Burnum :(

bebeğim sen kaç yaşındasın
20 falansan sonradan ğişman olursun
bende çok takardım kendime baya bi güvenm geldi yıllar geçtikçe insan takmıyo orasına burasına

Kızlar inanın ameliyatım güzel geçerse ilk buraya yazacağım sizinle paylaşacağım oldu bitti kurtuldum güzel oldu beğendim bu kadarmış kızlar diyeceğim sizden başka destekçim yok bu konuda çünkü bildiğimi okuyorum yine allah sonumu hayr etsin olumlu tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi de eksik etmeyip yazarsanız çok sevinirim cesaret veriyor bana yazdıklarınız

açıkçası ben de burnumdan pek memnun değilim ama ameliyatı düşünmedim hiç. çevremde yaptıran arkadaşlarım oldu, bir tanesinin ifadesi bayağı bir değişti, diğeri pek farkedilmiyor. ameliyat sonrası biraz zorlu bir süreç elbette ama iyi bir doktora gidersen en az ağrı sızıyla atlatırsın diye düşünüyorum. yalnız şimdi burnunu beğenmez yaptırırsın, o düzelir başka bir yerine kafayı takarsın. kadınlarda var maalesef böyle bir şey :) her neyse,panik yapma bence,eğer gerçekten çok çok rahatsızsan bundan daha kötü olmayacağını düşün. sonuçta dünyada ilk burun estetiği yaptıracak insan sen değilsin, korkma bence. umarım çok başarılı bir ameliyat olur ve kusursuz bir burna sahip olursun, Allah yardımcın olsun

Artik teknoloji oyle gelisti doktorlar o kadar ustalasti ki...
Korma sakin yaa.
Ben ameliyeta giderken heycandan duramadim cunku nefes alma sorunum vardi sekilde zaten manyak biseydi:)))
Nerdeyse ilk beni ameliyata al diye dr yalvaracaktim dusun:)
Agustosun en sicak doneminde oldum ne agri ne sizi hicccc bisi hissetmedim.
Morardimmm sisstimmm o halimin binlerce resmini cekmisim simdi bakip guluyorum.
Hatta yuzumde ameliyat sargisi ile etilerde taksimde gezdim:))) millet bana ben millete bakarak:))
2 hafta sonra yavas yavas denize girdim( tatil bitiyo icimde kalmasin diye)
Sargi cikti kocaman sis burunla 1 yil gezdim. Yasadigim yerde dr eger Turkiyeye gidersen sis inecek cunku sicak iyi gelir demisti. Ve gercekten yaz tatilinde burnum kucucuk kaldi:)
Tam istedigim gibi simdi ve kac yil gecti tek bir kisi estetik mi diye sormadi...

yalan dünyaya bakıyorum da şimdi gülse birsel de Avrupa yakasında o kadar dalga geçiyordu burnuyla espri konusu yapıyordu kendiyle barışık davranıyordu o gün netten okudum burnuna dolgu yaptırmış yeni çıkan bir uygulama kemerini daha az hale getiriyor
o kadar kendiyle barışık olmasına rağmen gitti yaptırdı sonunda insan taktı mı takıyor yani..

çoğu insan bu durumdadır eminim. herkesin malesef beğenmediği yerler vardır. aslında Allah böyle yaratmış deyip , sağlığı bozmadığı sürece verilene razı olmak lazım , ama zamanımızda güzellik çok önemli. ve hatta güzellik deyince güzel bir burun çok önemli. düzgün şekilli yüze yakışan güzel bir burun bütün simayı değiştiriyor. bunun örnekleri var. eğer burun çok şekilsizse ömür boyu aşağılanıyorsunuz. bu gerçek. bunları düşününce olmak istiyorsun
ama arkasından defalarca ameliyat olmak zorunda kalıp ucube olan insanlar da var. temin gördüm estetikle mahv olan ünlüler. insan korkuyor.
ha ameliyat olduk güzel bir burun oldu. başka şeyler yaptırır mısınız? ben hem cesaretim olmadığı için yaptırmam hem de cesaretim olsa yaptırır mıyım diye düşünüyorum. hayır yaptırmam başka taktığım birşeyim yok. ama düzgün şekilli bir burun çok isterdim.
Allah doğru kararı verdirsin arkadaşım. amin.

benim gibiysen yaptır diyecem ama sonrasını bilemiyoruz tabi.
ben kendimi bildim bileli düzgün bir burun istiyorum.
ve bir kişiye güzel ya da çirkin demede hemen hemen tek etkenin burun olduğunu düşünüyorum
çok şey söyleyip günaha girmek istemem
eskiden beri isterdim
benim ailem de riskler şu bu istemiyordu takma kafaya diyorlardı ömrüm geçti böyle
geçen gün bir profil çektim bir doktora gönderdim o da fotoşoplayıp gönderdi öyle değişiyor ki insan. 25 yıldır bu işe karşı çıkan annem ve akrabalar herkes yaptırıyor korkma sen de yaptır gitsin dediler :)

şekilsiz bir burunla barışık olunamaz barışık rolü yapılır bence.
dün de yazdım çok şekilli olmadığı halde burnu yakışan tom cruise gibi nadir insan vardır ama onun da az da olsa müdahale ettirdiğini düşünüyorum

Evet kesinlikle burnu çirkin olupta güzel ya da yakışıklı kimseyi bilmiyorum ben ha yüzü çok karizmatiktir ya da bebek gibidir o ayrı olabilir ama öyle durumlarda bile sırıtıyor bazen ...O kadar makyaj hileye rağmen bile burnu kötü ünlüler bile kapatamıyor büyük burnunu
Başka bir uygulama yaptırmam sanırım yaşlanınca sarkma falan olursa bilemem de :)
mesela göğüslerimin büyük olmasını isterdim açıkçası büyük göğüslü kadınları çok beğeniyorum çok sexi görünüyorlar bence benim göğüslerim o kadar büyük değil hatta asimetrik biri daha küçük ve bu belirgin şekilde anlaşılıyor ama bugüne kadar aklımdan bile geçirmedim göğüslerimi yaptırmayı
ama burun öyle değil işte tanıştığım insanların ilk burnuna bakarım mesela yüzüne nasıl bir ifade verdiğine bakarım şu kız güzelmiş diyince biri ilk baktığım yer burnu sonra da gözleridir küçük burun bayana masumiyet katıyor mesela bebek yüzlü bayanların burnu küçük gözleri iri oluyor çok etkiliyor kısacası burun yüz güzelliğini..

aynen. dün de yazdım doktorlar dizisinde estetik cerrah arslan beyin o kadar sevimli görünmesinin tek sebebi bence burnu. burnu çok güzel :)

Eğer doktorunu iyi araştırdıysan hiç düşünme yaptır. Bilgisayarda ameliyat sonrası burnunun nasıl olacağını gösterdi mi? Göstermediyse kesinlikle bunu iste. Çünkü doktora göre güzel olan sana göre güzel olmayabilir. Ben sonuna kadar destekliyorum :)

yönlendirmek gibi olmasın ama ben olsaydım Barış ÇAKIR'a olurdum kapalı teknikle yaptığı için şişlik morluk olmuyor, ama Muhammet Beyide burdaki hastaları sayesinde tanıdım yaptığı burunlar yüzü güzelleştiriyor, bir yola çıktıysan doktoruna güveneceksin ama tereddürtlerin varsa az daha bekle

tabiki emre ilhan
güvenebilrsin... cidden işinin ehlii.. seversinde çok..
kişinin yüzüne göre burun yapıyo..
hatta resmimi ekliyim, albümlerimede gir.

Uploaded with ImageShack.us

masallah boyle burnu gorunce bizim bile ameliyat olasımız geliyor :)
konu sahibi ben seni biliorum sen bu isi acaip takıntı yaptın
tamam artık tevekkul et isleri akısına bırak her sey cok guzel olacak
bir de ailelerin ne isi var anca moral bozarlar zaten
sen takma kimseyi
bir daha ameliyat olman gerekirse bir daha olursun ne var yani
herkesin hayatı 4 4 luk mu hepimiz harika kararlar mı veriyoruz hayatta
benim ailem de oyle, zor zamanımda yanımda olmazlar ama bir basarısızlıkta gelip de sen bunu boyle yapmayacaktın demeyi cok severler
ama iki gunluk dunya, kimseyi takmaya degmezzzz

Hayir oyle soyleme Allah korusun daha kotusu olabilir.
Burnun kemikliyse daha guzel sekil verilir,etli buruna cok mudahale edilemiyor diye biliyorum. Hakkinda hayirlisi olsun.

özellikle estetik operasyonlarda doktorla olan iletişim çok önemli.muhammed beyi ismen tanıyorum sadece ama aynı klinikten mezun olmuş benimle.iyi bir doktordur.gönül rahatlığıyla operasyonunuzu olabilirsiniz.ancak dediğim gibi senin beklentilerin çok önemli.nasıl bir burun istiyorum sorusuna doktorunla beraber cevap aramalısın.

herkesin burnu güzel olacak diye birşey yokk eger kötüyse ve sen aynaya baktıgında rahatsız oluyorsan yapıcaksın . bnce kesinlikle yaptır zaten duydugum en iyi 2 doktordan biridir muhammed dilber benim Allah a şükür burnum güzel ama kk da gezerken görüyorum muhammed dilberin başarılarını inşallah seninde çok iyi olur sen içini ferah tut sen ameliyat olursan zaten ailen senin yanında olur merak etme . hı buarada yaş kaç ? ve burnunun resmini atar msın ?

Yaptir kurtul hayatım kac kere gelicez dünyaya.ama şu doktor olayını biraz daha arastir söylenen miktar çok ciddi.ben durumum olmasına rağmen o dediğin paraya yaptırmadım yaşadığım ile daha yakın bir yere daha makul bir doktora gittim.sonuçta iyi oldu.şimdiden burnun hayırlı olsun

naptın ameliyat oldun mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…