bursa acıbadem mi jinemedmi kararsızım YARDIIIMM

EFSANE202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
419
7
HANIMLAR MERHABA

ALLAH İZİN VERİRSE HAFTAYA YADA GELECEK HAFTA BURSA ACIBADEM YADA JİNEMED E GİTMEK İSTİYORUM AMA O KADAR KARARSIZIM Kİ NE YAPACAĞIMI B
İLEMİYORUM BU KONUDA TECRÜBE VE DENEYİMLERİNİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.ilk muayene ücreti,misafirhanesi,başarı oranı,vs vs....

Efsane,ben acıbademde yaptırdım ilk micromu..Dördüzlere hamile kaldım ama 10 haftalıkken kaybettim..Öngörüşmede ücret ödemedim.Daha sonra tüp paketine para ödedik..Şu an sanırım 2950 fiyatı.tabi ilaçları kendin temin ediyorsun.DR.um şahinbey.Dondurulmuşlarım var.Bir süre sonra tekrar deneyeceğim.

İster jinemed ister acıbadem karar tabiki senin..Tedavin şimdiden hayırlı olsun..

canım benim çok teşekkür edrim .ama daha çok tedaylı bilgiye ihtiyacım var ne kadara mal olur.misafirhanesi varmı ayseozg anlaşmalı bir otel var ama detaylı bilmediğini söyledi.ilk denemem de tutmadı ve bunun nedenleri araştırılıyormu acaba tahliller için ücret alınıyormu dr u sadece ilk muayenedemi görüyoruz canım mümkünse şu an hamiş olan arkadaşlarına sorbilirmisin ve bana dönebilirmisin bekliyorum sevgiyle kal........a.s

tşk seybay öncelikle geçmiş olsun umarım dondurulmuşlarınla tekrar hamiş olursun. ilk muayene ücreti 185 ytl dedi bir tanıdığımız:sm_confused:ayrıca öngürşmede muayene oluyormu yoksa sadece prosüdür ve uygulanacak tedavimi konuşuluyor?????

Ön görüşmede prosedürler ve özgeçmişin hakkında konuşuluyor...uygulanacak tedavi hakkında bilgi veriliyor..Şahin beyin muayene ücreti 120 diye biliyorum artmışmı acaba..ama sanmam..Bende tel noları var istersen özelden yollayabilirim..Benim bu siteden acıbademde yaptıran arkadaşlarım var..Hamileler şu an..Ben de hamile kaldım..Ama kader devam etmedi..Sizdeki sorun neydi acaba..

tatlım teşşkür edrim.3. denemesindeki arkadaşın ilk iki denemesini farklı merkezlerdemi yaptırmış?ayrıca güzel dileğin için çok sağol umarım senin böyle bir sıkıntın yoktur arkadaşın da umarım kazasız bebeğine kavuşur bilgilerin için çooooookkkkkkk teşekkür ederimmma.s.

canım aynı durumdayım seninle..aynı şekilde jşnemed mi acıbadem mi diye düşünüyorum ve mart ayına kadar kararımı vermem lazım
ben şahin beyle görüştüm..gerek acıbadem hastanesi gerekse şahin bey oldukça kafama yattı..acıbademde denemeye karar verdim fakat sitedeki arkadaşlar jinemed ve murat bey hakkında da öyle güzel şeyler yazmışlardı ki doğrusu bir kez de jinemede gidip murat beyle görüşmeden karar vermek istemiyorum

seybaycım çok üzüldüm bir kere rabbim bir daha verir üzülme. bizdeki sorun benim tüplerim kapalı eşiminde biraz sperm sayısı düşük ama tüp bebek için yeter denilmişti.maddi sıkıntılar var onun için hem uygun hemde kaliteli merkez bakıyorum sizin sorun neydi canım?

canım ilk bende acıbadem diyordum fakat senin gibi siteden dolayı jinemed ide düşünüyorum kafam çok karışık jinemedin sitesine girdim sitesi bile çok güzel yapılmış.allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırızzzz:içelim:

Canlarım bunlar sadece tavsiye gidip görüşmek en yararlısı..Ozaman az çok insanın kafasında şekilleniyor herşey.Benim görüşmediğim merkez kalmamıştı Bursa'da..

canım şuan bende acıbademde tüp bebek yaptırıyorum kısmetse yarın yumurtalarım toplanacak acıkcası ben cok memnunum fıyatlarıda cok yüksek degıl şuankı fıyatı paket 2.950 bunun ıcınde herşey dahıl ılk görüşmeside ücretsiz bende ılk jınemede gıtmışdım murat beyıde ekıbınıde gercekten begendım murat bey sıcak kanlı bır doktor ama acıbademın kalıtesı ve ımkanları bence daha fazla hastane ve ekip olarak cok düzgün calışıyorlar bence ıkısınede gıt görüş ıkısınınde ılk görüşme ücretsiz hastaneyı amelıyathaneyı gez öyle karar ver canım inşalllah hayırlısı olur

arkadaşlar öngörüşmede dr oluyormu?yoksa fiyat ilaç kullanımı yapılacak tedavi başka birisimi tarafındanmı anlatılıyor(yani asistan,yada başka bir dr filan

arkadaşlar öngörüşmede dr oluyormu?yoksa fiyat ilaç kullanımı yapılacak tedavi başka birisimi tarafındanmı anlatılıyor(yani asistan,yada başka bir dr filan

canım ön görüşmeyı dırek doktorla yapıyorsun elınde tahlıllerın varsa onları götürüyorsun doktorda sana ne yapılması gerektıgını anlatıyor yanı dırek doktorla görüşüyorsun

arkadaşlar öngörüşmededemi randevu almak lazım ?çünkü haftaya cumartesi allahın izniyle bursadayızzzzz

arkadaşlar öngörüşmededemi randevu almak lazım ?çünkü haftaya cumartesi allahın izniyle bursadayızzzzz

evet canım arayınca bir ıkı gun sonraya verıyorlar sen şimdiden ara gelıcegın günü söyle randevunu al bence cunku tüp bebek bölümlerı cok yogun oluyor

evet canım arayınca bir ıkı gun sonraya verıyorlar sen şimdiden ara gelıcegın günü söyle randevunu al bence cunku tüp bebek bölümlerı cok yogun oluyor

canım benim acbadem den randevu almış eşim klava:ben ikisiylede öngörüşme yapalım sonra muayene için karar veririz dedim bursa da oturmadığımız için zor olacak dedi şimdi cumartesi gideceğiz orda muayene olduktan sonra ben jinemede gidip oraylada görüşeceğim.bakalım allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Canım benim ozaman jinemedide bi ara istersen çünkü oldukça yoğun çalışıolar..Arabayla mı geliosunuz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…