- 22 Temmuz 2020
- 137
- 41
- 28
- Konu Sahibi Azragulcan
Ben burnumu deldirdim yara oluyo kanıyor furaderm diye merhem kullanıyorum ama geçmiyor kanıyor ne kullanayım napayım başına gelen olup iyileştiren oldu mu acaba..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teramicin kullan. Üzerine yatma. Sık sık temizleyip krem sür. Vücut atmaya çalışıyor onu.Ben burnumu deldirdim yara oluyo kanıyor furaderm diye merhem kullanıyorum ama geçmiyor kanıyor ne kullanayım napayım başına gelen olup iyileştiren oldu mu acaba..?
Üzerine yatmiyorum ama bebeğim var burnuma değdi kanadı odur budur iylesmiyoTeramicin kullan. Üzerine yatma. Sık sık temizleyip krem sür. Vücut atmaya çalışıyor onu.
Napicam peki ben iyileşmesi için sen ne yaptın geçmesi içinO illa ki oluyor cildimizle alakalı ben 2 defa deldirdim hep ağrı oluyordu takıp çıkarırken kanıyordu çıkarınca kapanıyordu ama ablam 1 defa deldirdi o gün bu gündür hiç kapanmadı günlerce haftalarca takmadığı oluyor yinede kapanmadı deliği
Tamamen cilt tipiyle alakalı durum. Kimisi hemen iyileşir uzun zaman takmazsa bile kapanmaz. Kimisi de günlerce iyileşmez çıkarsa 5 dk sonra kapanmaya başlar. Benimki de öyle göbeğimdeki hamile kaldığım için mecburen çıkarttım hemen kapandı ama yeri duruyor. Burnumdakini çıkarsam geri takamam hemen deliği kapanmaya yüz tutar kulağımı defalarca kez deldirdim kıkırdak ve tragusu ama kapandı zorlarsam kanar. Muhtemelen sizinkide kanaması birkaç güne geçecek ama çıkarır çıkarmaz kapanacak (delik izi kapanmıyor)Üzerine yatmiyorum ama bebeğim var burnuma değdi kanadı odur budur iylesmiyo
Ayy iz kalıcı mi oluyoTamamen cilt tipiyle alakalı durum. Kimisi hemen iyileşir uzun zaman takmazsa bile kapanmaz. Kimisi de günlerce iyileşmez çıkarsa 5 dk sonra kapanmaya başlar. Benimki de öyle göbeğimdeki hamile kaldığım için mecburen çıkarttım hemen kapandı ama yeri duruyor. Burnumdakini çıkarsam geri takamam hemen deliği kapanmaya yüz tutar kulağımı defalarca kez deldirdim kıkırdak ve tragusu ama kapandı zorlarsam kanar. Muhtemelen sizinkide kanaması birkaç güne geçecek ama çıkarır çıkarmaz kapanacak (delik izi kapanmıyor)
Evet o hiç geçmiyor delik görünüyor ama takmaya çalışsan girmiyor. Hamilelikte göbek büyüdükçe orası da sünüyor :/Ayy iz kalıcı mi oluyo
Üstelik benimkiler neredeyse 10 senelikAyy iz kalıcı mi oluyo
Kanaması anlık olur durur ama oynadıkça kanamaya devam eder ben havluyla yüzümü silerken havluya takılıp azcık çıksa kanıyordu bir gece nasıl olduysa çıkarmışım sabah uyandığımda kan dönmüştü burnumda büyük bir ızdırapla geri taktım Yani kullandığım süre boyunca böyle geçti kanama hiç durmadı her olayda tekrarladıNapicam peki ben iyileşmesi için sen ne yaptın geçmesi için