- 22 Nisan 2008
- 419
- 7
Canım benim ozaman jinemedide bi ara istersen çünkü oldukça yoğun çalışıolar..Arabayla mı geliosunuz siz?
eyarın arıcam randevu alıcam canım benim arabayla geliyoruz biz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ozaman jinemedide bi ara istersen çünkü oldukça yoğun çalışıolar..Arabayla mı geliosunuz siz?
Canım acıbademin hastane olarak imkanları hayli fazla.o yüzden acıbademi öneren daha fazla kiş var sadece tüpbebek için değil hamilelik gerçekleştiğinde gebelik takibi doğum vs emin ellerde olacak yani.
iye veremiyomuşki olurmu yaaa...ele o zamn canım neresi nasipse orda olsun tabii hayırlısı olsun hakkında tatlım..[/QUOTE
vardır bundada bir hayır diye düşünüyorum inşallah sonuç güzel olur emeğimizin karşılığını görürüz mutluluk haberlerimizi tez zamanda duyururuz kk aracılığıylaaaa .umarım dualarımız kabul olur :Saruboceq:mendilleri sallar:teytey:,gülücükler saçar kaydirigubbakcemile3,nazar boncukları takar,veeee sağ salim bebişlerimizi kucaklarızzzz:CüvCüv:
aaa çok şaşırdım bende kime sorsam tüp bebk için jinemedi öneriyolar cumartesileri görüşme yokmu yani..
yokmuş canım malesef :1no2:
Efsanecim özelden mesaj attım sana.