Ya kızlar ölücem ben ne olur biri bişeyler söylesin
burnuma acayip takıntılıyım ablamın düğünü oldu köşe bucak kaçtım foto çektirmemek için çektiler yine de fotolara bakmak bile istemiyorum ne zaman günlük hayatta foto çekilecek olsa hep bahane buluyorum makyajım yok falan filan oysaki burnumu dert ediyorum
gittim muhammed dilberden 10 temmuza ameliyat günü aldım taa istanbullara gitcem yolara düşcem türkiyenin bir ucundan bir ucuna gitcem kredi çekicem çünkü ameliyat ücreti 6500
nerdeyse bir araba parası bayılcam hele kalması yemesi içmesi hariç ama ben hala ameliyat olmaktan çok korkuyorum ya kötü olursa ya eskisinden beter olursam yüz ifadem çok değişirse nefes alamazsam ilerde burnum göçerse içe ya domuzcuk burnu gibi olursa burnum ne yapayım ben çok az kaldı 10 gün sadece içim içimi yiyor ailem zaten yaptırma diye diye beni soğutmaya çalışıyor diyorlar işte sen beğenmezsin iki üç ameliyat daha olursun üzerine yok şurası yamuk yok şurası olmamış diye ...Her gün burnumu yaptırmışım güzelce evime gelmişim rahat rahat dinleniyorum bu hayalleri kuruyorum kafayı yemek üzereyim daha önce hiç ameliyat olmadım bunun da korkusu var gerekirse tek gidip olup gelcem başımda bekleyenim bile olmayacak yüzüm gözüm şişken bir bardak su verenim olmayacak çünkü kimse bana destek vermiyorne yapacağım allahım yardım et :/
Ya kızlar ölücem ben ne olur biri bişeyler söylesin
burnuma acayip takıntılıyım ablamın düğünü oldu köşe bucak kaçtım foto çektirmemek için çektiler yine de fotolara bakmak bile istemiyorum ne zaman günlük hayatta foto çekilecek olsa hep bahane buluyorum makyajım yok falan filan oysaki burnumu dert ediyorum
gittim muhammed dilberden 10 temmuza ameliyat günü aldım taa istanbullara gitcem yolara düşcem türkiyenin bir ucundan bir ucuna gitcem kredi çekicem çünkü ameliyat ücreti 6500
nerdeyse bir araba parası bayılcam hele kalması yemesi içmesi hariç ama ben hala ameliyat olmaktan çok korkuyorum ya kötü olursa ya eskisinden beter olursam yüz ifadem çok değişirse nefes alamazsam ilerde burnum göçerse içe ya domuzcuk burnu gibi olursa burnum ne yapayım ben çok az kaldı 10 gün sadece içim içimi yiyor ailem zaten yaptırma diye diye beni soğutmaya çalışıyor diyorlar işte sen beğenmezsin iki üç ameliyat daha olursun üzerine yok şurası yamuk yok şurası olmamış diye ...Her gün burnumu yaptırmışım güzelce evime gelmişim rahat rahat dinleniyorum bu hayalleri kuruyorum kafayı yemek üzereyim daha önce hiç ameliyat olmadım bunun da korkusu var gerekirse tek gidip olup gelcem başımda bekleyenim bile olmayacak yüzüm gözüm şişken bir bardak su verenim olmayacak çünkü kimse bana destek vermiyorne yapacağım allahım yardım et :/
Bence burnuna takık değilsin.
Takıntılı bir insansın.
Sadece burnunu beğenmeseydin,ameliyattan sonrasında kötü olacağını düşünmezdin.
Sürekli beterin beterini düşünüyorsun,estetik ameliyata o kadar para vereceğine psikoloğa gitmeni öneririm.
canım sana yaptr ya da yaptırma diyemem diyebileceğim tek şey kuzenim de senin gibi..kendini asla ve asla beğenmedi..(sebebi annesinin tutumları )
dişleri yaptırıldı , burnu yaptırıldı ,sırf beğenmediği için..burun ameliyatını 3 yıl önce oldu.. yaza girerken..yaz çıkana kadar evdeki bütün aynaları kapattırmış ,burun ameliyatından dolayı yüzü şiş ve gözlerinin altı mor olduğu için..yanlışlıkla kendini gördüğünde çığlık atmış ,ağlamış..
neyse bir şekilde atlattı onu , burnu hala şiş..oturmadı doğru düzgün..ha güzel mi ,çok güzel oldu..zaten o kadar para alıyo adam , çok güzel yapıyo burnunu..
neyse gelelim sonuca..kuzenim hala fotoğraf makinelrinden deli gibi kaçar..üniversiteye gidiyo , hala bunu aşabilmiş değil..hani evde salak salak pozlar verip eğleniriz ya onlara bile tahammülü yok..kuzenimle tek fotoğrafım 8. sınıfa ait..şu an üni. son sınıfa geçtim ..var sen hesap et yılları..
sonuç olarak iş sende bitiyo..burnunun fotoğrafını bi koyar mısın sadece burun fotoğrafını,kesersin gözlerini ağzını falan..eminim kafanda büyüttüğün kadar kötü değildir..
ameliyat çare değil sen kendini olduğun gibi kabul etmedikçe bu problemini aşamıcaksın..mükemmel bir burna sahip olsanda bu sefer saçını beğenmiceksin..kuzenimin taktığı gibi..iki yıl önce ortalığı ayağa kaldırdı , niye ççünkü cebindeki ufak tarağını kaybetmiş..saçları bozulcakmış..perçemleri vs vs vs..
yani bilmiyorum da..ben olsam yaptırmazdım..zaten kendini beğenmiyosun , bir 2-3 yıl daha makinlrdan kaçıcaksın , sonra da alışkanlık olucak zaten..
Ameliyat günü almissin zaten bence gir ve güzel burnunla hayatına devam et...
Ya da eşin bu işlerde daha çok yardımcı oluyor Evlenince yaptir. Yardım edecek kimsem yok demissin zira...
Kimseyi takma.. pozitif düşün. .. Hayatı güzel yaşa canım. ..
En yakın arkadaşlarımdan biri oldu burun ameliyatı ve inanır mısın sanki kuaföre girer gibi ameliyata girdiYani ne bir korku ne bir umutsuzluk vardı çünkü sonunu düşünüyordu hep. Burnunun düzgün halini düşünüyordu. Ameliyat bitti hiç acım yok dedi. Aynalara küsmedi hatta fotoğraflarını çekip duruyordu hortlak gibiyim diye.
Onun ki çok çabuk iyileşme gösterdi ben bile inanamadım nasıl bu kadar çabuk şişliği indi morluğu geçti... Ve şimdi öz güveni tavan yapmış durumda. Burnu da harika oldu.
Hiç korkma tatlım hep ameliyatın bittiğini ve burnunun çok güzel olduğunu düşün. :)
ya nıye kötu olsun takma kafana bu kadar.....herkes yaptıryor ,yaptırmayanı dövüyorlarmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?