pempe maske işe yarıyor mu gercekten?bu soyulabilen bir maske mi eger öyleyse hemen alayım yani
ben uzun zamandır böyle yapıyorum.seneler önce roacotan denen ilacıda kullandım hatta.uzn zmandır yapıyorum gözeneklerim sıkı ve siyah noktam yok denecek kadar cok ama cok az hatta cilt temizliğine gittiğimde bile gözeneklerimin cok sıkı olduğunu söylerler.ha birde günlük temızlığini mutlaka yapman lazım çok önemli
bende kullandım racunteneyii sivilcelerim içinnnben uzun zamandır böyle yapıyorum.seneler önce roacotan denen ilacıda kullandım hatta.uzn zmandır yapıyorum gözeneklerim sıkı ve siyah noktam yok denecek kadar cok ama cok az hatta cilt temizliğine gittiğimde bile gözeneklerimin cok sıkı olduğunu söylerler.ha birde günlük temızlığini mutlaka yapman lazım çok önemli
tmmsöylediğim maskeyi soğut demişim pardon ılık olarak sürmen lazım kuruyunca soyarak citten al.sonra cildine uygun tonık sür.
denemeye değerbende faydası oldu açıkcaası gerçekten çok vardı geçti :) dj hijy pembe maske kullandım yüzümde gerginleşti
benimkii öyle böyle değil resmen fışkırıyorr ucu sallanıooBen burnumun üstündeki siyah noktalar için tarçınla limonu karıştırıp sürüyorum en fazla 5 dk bekletiyorum daha fazla bekletrsem kızarıyo çünkü :44: bide hergün yapmıyorum haftada 1 yada 2 haftada 1
bende kullandım cnm.Merhabalar herkese. Ben 2-3 sene önce üzerinde G&H yazan şeffaf turuncu bir sabun kullanmıştım. Şimdi internetten baktım Amwaymiş markası. Kullandığım zaman gerçekten işe yaramıştı burnumda hiç siyah nokta kalmamıştı. Şimdi yine almayı düşünüyorum. Öneririm size.
lorielin benzer ürünü bendede var.daha düzenli kullanmaya çalışacağımbende arayışlardayım şu ürünü deneyeceğim inş bi faydasını görürüm
loreal pure zone gözenek sıkılaştırıcı losyon siyah noktalara karşı
bu linklerde de bu üründen bahsediliyor "4-5 gün içinde siyah noktadan eser kalmıyor ve gözenekleride anında küçültüyor cilde verdiği hafif gerginlik de gün boyu devam ediyor" denmiş
Flawless Beauty | |: Loreal Pure Zone Siyah Noktalara Karşı Gözenek Sıkılaştırıcı Losyon.
Laldiller'in Sesi: Loreal Paris Pure Zone Siyah Nokta Temizleyici
kk da başka bi topikte arkadaş siyah noktalarından nasıl kurtulduğunu anlatmış bende burda paylaşmak istedim. siyah noktaları için kahvenin telvesini temiz cildine sürmüş ama ne kadar beklettiğini yazmamış bence 5 dk yeterli olur. sonra ılık su ile yıkamış. arkadaşın sorunu özellikle burun üstü ve cevresindeydi yanlış hatırlamıyosam.bilginize bayanlar.
bende ağdayla alıyrm ama daha çok gözeneklerimi açıoo.sadece 4 5 gün temiz kalıoo geri daha çokkk çıkmış şekilde gelioben siyah nokta bandı kullanmıştım bikaç kez onlar anlık olarak geçiriyo ama gözenekleri daha çok açıyo galiba uzun vadede daha arttı gibi geldi bana
simdi sana kisa burun ustu siyah nokta temizleme yontemi soyleyim evinde limon varsa limonu bir tabagi sIk sonra icine tuz koy karistir...sonra hafifli puturtulu o tabakayi burnuna hafifce baski yapmadan surmeye basla biraz yanacaktim yikama yuzunu oyle burnunda kalsin yat bunu birkac gun dene niy siyah nokta kalir nede baska bisey yuzunde sivilce varsa onlarada sur ..ben komple suruyorum mesela..sabahta ilk once sicak suyla yuzundeki yaglar ciksin cozulsun sonra soguk suyla yika...mewmnun kalacaksin..
simdi sana kisa burun ustu siyah nokta temizleme yontemi soyleyim evinde limon varsa limonu bir tabagi sIk sonra icine tuz koy karistir...sonra hafifli puturtulu o tabakayi burnuna hafifce baski yapmadan surmeye basla biraz yanacaktim yikama yuzunu oyle burnunda kalsin yat bunu birkac gun dene niy siyah nokta kalir nede baska bisey yuzunde sivilce varsa onlarada sur ..ben komple suruyorum mesela..sabahta ilk once sicak suyla yuzundeki yaglar ciksin cozulsun sonra soguk suyla yika...mewmnun kalacaksin..
slm arkaşlar.
22yaşındyım yağlı bir cilde sahibim.sivilcelerimle yıllarca savaştım.raccuntune sayesinde kurtuldum ama şimdide burnumun üstünden siyah noktalar fışkırıosanki diken diken kıl gibi çıkmışlar 2yıldır aşırı derecede çıkıolar.karşılıklı biriyle konuşunda hemen dikkatini çekio ve ben çok utanıyrm.kaç aydır ağdayla alıyrm.ağdanın üstüne bakınca gözlerime inanamıyrmm.resmen bir yumak siyah nokta gelio ama ardı arkası kesilmio.1hafta geçmeden tekrar çıkıyorlar ve ağda yapmaktan burnumun üstündeki tüyler kıl haline döndüü.
bana yardım edebilecek biri varmı.napabilirim bunlardan kurtulmak için:26:
cilt için limon tuz ve sirke tarzı şeyler önerenler ben de denemek istiyorum ama bunların asidik değeri yüksek cildi yaşlandırmaz mı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?