Burnum uzun değil, geniş biraz. Ama dudaklarım minicik olduğu için ( dolgun ama boyu küçük-uzunluğu yani tam anlatamadım sanırım) burnum kocaman duruyor. Tabii gözlerim de küçük bu arada.
Bakıyorum herkesin dudaklarının çizgisi burnundan daha büyük. http://www.adabasini.com/resimler/2/rihanna-futbol-takimi-satin-aliyor-46537.jpg
Bakın mesela burnum hemen hemen böyle, geniş yani. Ama dudaklarım böyle olmadığı için daha kötü duruyor
Sadece paylaşmak istedim.
1 arkadaşım burnun büyük dedi sadece şimdiye kadar.
O bunu dediğinden beri takıntı yaptım. Eskiden hiç öyle düşüncem yoktu, şimdi gözüm sürekli burnumda
cnm çok rahatsızsan estetik yaparsın burnuna..bu neki benım halamın burnu laz gbıydı maşallah ucu agzına kdr gırıcektı nerdeyse..5 sene kdr önce yaptırdı da bız şok olmuştuk hatta o burun nasıl bu kdr ufaldı ve inceldi dıye..yanı iyi bı doktor bulursan tıp ta ılerlemışken çok ıyı burun yapabılırler
cnm çok rahatsızsan estetik yaparsın burnuna..bu neki benım halamın burnu laz gbıydı maşallah ucu agzına kdr gırıcektı nerdeyse..5 sene kdr önce yaptırdı da bız şok olmuştuk hatta o burun nasıl bu kdr ufaldı ve inceldi dıye..yanı iyi bı doktor bulursan tıp ta ılerlemışken çok ıyı burun yapabılırler
Canım bak, yüzümüzde yada vücudumuzda illaki bazı orantısızlıklar, bize güzel gelmeyen yerler olabilir, estetik demiş bazı arkadaşlar hayır bu da çözüm değil, tabi bir seçenek ama her yerimizede estetik yapamaz, aksi durumda herkes estetik yaptırmak zorunda kalır.kendimiz kabullenmemiz lazım. Burnu büyük o kadar çok insan var ki, çok da güzel olabiliyorlar.
Dolgi E="Nirvana92, post: 36858051, member: 603812"]Burnum çok büyük değil ki, sorun o değil. Dudağım küçük olduğu için göze çarpıyor. Dudağın da büyümesinin bi yolu yok sanırım :/[/QUOTE]
Dolgu yapıyorlar neden bir çözümü olmasin