• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnum Dudağımdan Daha Büyük!

Nirvana92

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
30
1
18
Aydın
Burnum uzun değil, geniş biraz. Ama dudaklarım minicik olduğu için ( dolgun ama boyu küçük-uzunluğu yani tam anlatamadım sanırım) burnum kocaman duruyor. Tabii gözlerim de küçük bu arada.
Bakıyorum herkesin dudaklarının çizgisi burnundan daha büyük.
http://www.adabasini.com/resimler/2/rihanna-futbol-takimi-satin-aliyor-46537.jpg
Bakın mesela burnum hemen hemen böyle, geniş yani. Ama dudaklarım böyle olmadığı için daha kötü duruyor :(
Sadece paylaşmak istedim.

Anladım ben, acaba görüntüyü sen mi kafaya takıyorsun yoksa duydun mu başka kişilerden de yani başkalarına garip geliyor mu

oyleyse estetik yaptır ya burnunu küçült ya dudağını kalıntaştır...kafam karıştı tam terside olabilirkdnnfn

cnm çok rahatsızsan estetik yaparsın burnuna..bu neki benım halamın burnu laz gbıydı maşallah ucu agzına kdr gırıcektı nerdeyse..5 sene kdr önce yaptırdı da bız şok olmuştuk hatta o burun nasıl bu kdr ufaldı ve inceldi dıye..yanı iyi bı doktor bulursan tıp ta ılerlemışken çok ıyı burun yapabılırler

cnm çok rahatsızsan estetik yaparsın burnuna..bu neki benım halamın burnu laz gbıydı maşallah ucu agzına kdr gırıcektı nerdeyse..5 sene kdr önce yaptırdı da bız şok olmuştuk hatta o burun nasıl bu kdr ufaldı ve inceldi dıye..yanı iyi bı doktor bulursan tıp ta ılerlemışken çok ıyı burun yapabılırler
Burnum çok büyük değil ki, sorun o değil. Dudağım küçük olduğu için göze çarpıyor. Dudağın da büyümesinin bi yolu yok sanırım :/

Canım bak, yüzümüzde yada vücudumuzda illaki bazı orantısızlıklar, bize güzel gelmeyen yerler olabilir, estetik demiş bazı arkadaşlar hayır bu da çözüm değil, tabi bir seçenek ama her yerimizede estetik yapamaz, aksi durumda herkes estetik yaptırmak zorunda kalır.kendimiz kabullenmemiz lazım. Burnu büyük o kadar çok insan var ki, çok da güzel olabiliyorlar.

Bence kabullenmeye çalışın, baktınız ki olmuyor bir estetisyene gidin derdinizi anlatın, o gerekenleri söyleyecektir.

burnunun kenarlarına koyu ortasına açık renk fondoten sür.burnunu toplu gösterir.dudaklarını da kalemle çerçeve yap açık renk ruj sür.

Dolgi E="Nirvana92, post: 36858051, member: 603812"]Burnum çok büyük değil ki, sorun o değil. Dudağım küçük olduğu için göze çarpıyor. Dudağın da büyümesinin bi yolu yok sanırım :/[/QUOTE]
Dolgu yapıyorlar neden bir çözümü olmasin

Back