Resim paylaşabilir misiniz aynı dertten ben de muzdaribim
Bilemiyorum ki inanın bi tuhaf görünüyorum eskiden çok daha güzeldim. Estetik kaygılarla ameliyat olup eskiden daha beter olmak istemezdimDomuz burun gibi kalkık değil asla. Normal kalkikligi daha düşük olsa bu sefer de kötü dururdu. Sırt kısmında ki
Domuz burun gibi kalkık değil asla. Normal kalkikligi daha düşük olsa bu sefer de kötü dururdu. Sırt kısmında ki ödem 2 3 aya iner.Domuz burun gibi kalkık değil asla. Normal kalkikligi daha düşük olsa bu sefer de kötü dururdu. Sırt kısmında ki ödem 2 3 aya iner.
ödem 2 3 aya iner.
Çok teşekkür ederim umarım tüm ağlamlarıma gülecek duruma düşerimZor evet ama senin şu an kafana takıp kendini üzecek durumun yok bence boşuna takıyorsun. Önceki görüntüne alıştığın için sana kötü geliyor muhtemelen. Burnun güzel olmuş özellikle bu görüntüyü talep eden çok kişi var ameliyatlarda. Birkaç ay sonra daha iyi anlarsın. Güle güle kullan.
Ameliyatım çok yeni hem doktoru karalamak istemem. Hemde hiç memnun kalmayacaksam sizide bulaştırmak istememHangi hastane kime ameliyat oldunuz
İnşallah öyle olur en azından biraz daha normal bir buruna dönerGeniş durmasının sebebi ödem. Yavaş yavaş küçülür.
Bu burun kalkik bi burun degil. Duz bir burun. 6 ay sonrada daha dusuk ve inik gorunecekBu yeni çekilmiş fotoğraflarım
Bende 10 gün önce ameliyat oldum aynı durumdayımMerhaba 5 ekimde septorinoplasti ameliyatı oldum. Kemerli ve hafif düşük burnum vardı. Açıkçası ameliyat olmasam çokta sorunlu bir burnum yoktu. Ama malesef bir şekilde ameliyata karar verdim ve sanırım hayatımın hatasını yaptım. Her günüm ağlamakla geçiyor. Sanırım çevremdeki herkesi bile bir şekilde bunalttım. Burnum yandan aşırı kalkık ve kısa oldu. Doktorum 2-3mm daha düşeceğini söylüyor ama bu inme ne kadar etkiler ki ? Ayrıca burnum önden de sanki eskisinden daha geniş ve deliklerim görünüyor. Çok komik bir görüntü oluştu. Konuyla alakalı pek çok başlık var fakat ne okusam sanırım içim rahatlamıyor? Benimle aynı sorunları yaşayanlar yazabilir mi?
Aynı durumdayım Allah yardımcımız olsun ama revizyon denen ikinci ameliyat var eğer düzelmezse tekrar olmayı düşünüyorumO kadar pişmanım ki anlatamam durmadan iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. Resmen aynadaki kişi ben değilim. Tüm güzelliğim gitmiş gibi. Alışmakta önemlidir elbette ama ben alışmak bile istemiyorum bu duruma. Bir uyansam da rüya olsa diyorum herşey. Tek istediğim hafif kalkık ve kavisli bir burundu. Meğersem yüzüm ne kararda güzelmiş
Gözükmüyor fotoğraflarBu yeni çekilmiş fotoğraflarım
Hani beğenmiştin?Benim durum bu önden aşırı komik duruyor
Hani beğenmiştin? Bantlı halini beğendim bandı çıkarınca bi hayal kırıklığı geldi
Burnun şiş şu anda. Daha 10 gün olmuş. Küçülecek önümüzdeki aylarda.
Burun çok şiş görünüm normal.Benim durum bu önden aşırı komik duruyor
Bant yüzünden daha düz duruyordu önüne yapıştırmadılar sadece sırtına yapıştırdılar çıkarınca bir kavis çıktı meydana yok böyle bir şeyHani beğenmiştin?
Burnun şiş şu anda. Daha 10 gün olmuş. Küçülecek önümüzdeki aylarda.
Ay inşallah düzelir ben zaten panik bir insanım herkesi de yordum özellikle kendimi bazıları diyor düşmüyor bazıları diyor düşüyor kafayı yedimBurun çok şiş görünüm normal.
Bende de öyle olmuştu. Ama seninkinin kalkıklığı anormal bir kalkıklık değil. Zamanla ucu inebilir. Inmezse de kötü değil, ödem gidip burun küçülünce daha zarif durur.Bant yüzünden daha düz duruyordu önüne yapıştırmadılar sadece sırtına yapıştırdılar çıkarınca bir kavis çıktı meydana yok böyle bir şey
Bende de öyle olmuştu. Ama seninkinin kalkıklığı anormal bir kalkıklık değil. Zamanla ucu inebilir. Inmezse de kötü değil, ödem gidip burun küçülünce daha zarif durur.
Sana öyle geliyo bence burnun dediğin kadar kalkık komik durmuyoBenim durum bu önden aşırı komik duruyor
Evet bana tıpatıp aynısı oldu, bantlar çıkınca ucu havaya kalktı. Düz ve bantlı halini daha çok sevmiştim. Ama benim burnum seninkinden de kalkık ve düşmedi.Benim eski burnum dümdüzdü böyle bir kavis gelince psikolojim kendinden geçti ruh halim stabil değil hiç ama çoğu insan yaşıyormuş bu durumu en azından bu rahatlattı
Ucu henüz çok şiş.Yandan da gayet güzel.6 ay olsun bakın nasıl değişecek. 6.ay ve 1.yıl dönüm noktası oluyor.Benim durum bu önden aşırı komik duruyor