Z Zzeynolii Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2020 6 0 25 1 Şubat 2020 Konu Sahibi redpinkgril #21 redpinkgril .!.: Merhabalar, Tecrübesi olanlar şu burnuma bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim. burnumun şekli ameliyatlı haline hiç benzemiyor. Şuan 4. aydayım Sizce bu ödem midir? Eki Görüntüle 2581628 Genişletmek için tıkla... Bence güzel görünüyor ben ameliyat olmadım daha bi kaç aya dusunuyorum. Devlette mi oldunuz?
redpinkgril .!.: Merhabalar, Tecrübesi olanlar şu burnuma bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim. burnumun şekli ameliyatlı haline hiç benzemiyor. Şuan 4. aydayım Sizce bu ödem midir? Eki Görüntüle 2581628 Genişletmek için tıkla... Bence güzel görünüyor ben ameliyat olmadım daha bi kaç aya dusunuyorum. Devlette mi oldunuz?
R redpinkgril Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2019 14 3 34 3 Şubat 2020 Konu Sahibi redpinkgril #22 Zzeynolii .!.: Bence güzel görünüyor ben ameliyat olmadım daha bi kaç aya dusunuyorum. Devlette mi oldunuz? Genişletmek için tıkla... hayır
Zzeynolii .!.: Bence güzel görünüyor ben ameliyat olmadım daha bi kaç aya dusunuyorum. Devlette mi oldunuz? Genişletmek için tıkla... hayır