şekerim snn düğünün bana da model olucak :)) umarım herşey istediğimiz gibi olur.. ben de bugün aradım mekan süslemesi sandalye giydirme yapıolarmış.. şamdan için de ayarlarıs merak etmeyin dediler.. umarım bir aksilik olmas? buarada snn düğün ön bahçede mi yan bahçede mi olucak? :)
şekerim daha çok masa süsleme ve sandalye giydirme ile ilgli konuştm vee fazlasıyla tatmin oldum.. bir de havai fişek olayını sordm onun izinleri fln baya zor oluomuş o nedenle 1500 tl ye olabilir dedi bakıcam artık havai fişek olmasa da olur napayım :)
buarada selennncim gelinlik işini nasıl hallettin cnm?
cnm ben sukay park ile anlaştım.cok begendım dugun adanın ortasında olacak bursada bir tek asude organizasyon orada dugun yapmıs internet sitelerinden baktım cok guzel nıkah masaları ve cardakları var ışıklı giriş yolları kristal taşlı onlarıda cok begendim.havaı fısek atılabılıyor ve 1500 tl falan da degıl 750 tl 10dk suruyormus ogrendım.hafta ıcı asude organızasyon angel tasarı ve esma ıle gorusecem ajans sır var tel ıle gorustum pek guven vermedıler yuz yuze gıdıp gorusmeye gerek duymadım.buraya yazarım kızlar.optum mutluluklar.
ve evimizi tuttuk ohnasıl mutluyum artık anlatamam..strese girmiştim bir türlü bulamadık ev diye..
cnm çook sevindm .) ii günnerde oturun inş :))
nikah memurunu salona mı getirtiyorsunuz arkadaşlar? bu durumda belediye ve memur ne kadar ücret talep ediyor? nazende garden'de nikah-kokteyl düşünüyoruz, bakalım hayırlısı...
nikahı merinos nikah dairesinde düşünüyorduk ama fiyatları çok yüksek (öğlen 12'den sonra 500 tl, 6dan sonra 650 tl) merinos'ta evlenecek var mı aranızda? fotoğraf vs için ek ücret talep ediyorlar mı? kokteyl salonları var mı? bu kadar masraf olacaksa memuru dışarı çağırmayı düşünüyoruz. ama haftasonu öğlen mesai saatleri oluyor, gelirler mi ki?..
nişanlım da ben de istanbul'dayız. buradan bilgi almak zor, telefonda geçiştiriyorlarnişanlımın ailesi herşey bursa'da olsun istiyor ama ilgilenmiyor da...
yardımınıza ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?