- 12 Şubat 2009
- 328
- 17
kızlar benim burnumun içinde minik et parçası gibi şeyler var diyodum ya kestim falan daha fazla oldular megersem onlar polip mi neymiş ve ameliyatla alınıyomus pazartesi günü ilk işim doktora gitmek olcak şimdi internetten ögrendim bunu ve aynı bende olan seyler baska bise olması imkansız aynı tarif ettiğim gibi.malatyaya gitmeden önce burda bi doktora gidiyim diyorum yoksa direk malatyaya mı gitsem ne dersiniz burnumun sağ tarafından hic nefes alamıyorum baş agrılarım oluyo sebebi bu salak minik et parçalarıymıs.enfeksiyon kapmıs burnumun içindeki mukoza.
yani mukozanın içinden cıkmıslar.iğrenç ya elleyip duruyorum koparasım gelio cıldırcam şimdi bide detaylı gördüm ya kesin bilge hocaya gitmem gerek ..belki de burun kemiğim bunlar yüzünden kaydı kim bilir cünkü sağ tarafa kaydı sağ burun deliğimde bunlarda.
offf be
yani mukozanın içinden cıkmıslar.iğrenç ya elleyip duruyorum koparasım gelio cıldırcam şimdi bide detaylı gördüm ya kesin bilge hocaya gitmem gerek ..belki de burun kemiğim bunlar yüzünden kaydı kim bilir cünkü sağ tarafa kaydı sağ burun deliğimde bunlarda.
offf be