burnumun içinde minik et parçası gibi ....

skyeed

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
328
17
kızlar benim burnumun içinde minik et parçası gibi şeyler var diyodum ya kestim falan daha fazla oldular megersem onlar polip mi neymiş ve ameliyatla alınıyomus pazartesi günü ilk işim doktora gitmek olcak şimdi internetten ögrendim bunu ve aynı bende olan seyler baska bise olması imkansız aynı tarif ettiğim gibi.malatyaya gitmeden önce burda bi doktora gidiyim diyorum yoksa direk malatyaya mı gitsem ne dersiniz burnumun sağ tarafından hic nefes alamıyorum baş agrılarım oluyo sebebi bu salak minik et parçalarıymıs.enfeksiyon kapmıs burnumun içindeki mukoza.
yani mukozanın içinden cıkmıslar.iğrenç ya elleyip duruyorum koparasım gelio cıldırcam şimdi bide detaylı gördüm ya kesin bilge hocaya gitmem gerek ..belki de burun kemiğim bunlar yüzünden kaydı kim bilir cünkü sağ tarafa kaydı sağ burun deliğimde bunlarda.
offf be

canim cok gecmis olsun ya.. cok uzuldum boyle birsey basina geldigi icin. umarim ameliyati kolay seni yormayan birseydirde kurtulursun o poliplerden..

bana kalirsa seyahat etmeden once kendi sehrinde bir doktora gorunebilirsin cunku belkide sandigin sey degillerdir bosuna yolculuk yapmamis olursun.. yani belki bi ilaçla gecicek birseydir..

bazen internet yaniltici olabiliyor cunku.. gecenlerde benim elimin uzerinde kirmizi lekeler cikmisti.. google da arastiriyodum bi baktim egzama diyo, sinir uclari iltihaplaniyomus falan filan... yani resimlere baksan, belirtileri okusan dersin ki evet bu egzama.. nasi uzuldum .. simdi napicam ben eyvah falan diye.. ertesi gun cildiyeye gittik alerjiymis megersem.. bi krem verdi doktor 2 gunde gecti hemen..

o yuzden pozitif dusun canim, hic uzulmeden offlamadan bir doktora gorun.

kestim derken?burnunun içindeki etleri kendin mı kestin????
bı doktora gitmek bu kadar zor mu?niye kendi kendine mudahele ediyorsun Allah askına?
hiç vakit kaybetmeden doktora git..basına daha büyük isler açmadan..

Bazı bünyeler polip oluşturabiliyormuş
arkadasımda olmuştu
küçük bi operasyonla alıyolarmış

canim cok gecmis olsun
bebegini birakmak zor olur senin icin ama bence malatyaya gitmelisin
kendi doktorun gorsun derim ben..

Kız bendede sagda vardı ama doktor dedi o gecici iste amelıyat esnasında oluyor dedi zamanla düzeliyormus kıkırdak gibi biseymıymıs neymıs ama bendekı hiç engellemıyor nefesimi ve de iceride degil cok nefesıme engel olcak gibi degil alla llaa bence sen doktoru ara biran önce derhal sor. doktora gitmek yerıne Doktoruna sorman gerek Ben alcı aldırmak ıcın taaaa malatyaya gittim aynı gün döndüm varsa yoksa kendı doktorum :KK70: 20 dk ıcın 1 saat ucakla alcu sonrasi bulamadım bilet otobüsle döndüm dönüs te 18 saat al sana 19 saat :KK70:DDDDD ama herkes ben gibi deli degil :KK66:

depresifpolyana canım, alçı çıkınca burnun nasıl gözüküyordu:)
memnunmusun şeklinden?

ay boyle bisey oluyormuki korktum ya:KK43: ayriyeten gecmis olsun arkadasim basina geldigi icin cok uzuldum:KK43:( ya nasil birseydir ilk defa duydum yaaaCADIARZU

Skyeed canım tabiki Dokturun BİLGE BEY'e gitmelisin bu önemli bir konu başka dr'lar sana operasyon yapan kadar yardımcı olamaz, 1- 2 gün le yarışma bence en erken zamanda git yani bu yarından başlamalı benceeee LÜTFEN KENDİ SAĞLIĞIN İÇİN

kestin etlerınımı kestin konkalarımı anlamadım ben allahım içim bi fena oldu düsününce:KK43:(

X