burnumun üstünden siyah nokta fışkırıyor

denemelisin canim banyoya girdiginde bi dene tabiki bütün hepsini cikarmicaktir ama bikac yöntemi birlestirirsen iyi sonuc alabilirsik sIkIlastirir ve yag dengesinide saglar keseyle

ben 2 gün önce sivilcelerden dolayı keseledim
derim soyuldu resmen kabuk bağladı
aman çok sert ve sürekli sürme
siyah noktalara kabak lifi uygula o yumuşacık yapıyo
aktarlarda bulabilirsin

bahsettiğin aletin markası ve fiyatı nedir acaba?snrm sen memnun kalmışsın bilgi verebilirsen sevinirim:)

sıyah noktalarla ne kadar cok ugrasırsanız o kadar cogalır ben cok sey denedım olmuyo cozumu yok bayanlar ama azaltabılırsınz buz yapın her gun hem zahmetsız hem saglıklı hem yaslandırmayı da gecıktırır ve cok dogal buz cıldı sıkılastırı sıyah noktaları da tavsıye ederım her gun yapıyorum

burun bölgesine yapılcak bi maske tarifi var cildim hassas ama denedim işe yaradı birkaç tane kaldı bir kullanımda :) önce bir kutuya diş macunu koyuyoruz göz kararıyla (yani burnunuzu kaplayacak şekilde)sonra içine tuz atıp karıştırıyoruz (çok tuzla daha iyi oluyo)bu karışımıda burun ve burun çevremize uyguluyoruz :)) çok basit keşke ağdayla almasaydın ağda tüyleri besleyip kalınlaştırır zaten

Arkadaslar benimde burnumda cok fazla siyah nokta vardı.sıkmayn sıktıkça çoğalıyorlar.garnierin saf ve temiz 3etkili temizleme ürününü kullanıyorum azaldı siyah noktalar

Merhaba siyah nokta burun bantlarını denediniz mi? gerçekten işe yarıyor. Doğal bitkilerle desteklenmiş olanları var onlardan kullan sanırım sadece eczanelerde satılıyor ismini de verebilirim istersen T-Zone ben sürekli kullanıyorum ve çok etkili sonuç alıyorum. Bandın üzerinde çıkardıklarını görünce yok artık diye hayrete düştüğün bile oluyor. Ağda yapmanı tavsiye etmem bende denedim sivilce yapıyor artıyor resmen noktalar. Görüşmek üzere

Kızlaar söyleyeceğim şey sabır istiyor ama cidden çok etkili. Gözenekleri temizlemekle kalmıyor aynı zamanda ciltteki lekeleri azaltıp gözeneklerin küçülmesini sağlıyor.

Ben özel bir yüz kesesi aldım. Hani yumuşak yüzü tahriş etmiyor her duşun sonunda sıcak sudan yumuşayan gözeneklerimi temizleme köpüğüyle veya doğal bir duş jeliyle temizliyorum yani keseliyorum. Sonra haftada bir kere duştan çıktıktan sonra maske yapıyorum ve soğuk suyla yıkıyorum. Duştan sonra soğuk su çok etkili gözeneklerin sıkılaşmasında.

Her dışardan eve geldiğimde gene temizleme köpüğüyle yüzümü keseleyerek yıkıyorum. Makyajla asla uyumuyorum

Her gece yatmadan önce pamuğa elma sirkesi döküp yüzüme sürüyorum. 5 dakika sonra yıkıyorum. İlk başta yanıp kızarması normal endişelenmeyin ama yıkamadan yatmayın sonuçta asit yüzü tahriş edebilir. Neyse yıkadıktan sonra elime zeytinyağı döküyorum biraz onu güzelce yüzüme yedirip yatıyorum. Zeytinyağı nemlendirici amaçlı.

Ben her gece yapıyordum bunu yengemlere gitmiştik bana yüzünde kapatıcı mı var demişti. Cidden çok işe yarıyor. Ama tabii ki sürekli uygulanması gereken bir şey çünkü siyah nokta bitmeyen bir dert. Umarım yardımı dokunur arkadaşlar

ne yaptıysam geçmedi, ben de kendi haline bıraktım, ara ara sıkıp içindekileri çıkarıyorum o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…