- 30 Ekim 2019
- 14
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi redpinkgril
sadece kemerını almıs odem gıdınce burun ucu asagı duser ıllakı bıraz da olsa fark eder 4. ayda son gorunumune yakın oluyo yanı bundan sonra pek degısmez ama kotu de durmuyo . onden nasıl durdugu da onemlı . belkı ucu yukarda olsa sıze yakısmıycaktıMerhabalar,
Tecrübesi olanlar şu burnuma bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim. burnumun şekli ameliyatlı haline hiç benzemiyor. Şuan 4. aydayım Sizce bu ödem midir?
Eki Görüntüle 2581628
Bence gayet doğal ve hoş görünüyor. Ben çok beğendim. Doktorunuz kimdi?Merhabalar,
Tecrübesi olanlar şu burnuma bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim. burnumun şekli ameliyatlı haline hiç benzemiyor. Şuan 4. aydayım Sizce bu ödem midir?
Eki Görüntüle 2581628
Merhabalar,
Eki Görüntüle 2581628
Hayır doktor kıkırdakta aldım dedi ama milim düşme olduğunuda söyledi lokal anezteziyle ufak bir operasyonla burun ucunu kaldırcağını söyledi. Önden sorun yok simetrik duruyor ama şuan hala sert burnum çok hafif bir yumuşama oldusadece kemerını almıs odem gıdınce burun ucu asagı duser ıllakı bıraz da olsa fark eder 4. ayda son gorunumune yakın oluyo yanı bundan sonra pek degısmez ama kotu de durmuyo . onden nasıl durdugu da onemlı . belkı ucu yukarda olsa sıze yakısmıycaktı
yok canım ne kırılcam hak veriyorumKırılmayın ama burnunuz daha güzel yapılabilirdii sankiAma yinede bilemedim
Eğer imkanında el veriyorsa rinoplasti olabilirsin canım inşallah herşey dilediğince olur .yok canım ne kırılcam hak veriyorum
Evet doktorda söyledi hafif düştüğünü ve lokal anezteziyle düzeltcem dediucu biraz düşmüş. kamera açısından bilemedim ama düşük duruyor ilk aylara göre. ama doğal bir burun yani ameliyatlı gibi değil.
sahsen dogal hic estetik gibi degil o yuzden fabrikadan cikma burun gibi olmadigindan begendim. Burunun ucu full zaten kikirdak. Bunu biliyorum. Eger burnun altinda kalan kikirdagi duzeltmis olsa boyle asagi meyili olmaz duz dururdu. Kemerin hemen alti da kikirdak. Belki onu demistir.Her neyse ben begendim. Illa duzelttirmek istiyosaniz askiydi dolguydu napicakmis da lokalle?? Direk kabul etmeyin kesin kafanizda oturmadan .Hayır doktor kıkırdakta aldım dedi ama milim düşme olduğunuda söyledi lokal anezteziyle ufak bir operasyonla burun ucunu kaldırcağını söyledi. Önden sorun yok simetrik duruyor ama şuan hala sert burnum çok hafif bir yumuşama oldu
Yaptırdığınız işlem burun kemeri aldırma işlemi herhalde. Ondandır ki burun uç kısmı toparlamadan sonra eski haline dönmüşMerhabalar,
Eki Görüntüle 2581628
Lokalle dikiş yapacakmış niye kabul etmiyim?sahsen dogal hic estetik gibi degil o yuzden fabrikadan cikma burun gibi olmadigindan begendim. Burunun ucu full zaten kikirdak. Bunu biliyorum. Eger burnun altinda kalan kikirdagi duzeltmis olsa boyle asagi meyili olmaz duz dururdu. Kemerin hemen alti da kikirdak. Belki onu demistir.Her neyse ben begendim. Illa duzelttirmek istiyosaniz askiydi dolguydu napicakmis da lokalle?? Direk kabul etmeyin kesin kafanizda oturmadan .
^^ nasıl ısterseniz oyle davranın :)) fıkır soyledım ...Lokalle dikiş yapacakmış niye kabul etmiyim?
Bence hala var ödeminMerhabalar,
Eki Görüntüle 2581628
Ucu biraz düşmüş ama bence çok da iyi duruyor çok guzel