maonyacım doktora göründünmü belki hormon bozukluğundan kaynaklanıyodur
Kesinlikle pembe maske :) bu sorun için birebir. benim de burnumun üstünde siyah nokta oluyor çok fazla. bugune kadar hiçbişey adamakıllı etki etmemişti pembe maske aldım uyguladım şaşırdım açıkçası yok oldular ama tabi aralıklarla tekrarlamak lazım.
gözenekleriniz açıkken (duş,ağda sonrası mesela) krem sürerseniz siyah noktalarınız artar.Tonikler gözenekleri küçültür bu yüzden yüzünüze krem,fondotenvs uygulamadan önce eğer cilt tipiniz yağlı değilse tonik kullanın derim ben.Yağlı ciltlerde tonik kullanımı ciildi kuruttuğundan,gözeneklerin daha fazla sebum üretmesine neden olur.Bunu göz önünde bulundurun.
tşkkrler tatlım.burnmun üstü kıllandı zaten.2yanındada aşırı siyah nokto var uçları dışarı çıkmış şekilde.tavsiye ettiğin ürünün markası ney cnmCanım öncelikle çok kafana takma o sorundan hepimizde var.Canım sana banyodan sonra kullanman için siyah nokta temizleme bandı önericem Ağda tüylerini beslemiş olabilir cnm.Ve o sitah nokta gibi olanlar kıl da olabilir.Banyodan sonra bu bandı kullan canım. Sonra da açılan gözeneklerini sıkılaştırmak için madem suyu veya gül suyu yada uygun bi tonikle cildini tonikle .1 ay kullan bakalım.Nasıl olacak sonuç?
saol cnmcanım niye ağda sürdün burnuna? ağda yüzdeki ince tüyleri kıla çevirir. keşke yapmasaydın ama olan olmuş. bence bir daha ağda sürme, yüzüne de bol bol peeling yap. bir de o siyah nokta bantlarından kullan banyodan çıktıktan sonra veya yüz buharı yaptıktan sonra. bende de çok var, tuzlu suyla ovalamak da iyi geliyor. bir de güneşte yanmak da azaltıyor siyah noktaları. tekrar tekrar yapmak gerekiyor bu işlemleri, bırakınca maalesef eski haline geri dönüyorlar. burnuna, yağlı yerlere krem sürme, krem süreceksen de yağlı ciltler için olan bir yüz kremi kullan, çünkü diğer kremler gözenekleri tıkıyor...şimdilik aklıma gelenler bunlar.
benimde burnumda kıllar var.haftada bir ağda yaptırmassam insan içine çıkamıyrmsiyah nokta bantlarını da kullanma bnce ben kullandım siyah noktaları cekerken ufak tüylerde beraberinde gelio ve suan burnumda minik kıllar var resmen..((
işe yarıyomu peki nerden alıcam pembe maskeyi.eczanelerde satılıomuKesinlikle pembe maske :) bu sorun için birebir. benim de burnumun üstünde siyah nokta oluyor çok fazla. bugune kadar hiçbişey adamakıllı etki etmemişti pembe maske aldım uyguladım şaşırdım açıkçası yok oldular ama tabi aralıklarla tekrarlamak lazım.
ben hiç krem sürmem normaldede.gözenekleriniz açıkken (duş,ağda sonrası mesela) krem sürerseniz siyah noktalarınız artar.Tonikler gözenekleri küçültür bu yüzden yüzünüze krem,fondotenvs uygulamadan önce eğer cilt tipiniz yağlı değilse tonik kullanın derim ben.Yağlı ciltlerde tonik kullanımı ciildi kuruttuğundan,gözeneklerin daha fazla sebum üretmesine neden olur.Bunu göz önünde bulundurun.
canım kıllar için bir yorumum yok ama siyah noktalar için her gün bir parça pamuğa bir kaç damla limon sıkıp yüzünü komple silip biraz beklet sonra da yıka ama her gün uygula çok iyi geliyor. cildin hassassa limon tek başına yakabilir o zaman limonu bir kaşığa sık birkaç damla da su ekle ve pamukla yüzüne sür derim...
yaa bende aynı dertten muzdaribim... hem ben 2 dönem kullandım roaccutane'yi ama hala çıkıyo... bende 21 yaşındayım
bi de sıkınca da çıkmıo benmkiler
ilaçta sıkılaştırmış iiice gözenekleri ... off(
yaştan kaynaklanıyo olsa gerek.... çok özeniorum temiz ciltlere
eğer gözeneklerin siyah nokta dolana kadar bekleyıp ondan sonra temizliyorsan gözeneklerin asla sıkılaşmaz veya kapanmaz.öncelık olarak siyah noktaların cok fazla dolmadan temizlemen sıksık böylelıkle gözenekleini daha fazla esnetmemiş olursun.gözeneklerin içi ne kadar dolarsa o kadar gözenekler büyür.ilk olarak burnuna peelıng yap yada kese ile hafıf hafıf ov.duşta yap tabı bunları...sonra duştan çıkınca bu tatlılara katılan jeller var diğer adıyla jelatın marketlerde bulursun bunu ama sadesi olacak.1 kasık jelatıne (toz şeklındedır veya aktarlarda kalıp halınde satılır)2 kaşık süt koy cam bır bardakta.sonra mıkrodalgada erit jelatını.soğuduktan sonra burnuna sür..maske gibi kuruyunca cıkar maskeyi.1 ay sonra sonucu göreceksın...harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?