Bursa///16

Bizim buraya İzmitten bir gelin geldi ve şimdiki aklım olsa gelmem diyor. O açıdan sordum canım.. Her kafadan ses çıkınca zor oluyor.. İşyerinde msn açamıyorum, evimde de net yook bu aralar, kablolarda problem var.. Vereyim ama açmadım diye yanlış anlama..

Nilüfer Ertuğrulkent'te oturuyoruz..

Ben de Nilüfer'e geleceğim kısmetse.. Yakınız sanırım..vereliniortak

Son düzenleme:
bu arada kızlar bana bursada kadın doğum uzmanı için özel hastane arıyorum yardımcı olabilirmisinizbayanssulusmile

selam kızlar

nihan nişanlımla aramızı düzelletik gibi
akşam iftara gidicez hayale :lepi:

bu arada kızlar bana bursada kadın doğum uzmanı için özel hastane arıyorum yardımcı olabilirmisinizbayanssulusmile
jimeri tavsiye etmiyorum canım medical park olabilir 2. bebeğime orayı düşünüyorum bakalım
selam kızlar

nihan nişanlımla aramızı düzelletik gibi
akşam iftara gidicez hayale :lepi:

hadiya çok sevindim valla:teytey:
inş bidaha bozulmaz
bizde akşama yemeğe çıkçaz kocişimleŞeniz

siz nereye gidiyosunuz canım geliriz belki :jeyyar:
umarım ya inanki rahatladım

evt canım alanyurtta hayal varya oraya gitcez
iskenderi ramazandan hemen nce yemiştik hiç canım istemiyo
sedefte iskenderli ramazan menüsü 20 lira :lepi: hayalde yanlış bilmiyosam 18

evt canım alanyurtta hayal varya oraya gitcez
iskenderi ramazandan hemen nce yemiştik hiç canım istemiyo
sedefte iskenderli ramazan menüsü 20 lira :lepi: hayalde yanlış bilmiyosam 18

evet hayali biliyorum bazen ordan sipariş veriyorum hatta geçen akşam eşim gidelim dedi oraya ama geç oldu diye gitmedik inegölde takılmıyormusunuz?
nişanlının arabası varsa yayla sofrasını öneririm balığı süper

yapın valla gelin beraber yeriz :lepi:

nişanlımın yokta abisinden alıcak yemekten sonra önce ramazan sokağına gidicez sonra da parkta çay ısmarlıcakmış bana
ayy balık deme ya canım istedi
ramazandan sonra bi gün kandırayımda gidelim
bayılırım ben yaa balığa

şampiyon şehir bursa canım şehrim ya hiç biryere değişilmeyen cennet memleketim denizi dağı havası suyu herbişeyine hayranımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…