım senin adına çok sevindim biraz detaylı anlatırmısın neler yaptınız
Rahim filmimi yumurta toplama isleminden sonra istedi. Transfer oncesi yaptirdim ona bakip karar verdi. Senden de isteyecektir mutlaka. Cunku rahim filmi tedavinin olmazsa olmaz parcasi.Doktor benden rahim filmi istemedi sizden istemişmiydi
Aay canım güzel düşün güzel olsun dualarını eksik etme bizim sebepsiz infertilite bir oğlum var 6 yaşında doğal olmuştuCok tesekkur ederim darisi basina insallah. Benim tuplerde tikaniklik,esimde de sperm dusuklugu vardi. Ilk 2 denemem negatif sonuclaninca 3.den once histeroskopi yapti ve iltihap odaciklari olduğunu ve hepsini temizledigini soyledi,arti olarak cizikte attim dedi. Ve 3.denememde tuttu cok sukur. Insallah 1p gun sonra kese gorunur suan hala cok umutlanmiyorum acikcasi.
Her zaman hayirlisininistedim Rabbimden. Yine hayirlisini olmasini diliyorum :) ama bu sefer tuttugunu hissettim gercekten.Aay canım güzel düşün güzel olsun dualarını eksik etme bizim sebepsiz infertilite bir oğlum var 6 yaşında doğal olmuştu
Tamam canım anladım istediği tetkiklerde yazmıyordu bendende istiycek o zamanRahim filmimi yumurta toplama isleminden sonra istedi. Transfer oncesi yaptirdim ona bakip karar verdi. Senden de isteyecektir mutlaka. Cunku rahim filmi tedavinin olmazsa olmaz parcasi.
Benim daha onceden cekilmis olmama ragmen tekrarlanmasini istedi. Mutlaka ister.Tamam canım anladım istediği tetkiklerde yazmıyordu bendende istiycek o zaman
Belirtilerin nelerdi kusura bakma fazla soru soruyorum ama oğlumda sürpriz bir şekilde öğrenmiştim 1.5 aylıkken hiçbir belirtim yoktu benimHer zaman hayirlisininistedim Rabbimden. Yine hayirlisini olmasini diliyorum :) ama bu sefer tuttugunu hissettim gercekten.
Estagfirullah istediklerini sorabilirsin. 2 negatif transferimde olmayan gogus agrisi ve kasik agrisi hissettim.ozellikle yatarken sagdan sola donerken falan kasiklarima agri giriyor ve seffaf akintim var. Bunlarin hicbirini yasamamistim digerlerinde. O yuzden tuttugunu dusundum.Belirtilerin nelerdi kusura bakma fazla soru soruyorum ama oğlumda sürpriz bir şekilde öğrenmiştim 1.5 aylıkken hiçbir belirtim yoktu benim
İstanbul’da Florya Medicalpark hastanesinden aldık, 4 gün içinde çıktı. Üniversite hastanesi olması gerektiği için oraya gittik. Devlette süreç çok uzuyormuş burada 1200₺ye çözüldüRaporu hangi hastaneden aldın canım
Allah yardımcımız olsun
Eveett dün paylaştıklarından biri bendim, sonuç biraz düşük ama hayırlısı sizin adınıza da çok sevindim kaç çıktı değerinizSelamlar dun paylastigi pozitif storylerinden birisi misiniz? Ben de kendisinin hastasiyim dun ben de pozitif sonuc aldim.
Ben de 11 ekime kese için randevu aldımCok tesekkur ederim darisi basina insallah. Benim tuplerde tikaniklik,esimde de sperm dusuklugu vardi. Ilk 2 denemem negatif sonuclaninca 3.den once histeroskopi yapti ve iltihap odaciklari olduğunu ve hepsini temizledigini soyledi,arti olarak cizikte attim dedi. Ve 3.denememde tuttu cok sukur. Insallah 1p gun sonra kese gorunur suan hala cok umutlanmiyorum acikcasi.