Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb cnm bnm 1 yıl oldu deldireli burun biraz zor iyileşiyorSelam,ben burnumu deldirmek istiyorum ama internette de biraz iltihap filan görunce kararsiz kaldim ne önerirsiniz yaptirsam bi zarari olur mu?
Merhaba canim peki deldirince aci oluyor mu? Bi de nerede yapiyorlar?mrb cnm bnm 1 yıl oldu deldireli burun biraz zor iyileşiyor
ama gümüş hızma takarsan bişey olmaz ilk dönemler bana gümüş diye imitasyon hızmaları kakalamışlardı o sıra bi kaç kez iltihap kaptı ama ertesi gün gümüş takınca hemen düzeldi
zaten anlıyosun bi süre sonra rahatsız ettiği gibi anlaki sahtedir o
bide ilk zmanlar sürekli ddüşmesi var
yatak içinde az hızma aramadım
ama iyiki yaptırmışım bence erteleme
Yok canim yerinde duruyorNe oldu burnuna biyeremi gitti
cnm acımıyo yani acıyo ama 1 sn lik bi şey onada değerMerhaba canim peki deldirince aci oluyor mu? Bi de nerede yapiyorlar?
Deldirdim bugün acimadi ama sonra biraz acidiEki Görüntüle 1845833 benımkıler bunlar
neyle deldirdin cnm tabanca mı iğne miK
Deldirdim bugün acimadi ama sonra biraz acidi
Ama bir bilgi vermedi yapan kisi
Ne yapmaliyim döndurmeli miyim surekli
dus alirken iltihablanir mi
Tabanca canim igneden korktumneyle deldirdin cnm tabanca mı iğne mi
Ben de yaptirdim canim cok seviyorum hizmayi her dakika aynadayim :)ilk gunler biraz aciyacaktir ama gecer.ara sira cikarip dezenfekte et ve antibiyotikli krem sur hem hizmaya hem burnuna.cok cabuk kapanirmis burun.sezeryandan once cikarmak zorunda kaldim.kendme gelir gelmez ilk isim.takmak oldu.6 yildr kullaniyrm bnm bi parcam gbi.bazen degistrmk icin cikardigimda bakiyrm aynaya yuzumde eksikligi hussediyrm.