büro yönetimi ve sekreterlik okuyan veya mezun olan arkadaslar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
slm arkadaslar staj dosyası doldurmam gerek mezun yada bu alanda staj yapmıs olan arkadasların yardımlarını beklıyorum ltf bana yardım edin

staj dosyanı nasıl doldurdun cnm benımde doldurmam gerek ama yapamıyorum
staj yaptıgım yerde bırsey yapmadım cunku

benim de staj dosyasına ihtiyacım var eğer yardımcı olursanız çok sevineceğim.

nane.nimon@gmail.com

adresinden bana ulaşırsanız çok minnettar kalacağım..

benim de staj dosyasına ihtiyacım var eğer yardımcı olursanız çok sevineceğim.

nane.nimon@gmail.com

adresinden bana ulaşırsanız çok minnettar kalacağım..

arkadaslar bnde bys okuorm suan staj yapıorm deftere yazck bişe bulamıorm yardımcı oln lütfen:Saruboceq:

arkadaslar bnde bys okuorm suan staj yapıorm deftere yazck bişe bulamıorm yardımcı oln lütfen

arkadaslar bnde bys okuorm suan staj yapıorm deftere yazck bişe bulamıorm yardımcı oln lütfen

Merhaba.. Ben bys 2. sınıfa geçtim ve 2 hafta sonra okulum açılıyor.. Fakat türk milletiyiz ya işte hep son güne bırakırız işimizi.. Staj defterimi dolduramadım ve bana 40 günlük bir staj defteri örneği lazım.. İnşaat şirketinde yapmama rağmen hiçbir bilgim yok bu konuda.. Bana yardımcı olursanız gerçekten sevinirimm cevabınızı acilen bekliyorum..

Teşekkürler

Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgiye gerçekten teşekkür ediyorum.. Aciliyetim olmasa buralara yazmaz kendi işimi kendim hallederdim.. :18:

arkadaslar bende aöf büro yönetimi ve yönetim asistanlıgı ıstıyorum kac puanla gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…