bursa acıbadem mi jinemedmi kararsızım YARDIIIMM

Ben istanbul Jinemed te 5 aydır tedavi görüyorum şu ana kadar bir sonuç alamadım ama memnunum oradan..Çok kaliteli bir yer ,zorlu bir tedavi süreci bu ve kendimi profesyonel ellere bırakmak istedim o yüzden araştırdım en iyisinin Jinemed olduğuna karar verdim...

Canım acıbademin hastane olarak imkanları hayli fazla.o yüzden acıbademi öneren daha fazla kiş var sadece tüpbebek için değil hamilelik gerçekleştiğinde gebelik takibi doğum vs emin ellerde olacak yani.

Acıbademi seçmemdeki en büyük neden...nurtanesinin de söylediği gibi tam teşekküllü hastane olmasıydı..Ya dedim başıma bi iş gelirse ..ki geldi...bebeklerimi kaybedişim..Derken hem tüp bebek tedavimi orda görmüştüm..takiplerim orda olacaktı..sonrasında risk teşkil eden bir durum yaşarsam.. sonuçta hastaneydi..ve böyle bir durumda tırım tırım dr arayacağıma...orada imkana da dr a da sahiptim..üstelik dördüzlerimi kaybedince -çoğulların her yönü riskli maalum- kürtajım da orda oldu.üstelik kürtajımda bile ameliyathanede 3 dr vardı başımda..Böyle acil durumlarda hastane anlayışı daha farklı oluyor..Gebeliğiniz istediğiniz gibi gelişmediğinde size müdahale edecek türlü dr lara ve imkanlara ulaşabiliyorsunuz yani..

Canım acıbademin hastane olarak imkanları hayli fazla.o yüzden acıbademi öneren daha fazla kiş var sadece tüpbebek için değil hamilelik gerçekleştiğinde gebelik takibi doğum vs emin ellerde olacak yani.

canum inşallah hamiş oluruz ama ben afyondan gelicem yani gebelik takibini afyonda yaptırmam gerekecek fikrin için teşekkürler yerimseniben

kızlar hepiniz çok iyisiniz fikirleriniz ve yorumlarınız için çokkkkkkk teşekkür ederim.umarım en yakın zamanda birbirimizin hamiş haberlerini alırız. cumartesi günü allahın izniyle bursadayız 2 hastane ile görüşeceğiz merak eden arkadaşlara bende düşüncelerimi yazarım sevgiyle kalın.....

efsane iki yerlede görüş canım hangisi içine yatarsa orada başla sonuçta dr bir araç vericek olan ALLAH tır.ben acıbademle görüştüm çok beğendim şahinbey de güven veren bir dr ,ama jınemed de çok iyi diye duyuyordum,ama şahin beyle görüşünce oraya karar verdim jınemed le olan randevuma gidemedim,ALLAH hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin İNŞALLAH...

iye veremiyomuşki olurmu yaaa...ele o zamn canım neresi nasipse orda olsun tabii hayırlısı olsun hakkında tatlım..

iye veremiyomuşki olurmu yaaa...ele o zamn canım neresi nasipse orda olsun tabii hayırlısı olsun hakkında tatlım..[/QUOTE

vardır bundada bir hayır diye düşünüyorum inşallah sonuç güzel olur emeğimizin karşılığını görürüz mutluluk haberlerimizi tez zamanda duyururuz kk aracılığıylaaaa .umarım dualarımız kabul olur :Saruboceq:mendilleri sallar:teytey:,gülücükler saçar kaydirigubbakcemile3,nazar boncukları takar:nazar:,veeee sağ salim bebişlerimizi kucaklarızzzz:CüvCüv:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN canım.. AAAAAMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.........

X