Ya kızlar ölücem ben ne olur biri bişeyler söylesin
burnuma acayip takıntılıyım ablamın düğünü oldu köşe bucak kaçtım foto çektirmemek için çektiler yine de fotolara bakmak bile istemiyorum ne zaman günlük hayatta foto çekilecek olsa hep bahane buluyorum makyajım yok falan filan oysaki burnumu dert ediyorum
gittim muhammed dilberden 10 temmuza ameliyat günü aldım taa istanbullara gitcem yolara düşcem türkiyenin bir ucundan bir ucuna gitcem kredi çekicem çünkü ameliyat ücreti 6500
nerdeyse bir araba parası bayılcam hele kalması yemesi içmesi hariç ama ben hala ameliyat olmaktan çok korkuyorum ya kötü olursa ya eskisinden beter olursam yüz ifadem çok değişirse nefes alamazsam ilerde burnum göçerse içe ya domuzcuk burnu gibi olursa burnum ne yapayım ben çok az kaldı 10 gün sadece içim içimi yiyor ailem zaten yaptırma diye diye beni soğutmaya çalışıyor diyorlar işte sen beğenmezsin iki üç ameliyat daha olursun üzerine yok şurası yamuk yok şurası olmamış diye ...Her gün burnumu yaptırmışım güzelce evime gelmişim rahat rahat dinleniyorum bu hayalleri kuruyorum kafayı yemek üzereyim daha önce hiç ameliyat olmadım bunun da korkusu var gerekirse tek gidip olup gelcem başımda bekleyenim bile olmayacak yüzüm gözüm şişken bir bardak su verenim olmayacak çünkü kimse bana destek vermiyorne yapacağım allahım yardım et :/
Şunu belirteyim kendimi genel olarak beğenirim olumlu yönlerimi düşünür şükrederim ama sorun şu ki fotolara baktığım zaman görmek istediğim beni göremiyorum beni bu üzüyor bir yanım deli gibi istiyor bu ameliyatı diğer yanım olumsuzlukları sıralayıp duruyor aile desteği olmaması beni daha bir kötü yapıyor onlarda benim iyiliğim için destek vermiyorlar annem böyle güzelsin diyor ama sonuçta annem o ve ben ona her halimle güzel görünürüm evladıyım çünkü seni öyle görmeye dayanamam diyor şişlikler morluklar içinde doktorum bu alanda ün yapmış biri tv lerde falan boy gösteren tanınmış bir doktor ama herkeste rast giden işler belki bende tersine döner bunları düşünmeden edemiyorum asla ama asla takıntılı biri değilim sadece her genç bayan gibi kendimi daha güzel görmek istiyorum
etrafıma bakıyorum kızlar kendine bir sürü şey yaptırıyor güzellik uğruna yağ aldıran göğsünü yaptıran pilates callanetics neler neler cilt bakımları saç bakımları yağlar sütler makyajlar bunların elimizden geldiği kadarını bir çoğumuz yapıyor neden güzellik uğruna neden ayna da daha iyi bir sima görebilmek için o zaman hepimiz takıntılı mıyız yani bunu anlamıyorum ben
bende burnumu çok beğenmem özellikle depresyon dönemlerinde bi takarımki sorma hatta buraya konu bile açmışlığım var yok ameliyat olucam bilgi verin diye ama depresif dönemim geçince beğenmeye falan başladım öyle dönemlerde insan kendine icat çıkarıyo işte böyle bişey değilse hayatının her dönemimde beğenmiyosan rahatlıkla yaptır bence pişman olmazsın ama geçici bi hevesse büyük bi sorun yoksa hiç takma
yalan dünyaya bakıyorum da şimdi gülse birsel de Avrupa yakasında o kadar dalga geçiyordu burnuyla espri konusu yapıyordu kendiyle barışık davranıyordu o gün netten okudum burnuna dolgu yaptırmış yeni çıkan bir uygulama kemerini daha az hale getiriyor
o kadar kendiyle barışık olmasına rağmen gitti yaptırdı sonunda insan taktı mı takıyor yani..
çoğu insan bu durumdadır eminim. herkesin malesef beğenmediği yerler vardır. aslında Allah böyle yaratmış deyip , sağlığı bozmadığı sürece verilene razı olmak lazım , ama zamanımızda güzellik çok önemli. ve hatta güzellik deyince güzel bir burun çok önemli. düzgün şekilli yüze yakışan güzel bir burun bütün simayı değiştiriyor. bunun örnekleri var. eğer burun çok şekilsizse ömür boyu aşağılanıyorsunuz. bu gerçek. bunları düşününce olmak istiyorsun
ama arkasından defalarca ameliyat olmak zorunda kalıp ucube olan insanlar da var. temin gördüm estetikle mahv olan ünlüler. insan korkuyor.
ha ameliyat olduk güzel bir burun oldu. başka şeyler yaptırır mısınız? ben hem cesaretim olmadığı için yaptırmam hem de cesaretim olsa yaptırır mıyım diye düşünüyorum. hayır yaptırmam başka taktığım birşeyim yok. ama düzgün şekilli bir burun çok isterdim.
Allah doğru kararı verdirsin arkadaşım. amin.
Evet kesinlikle burnu çirkin olupta güzel ya da yakışıklı kimseyi bilmiyorum ben ha yüzü çok karizmatiktir ya da bebek gibidir o ayrı olabilir ama öyle durumlarda bile sırıtıyor bazen ...O kadar makyaj hileye rağmen bile burnu kötü ünlüler bile kapatamıyor büyük burnunu
Başka bir uygulama yaptırmam sanırım yaşlanınca sarkma falan olursa bilemem de :)
mesela göğüslerimin büyük olmasını isterdim açıkçası büyük göğüslü kadınları çok beğeniyorum çok sexi görünüyorlar bence benim göğüslerim o kadar büyük değil hatta asimetrik biri daha küçük ve bu belirgin şekilde anlaşılıyor ama bugüne kadar aklımdan bile geçirmedim göğüslerimi yaptırmayı
ama burun öyle değil işte tanıştığım insanların ilk burnuna bakarım mesela yüzüne nasıl bir ifade verdiğine bakarım şu kız güzelmiş diyince biri ilk baktığım yer burnu sonra da gözleridir küçük burun bayana masumiyet katıyor mesela bebek yüzlü bayanların burnu küçük gözleri iri oluyor çok etkiliyor kısacası burun yüz güzelliğini..
Bu olumlu yorumun için çok teşekkür ederim
erkek arkadaşımın haberi bile yok olsa eminim oda vazgeçirmeye çalışır ben seni böyle sevdim der aşkım nasıl yatacaksın o ameliyat masasına sen der ben öksürünce bile panik yapan biri soğuk aldım diye düşünün artık beni öyle şiş mor görse bayılır herhalde :)
hem ben onun için ya da başkası için yaptırmıyorum ki kendim için
kalın derili de değilmiş burnum doktorum söyledi gönderdiğim fotolardan iyileşme süresi çabuk olacak o yapmacık ifade olmasın yüzümde estetikten sonra lütfen
bazende diyorum ki şimdi ki burnum çok mu iyi bundan daha kötüsü olabilir mi kiyaptır gitsin..
Ya kızlar ölücem ben ne olur biri bişeyler söylesin
burnuma acayip takıntılıyım ablamın düğünü oldu köşe bucak kaçtım foto çektirmemek için çektiler yine de fotolara bakmak bile istemiyorum ne zaman günlük hayatta foto çekilecek olsa hep bahane buluyorum makyajım yok falan filan oysaki burnumu dert ediyorum
gittim muhammed dilberden 10 temmuza ameliyat günü aldım taa istanbullara gitcem yolara düşcem türkiyenin bir ucundan bir ucuna gitcem kredi çekicem çünkü ameliyat ücreti 6500
nerdeyse bir araba parası bayılcam hele kalması yemesi içmesi hariç ama ben hala ameliyat olmaktan çok korkuyorum ya kötü olursa ya eskisinden beter olursam yüz ifadem çok değişirse nefes alamazsam ilerde burnum göçerse içe ya domuzcuk burnu gibi olursa burnum ne yapayım ben çok az kaldı 10 gün sadece içim içimi yiyor ailem zaten yaptırma diye diye beni soğutmaya çalışıyor diyorlar işte sen beğenmezsin iki üç ameliyat daha olursun üzerine yok şurası yamuk yok şurası olmamış diye ...Her gün burnumu yaptırmışım güzelce evime gelmişim rahat rahat dinleniyorum bu hayalleri kuruyorum kafayı yemek üzereyim daha önce hiç ameliyat olmadım bunun da korkusu var gerekirse tek gidip olup gelcem başımda bekleyenim bile olmayacak yüzüm gözüm şişken bir bardak su verenim olmayacak çünkü kimse bana destek vermiyorne yapacağım allahım yardım et :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?