Burnumum üstündeki tüyler?

adige_psase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2007
20
1
slm kızlar bu konuda başlık açıldımı bilmiyorum varsa şimdiden özür....bir sorum olacak burun üstündeki küçük,minik kıllardan muzdarip olan varmı ve buna bir çözüm bilennnnnnnnnnnnn....

yok, valla ne yalan soylım ben ergenlıge gırdıgım gunden berı yanı kılı tuyu kafaya takdıgımdan berı hep alırım ama hiç kalınlasmadı..zaten cokda yok 4-5 tane ve ınce ama işte sınırımı bozuyo bende alıyorum.

benm kankamın burnunun üzerinde var canım siyah siyah ve hiç hoş durmuo cıkınca zaten o cımbızla alıyo ..

bende güzellik merkesinde kaslarımı aldırmaya gidince yanımda oturan kızın burnunun üzerindeki kılları sirle alıyorlardı. kadının dediğine göre derin olmayan siyah noktalarıda alıyormus.
evet evet zaten ağdayı cektiğinde bakıorum belli oluo

yaa kızlar iple alın daha sonra da karınca yumurtasının yağını sürün arkadaşım denedi çok yararını gördü sadece burnuna da değil tüm vücuduna da uyguladı. bence denemekte yarar var

slm kızlar bu konuda başlık açıldımı bilmiyorum varsa şimdiden özür....bir sorum olacak burun üstündeki küçük,minik kıllardan muzdarip olan varmı ve buna bir çözüm bilennnnnnnnnnnnn....

bu tür yerlerdeki tüyler kesinlikle alınmamalı aslında ama gözü çok rahatsız ediyorsa ancak alınmalı alırkende cımbızla almayın iple almayın burun üzeerine epilasyon olmaz size önerebileceğim iyi ve güvenilir biyerde sir agdayla aldırmak sir agdanın çok sıcak olmamasına dikkat edilmeli burun çok gergin bir deriye sahip oldugu için leke bırakabiliyor

ama sizi rahatsız etmiyorsa bırakın kendi haline herkeste tüy vadır bazılarında belirgin bazılarında değildir mesela kulak memesi herkesin kulağında tür vardır burunda öyle çok gerekmiyorsa tavsiye etmem aldıkça özellikle o bölgeler daha çabuk çoğalıyor

Kardeşimde de 6-7 tane vardı.Cımbızla her çıktığında aldı.İlginçtir ki birkaç yıldır artık çıkmıyorlar.

X