Burnum çok kalkık oldu

Resim paylaşabilir misiniz aynı dertten ben de muzdaribim
Bilemiyorum ki inanın bi tuhaf görünüyorum eskiden çok daha güzeldim. Estetik kaygılarla ameliyat olup eskiden daha beter olmak istemezdim

Çok teşekkür ederim umarım tüm ağlamlarıma gülecek duruma düşerim

Bende 10 gün önce ameliyat oldum aynı durumdayım

Aynı durumdayım Allah yardımcımız olsun ama revizyon denen ikinci ameliyat var eğer düzelmezse tekrar olmayı düşünüyorum

Benim durum bu önden aşırı komik duruyor

Eklentiler

• 38970874-083C-41E5-916B-4AC3B10268BD.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 277
  • 30E49DE3-04B4-452B-8D45-575ABEF0C73E.jpeg
    110,3 KB · Görüntüleme: 264
Bant yüzünden daha düz duruyordu önüne yapıştırmadılar sadece sırtına yapıştırdılar çıkarınca bir kavis çıktı meydana yok böyle bir şey
Bende de öyle olmuştu. Ama seninkinin kalkıklığı anormal bir kalkıklık değil. Zamanla ucu inebilir. Inmezse de kötü değil, ödem gidip burun küçülünce daha zarif durur.

Bende de öyle olmuştu. Ama seninkinin kalkıklığı anormal bir kalkıklık değil. Zamanla ucu inebilir. Inmezse de kötü değil, ödem gidip burun küçülünce daha zarif durur.

Benim eski burnum dümdüzdü böyle bir kavis gelince psikolojim kendinden geçti ruh halim stabil değil hiç ama çoğu insan yaşıyormuş bu durumu en azından bu rahatlattı

Benim eski burnum dümdüzdü böyle bir kavis gelince psikolojim kendinden geçti ruh halim stabil değil hiç ama çoğu insan yaşıyormuş bu durumu en azından bu rahatlattı
Evet bana tıpatıp aynısı oldu, bantlar çıkınca ucu havaya kalktı. Düz ve bantlı halini daha çok sevmiştim. Ama benim burnum seninkinden de kalkık ve düşmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…