Canım kesinlikle ve kesinlikle maddi ve manevi olarak rahat olacağın yer jinemed..
İlk muayene ücreti yok..Başarı oranları oldukça iyi..BEn diil ama iki yakınımda orda tedavi gördü ve şimdi bebeklerini kucaklarına almayı bekliyorlar.
Zaten gidip konuşsan Murat Beyle kafanda hiçbir soru işareti kalmaz.
Efsane,ben acıbademde yaptırdım ilk micromu..Dördüzlere hamile kaldım ama 10 haftalıkken kaybettim..Öngörüşmede ücret ödemedim.Daha sonra tüp paketine para ödedik..Şu an sanırım 2950 fiyatı.tabi ilaçları kendin temin ediyorsun.DR.um şahinbey.Dondurulmuşlarım var.Bir süre sonra tekrar deneyeceğim.
İster jinemed ister acıbadem karar tabiki senin..Tedavin şimdiden hayırlı olsun..
tşk seybay öncelikle geçmiş olsun umarım dondurulmuşlarınla tekrar hamiş olursun. ilk muayene ücreti 185 ytl dedi bir tanıdığımız:sm_confused:ayrıca öngürşmede muayene oluyormu yoksa sadece prosüdür ve uygulanacak tedavimi konuşuluyor?????
Canım bir arkadaşım üçüncü diğeri ise ilk denemesinde hamile kaldı^.3. denemesi olan şu an yanımda ve önceki merkezlerden alınan dosya ve tahlil sonuçlarına bakmakla yetinmemişler birsürü tetkik daha yapmışlar.Zannediyorum herşey dahil paket fiyatlar veriliyormuş görüşmede yani tahlil parasını ayrıca ödemiyormuşsun.Ama paket tercih etmezsen tüp bebek tedavisi+ilaç+tahlil ödüyormuşsun.Tedavinin her safhasında doktor seninle bizzat görüşüyor ve her tahlil sonucundada seni arayıp bilgilendiriyormuş.Operasyonlardan sonrada geniş bilgi veriliyormuş.Durum bu sabah kahvesi sohbetimize sende katılmış oldun tatlım:) bunları konuştuk:)
Nerde olursa olsun tek sonuç istediğin gibi olsun canım benim.
Canimm merak ettiğin en ince ayrintilari sor lütfen bana..
Ön görüşmede prosedürler ve özgeçmişin hakkında konuşuluyor...uygulanacak tedavi hakkında bilgi veriliyor..Şahin beyin muayene ücreti 120 diye biliyorum artmışmı acaba..ama sanmam..Bende tel noları var istersen özelden yollayabilirim..Benim bu siteden acıbademde yaptıran arkadaşlarım var..Hamileler şu an..Ben de hamile kaldım..Ama kader devam etmedi..Sizdeki sorun neydi acaba..
canım aynı durumdayım seninle..aynı şekilde jşnemed mi acıbadem mi diye düşünüyorum ve mart ayına kadar kararımı vermem lazım
ben şahin beyle görüştüm..gerek acıbadem hastanesi gerekse şahin bey oldukça kafama yattı..acıbademde denemeye karar verdim fakat sitedeki arkadaşlar jinemed ve murat bey hakkında da öyle güzel şeyler yazmışlardı ki doğrusu bir kez de jinemede gidip murat beyle görüşmeden karar vermek istemiyorum
arkadaşlar öngörüşmede dr oluyormu?yoksa fiyat ilaç kullanımı yapılacak tedavi başka birisimi tarafındanmı anlatılıyor(yani asistan,yada başka bir dr filan
arkadaşlar öngörüşmededemi randevu almak lazım ?çünkü haftaya cumartesi allahın izniyle bursadayızzzzz
evet canım arayınca bir ıkı gun sonraya verıyorlar sen şimdiden ara gelıcegın günü söyle randevunu al bence cunku tüp bebek bölümlerı cok yogun oluyor
Canım benim ozaman jinemedide bi ara istersen çünkü oldukça yoğun çalışıolar..Arabayla mı geliosunuz siz?canım benim acbadem den randevu almış eşimklava:ben ikisiylede öngörüşme yapalım sonra muayene için karar veririz dedim bursa da oturmadığımız için zor olacak dedi şimdi cumartesi gideceğiz orda muayene olduktan sonra ben jinemede gidip oraylada görüşeceğim.bakalım allah hepimizin hakkında hayırlısını versin .