burnumun üstünden siyah nokta fışkırıyor

söylediğim maskeyi soğut demişim pardon ılık olarak sürmen lazım kuruyunca soyarak citten al.sonra cildine uygun tonık sür.

Ben burnumun üstündeki siyah noktalar için tarçınla limonu karıştırıp sürüyorum en fazla 5 dk bekletiyorum daha fazla bekletrsem kızarıyo çünkü :44: bide hergün yapmıyorum haftada 1 yada 2 haftada 1

Merhabalar herkese. Ben 2-3 sene önce üzerinde G&H yazan şeffaf turuncu bir sabun kullanmıştım. Şimdi internetten baktım Amwaymiş markası. Kullandığım zaman gerçekten işe yaramıştı burnumda hiç siyah nokta kalmamıştı. Şimdi yine almayı düşünüyorum. Öneririm size.

bende arayışlardayım şu ürünü deneyeceğim inş bi faydasını görürüm

loreal pure zone gözenek sıkılaştırıcı losyon siyah noktalara karşı

bu linklerde de bu üründen bahsediliyor "4-5 gün içinde siyah noktadan eser kalmıyor ve gözenekleride anında küçültüyor cilde verdiği hafif gerginlik de gün boyu devam ediyor" denmiş

Flawless Beauty | |: Loreal Pure Zone Siyah Noktalara Karşı Gözenek Sıkılaştırıcı Losyon.

Laldiller'in Sesi: Loreal Paris Pure Zone Siyah Nokta Temizleyici

canım senin gözeneklerin roacutanlamı sıkılaştı

kk da başka bi topikte arkadaş siyah noktalarından nasıl kurtulduğunu anlatmış bende burda paylaşmak istedim. siyah noktaları için kahvenin telvesini temiz cildine sürmüş ama ne kadar beklettiğini yazmamış bence 5 dk yeterli olur. sonra ılık su ile yıkamış. arkadaşın sorunu özellikle burun üstü ve cevresindeydi yanlış hatırlamıyosam.bilginize bayanlar.

bende kullandım racunteneyii sivilcelerim içinnn
söylediğim maskeyi soğut demişim pardon ılık olarak sürmen lazım kuruyunca soyarak citten al.sonra cildine uygun tonık sür.
tmm
bende faydası oldu açıkcaası gerçekten çok vardı geçti :) dj hijy pembe maske kullandım yüzümde gerginleşti
denemeye değer
benimkii öyle böyle değil resmen fışkırıyorr ucu sallanıoo
bende kullandım cnm.
lorielin benzer ürünü bendede var.daha düzenli kullanmaya çalışacağım

kahveyii tv dekii cilt uzmanları da söylüyorr

ben siyah nokta bandı kullanmıştım bikaç kez onlar anlık olarak geçiriyo ama gözenekleri daha çok açıyo galiba uzun vadede daha arttı gibi geldi bana

simdi sana kisa burun ustu siyah nokta temizleme yontemi soyleyim evinde limon varsa limonu bir tabagi sIk sonra icine tuz koy karistir...sonra hafifli puturtulu o tabakayi burnuna hafifce baski yapmadan surmeye basla biraz yanacaktim yikama yuzunu oyle burnunda kalsin yat bunu birkac gun dene niy siyah nokta kalir nede baska bisey yuzunde sivilce varsa onlarada sur ..ben komple suruyorum mesela..sabahta ilk once sicak suyla yuzundeki yaglar ciksin cozulsun sonra soguk suyla yika...mewmnun kalacaksin..

ben siyah nokta bandı kullanmıştım bikaç kez onlar anlık olarak geçiriyo ama gözenekleri daha çok açıyo galiba uzun vadede daha arttı gibi geldi bana
bende ağdayla alıyrm ama daha çok gözeneklerimi açıoo.sadece 4 5 gün temiz kalıoo geri daha çokkk çıkmış şekilde gelio

harika bi yöntem olsa gerekk limonudaa çok severimm zatennnnn

bunu bende deniycem...

kızlar aynı sorun bendede var.roaccutane kullandım sivilceler geçti.siyah noktalar burnumun üstünde ve çevresinde.2günde bir duş alıyorum.duşta kese yapıyorum resmen ölü deriler çıkıyo siyah noktalar kayboluyo.ertesi gün aaaa yeniden gelmişler çıldırıyorum yaaa.pembe maskeyi ve diğer önerilerinizi denemeye karar verdim.tşk ederim

Yağlı ciltlerin siyah nokta sorunu oluyor. benim de yağlı olduğu için yaptığım bir şey var: 2 kaşık kadar yoğurda bir çay kaşığı kadar hamur kabartma tozu ekleyip karıştırıyorum sonra da yüzüme sürüyorum 4-5 dk bekletiyorum burnumun üzerindeki siyah noktaları gideriyor ama haftada 2 kez yapmak lazım.

neden ağda yaptınki daha beter edip tüyleri kıl yapmışsın yaş maya maskesi ve elma sirkesiyle tonik yapabilirsin.
bir çay kaşığı yaş maya bir çay kaşığı limon eğer cıvık olursa limonu 4-5 damla yap bunu burnunu sür 15 dk bekle soğuk suyla yıka.
sonra bir çay bardağı elma sirkesi bir çay bardağı su karışımı hazırla bunu sabah akşam tonik olarak kullan maya siyah noktaları temizler sirke siyah nokta oluşmasını engeller.bende bir seneden beri sivilcelerle uğraşıyorum yüzünü temizlemek içinde sebamed sabun kullan.

cilt için limon tuz ve sirke tarzı şeyler önerenler ben de denemek istiyorum ama bunların asidik değeri yüksek cildi yaşlandırmaz mı :26:

cilt için limon tuz ve sirke tarzı şeyler önerenler ben de denemek istiyorum ama bunların asidik değeri yüksek cildi yaşlandırmaz mı :26:

hayır bunların antibakteriyel mikrop kırıcı özelliği olduğu için leke sivilce akne tarzı sorunlarda gayet faydalı tabi cildini çok fazla yormadan yapacaksın bunu yüzünü yıkayıp pamuk yardımıyla uygulayacaksın. ardından rahatça nemlendirici kremini sürebilirsin..:)

bence yuzunu netrugena pembe greyfurt özlü jelle yıkadıktan sonra burnunu suyla seyreltılmış elma sirkesiyle si, gercekten azaldıgını goruceksın, bıde haftada 2 kez yuzune buhar banyosu yaptıktan sonra burnuna kil maskesi yap daha sonra yıne gozeneklerını sıkıştırsın dıye elma sırkesı sur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…