Burs sorunum..

Aa cok tesekkur ederim hemen ilgilenicem :)

Bir de söylemek istedim. Okul açılınca kısmı zamanli öğrenci başvuruları var asistanlık gibi. Eğer imkânın varsa zamanin da varsa oraya başvurabilirsin. Ahim sahim bir meblağ değil ama ilaç parana yardımcı olabilecek,en olmadi harçlık olacak bi tutarı veriyorlar. Benim zamanım olmadi ama kendini geliştirmek icin de bir adım olabilir.Hem okul içinde vakit gceirir hem maddi katki sağlarsin kendine okuldan uzaklaşmadan.

Evet haklısınız dönem başladigi gibi asistanlik için de başvuracağim :)

Devletten kredi alabilirsin burs çıkmıyor ise.. bu oaraya dokunmazsin tedavin icin birikir. Calismaya basladiginda da zaten taksitle ödeniyor devlete.

Devletten kredi alabilirsin burs çıkmıyor ise.. bu oaraya dokunmazsin tedavin icin birikir. Calismaya basladiginda da zaten taksitle ödeniyor devlete. 400 lira ayda az oara degil birikince

Büyük firmalara durumunuzu anlatan bir mail atabilirsiniz

Sufigo önceki konularını da biliyorum.
Benim de kronik astımım var, senin durumuna da çok üzülüyorum.

Aynen bu yorumdaki gibi yap canım. Koç , Sabancı holdinglere mail at.
İnşallah bi' çıkış yolu bulursun.

İü de okuyorsanız burs konusunda avantajlısınız.Bol bol başvuru yapın ama mutlaka araştırın vakıfları kimmiş neymiş diye.

Acil şifalar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…