Burnum çok kalkık oldu

Aysegul92

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
37
22
32
Merhaba 5 ekimde septorinoplasti ameliyatı oldum. Kemerli ve hafif düşük burnum vardı. Açıkçası ameliyat olmasam çokta sorunlu bir burnum yoktu. Ama malesef bir şekilde ameliyata karar verdim ve sanırım hayatımın hatasını yaptım. Her günüm ağlamakla geçiyor. Sanırım çevremdeki herkesi bile bir şekilde bunalttım. Burnum yandan aşırı kalkık ve kısa oldu. Doktorum 2-3mm daha düşeceğini söylüyor ama bu inme ne kadar etkiler ki ? Ayrıca burnum önden de sanki eskisinden daha geniş ve deliklerim görünüyor. Çok komik bir görüntü oluştu. Konuyla alakalı pek çok başlık var fakat ne okusam sanırım içim rahatlamıyor? Benimle aynı sorunları yaşayanlar yazabilir mi?

Son düzenleme:
2-3 mm epey fark eder. Daha çok erken sizin için. Önden daha geniş gözükmesinin sebebi muhtemelen ödemdir.

Kendimden örnek vereyim. 5. aydayım. Kalkık burun istemememe rağmen doktor burnumu kalkık yaptı ve burnum pek düşmedi, hala çok kalkık. Ayrıca burnun genel boyutu ilk 1-2 aydan sonra küçülmeye, burun ucu incelmeye başladı.

Her burun düşmüyor. Kimi de çok düşüyor. Doktordan doktora değişiyor bu. Benimki düşmeyenlerdenmiş maalesef.

O kadar pişmanım ki anlatamam durmadan iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. Resmen aynadaki kişi ben değilim. Tüm güzelliğim gitmiş gibi. Alışmakta önemlidir elbette ama ben alışmak bile istemiyorum bu duruma. Bir uyansam da rüya olsa diyorum herşey. Tek istediğim hafif kalkık ve kavisli bir burundu. Meğersem yüzüm ne kararda güzelmiş

meğer Rabbim yüzünü de burnunuda ne güzel ve orantılı ve sana yakışacak şekilde yaratmış değil mi.
inşaallah duyduğun bu pişmanlığın sonu sevinç olur.
ilk fırsatta tekrar ameliyat ol durumun uygunsa.

İnşallah öyle olur. Tekrar ameliyat için başka doktora sordum 1 yıl beklemen lazım en az dedi. Benim daha bugün 19. günüm. Nasıl geçer zaman bilemiyorum

İnşallah öyle olur. Tekrar ameliyat için başka doktora sordum 1 yıl beklemen lazım en az dedi. Benim daha bugün 19. günüm. Nasıl geçer zaman bilemiyorum
Henüz çok yeni. 3 4 ay bi geçsin o zaman değerlendirin. Öncesi ve sonrası size çirkin geliyor belki alisamadiniz.

Bu burnun açısında bir problem yok, güzel duruyor. Sadece burun sırtını biraz kaba bırakmış galiba, gözlerin arasında kalan kısmı. Ödem de olabilir tabii.
Sanırım bi tuhaf duruyor öndende. Burun kanatlarımın olduğu yerde öyle geniş duruyor. Ameliyata girmeden bile doğala yakın hafif kalkık olsun demiştim üstelik

Bence güzel olmuş. Birkaç aya daha netleşir ne olduğu yeni olduğu halde güzel.

İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim desteğiniz için ne zor bi süreçmiş bu böyle
Zor evet ama senin şu an kafana takıp kendini üzecek durumun yok bence boşuna takıyorsun. Önceki görüntüne alıştığın için sana kötü geliyor muhtemelen. Burnun güzel olmuş özellikle bu görüntüyü talep eden çok kişi var ameliyatlarda. Birkaç ay sonra daha iyi anlarsın. Güle güle kullan.

Çok teşekkür ederim inşallah en azından daha doğal durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…