Burs sorunum..

Evet ben de onları arastirmaktayim, fikrin için teşekkür ederim :)

Çok geçmiş olsun. Bence başarı bursuna odaklanmak yerine hastaneye yattığınızda yapacağınız masrafı minimize etmeye çalışsanız, maddi açıdan daha çok faydası olabilir. Mesela devlet hastanesine gitseniz olabilir mi? Tedavisi yok demişsiniz de ondan dedim. En azından bir kez deneyip bakın. Arada çok fark yoksa, devlet hastanesini ücretsiz olması sebebiyle tercih edebilirsiniz.

Burslara da başvurun tabii. Akmasa da damlar, onun da faydası olur.

Bir de vitamini nasıl getirtiyorsunuz? Yurtdışından bazı ürünlerin getirtilmesi yasaklandığından beri ne ilaç, ne vitamin hiçbir şey alamıyorum. Siz nasıl bir yol buldunuz? Sizin derdinizin yanında hiç önemli bir şey değil tabii. Ama zamanınız olur da yazarsanız sevinirim.

Bir de umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Hastalığınızın şu an çaresi olmayabilir ama teknoloji ilerliyor, sağlık sektöründe bir sürü yenilikler, gelişmeler oluyor. İleride hastalığınıza tamamen çare bulunur veya en azından hayatınızı hiç etkilemeyecek şekilde bir çözümü bulunur inşallah.

Amin senin de herkesin de şifasını versin Rabbim inşallah.
Sağlık en önemli hazine.
İnşallah bir çıkış yolu bulursun.

Oncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)
Tabi zaten serum yemek için devlet hastanesine gidiyorum ana stent degisimim ve operasyonlarim sadece doktorum yapıyor çünkü devlette enfeksiyon riski çok fazla ve çoğu doktor da bu konu hakkında bilgisi yok
Vitamin siparisini de ilaç firmasinin sayfasindan yapıyorum yine tasimaligini da tam burada anlatamam belki yasaktir ama guvenilir lojistik firmalariyla getiriyor hatta ilac baya inceleniyor en son haziranda sabiha gokcene gittim almaya alırken recete ve hastalıkla ilgili belgeler isteniyor ilaç kutusu aciliyor ve inceleniyor recetesiz zaten ilaç bu vitamin olsa dahı hastaya verilmiyormus gumrukte baya inceleme yapiliyor zaten aklımda soru isareti olmasın diye hemen doktoruma da gösteriyorum ilacı böyle yani :)

Amin senin de herkesin de şifasını versin Rabbim inşallah.
Sağlık en önemli hazine.
İnşallah bir çıkış yolu bulursun.

Gerçekten öyle sağlık olmadığı sürece hayatta hiçbir şey olmuyor
Güzel dileklerin için cok tesekkur ederim :)

Dernektir belediyedir falan ugrasmaktansa boyle burs veren is adamlari falan oluyor, onlara ulasmak lazim ama nasil ulasilir acaba dusundum bulamadim. Cevrenizde var mi boyle kisilerden burs alan insanlar?

Tabi ki kronik de olsa heyet raporuyla çoğu şeyi devlet karşılar zaten bence doktorunuzla konuşun
Öğrenim kredisi alın işe girince ödersiniz o daha fazla zaten

Merhaba ben de ayni okulda okudum. Öncelikle cok geçmiş olsun. Geri odemeli alıyorsan maalesef burs alma ihtimali dusuk. Okulun saglik birimi var ya oraya gidip durumunu anlatsan belki alternatif bir oneri sunabilirler. Ya da iu sks duyurularini takip et bu Zamanlar yeni ilanlar açılıyor sansini dene. Kampusun içindeki birimin çapa ya da Cerrahpaşa bağlantıları var doğrudan. Umarım yardımcı olurlar. Cok cok geçmiş olsun

hastane masraflarını devlet karsılamıyor mu çok geçmiş olsun

Aa cok tesekkur ederim hemen ilgilenicem :)

Sizin özel bir durumunuz var, vitamininiz özel izne tabi muhtemelen. Enfeksiyon riski çok ciddi bir risk. Operasyon geçiriyorsanız özel hastane daha mantıklı tabii, özellikle güvendiğiniz bir doktorunuz varken.

Burs için yazan olmuştur belki, TEV'e başvurabilirsiniz. Üniversitenizde burs ofisi olabilir, onlardan da bilgi alabilirsiniz.

Evet başvurumu yaptım bakalım hayırlısı umarım olur
Teşekkürler yardiminizi paylastiginiz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…