- 1 Temmuz 2020
- 90
- 43
- 18
- 32
- Konu Sahibi dogrulukperisi
Son birkaç milim daha inşllahgeçmiş olsun bence çok kalkık olmamış zamanla oturuyor merak etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son birkaç milim daha inşllahgeçmiş olsun bence çok kalkık olmamış zamanla oturuyor merak etmeyin
Çok teşekkür ederiimmYaaa çok hoş bir kızsınız. MAŞAALLAHSöylemeden geçemedim.Ben ilk paylaştığınız fotoğrafı gördüğümde şimdiki ameliyatlı hali zannettim. Aslında hiç gerek yokmuş. Ama inanın her halinizle güzelsiniz. Yeni burnunuzda yakışmış.
Cok çok yakışmış bence. Yüzün zaten cok güzel minyon ve gözlerin kocaman kalkık minik bir burun da seni 12 den tamamlamış. Ben cok sevdim herkesin yüzüne olmuyor bu burun tipi herkes istiyor ama her yüz taşıyamıyor. Güle güle kullan
Teşekkür ederimCok çok yakışmış bence. Yüzün zaten cok güzel minyon ve gözlerin kocaman kalkık minik bir burun da seni 12 den tamamlamış. Ben cok sevdim herkesin yüzüne olmuyor bu burun tipi herkes istiyor ama her yüz taşıyamıyor. Güle güle kullan
Merhaba burun ameliyatımın 2. yılındayım dolayısıyla süreçleri yaşadım. İlk ameliyatımı olduğumda kalkıktı ve dudağımın üstü kapanmıyordu yani o derece kalkıktı. Doktorum zamanla düzelecegini söyledi siz daha yolun başındasınız ama ilk iyileşmeyi hissetmem ağzımın kapanmasıyla oldu zamanla daha doğal bir görüntü oluştu. Size tavsiyem sürekli aynaya bakıp düşünmeyiniz incelemeyiniz. Neden diyorum ayna karşısında zaman geçirmek aslında insanlar için o kadar da yararlı bir şey değil baktıkça bakıyoruz inceleyip olmayan kusurlar görüyoruz.Salı günü ameliyat oldum. Bugün 4.günüme girdim. Burnum çok çok çok kalkık ve küçük oldu. Herkes düşer vs diyor ama ne kadar düşebilir ki bir burun??? Bir mucize olur ancak düşmesi, lütfen açıkça söyleyin. Çok çirkin hissediyorum, eskiden sadece ucu vardı kalkmasını istedim burun etimi aldırmışken. Ama çok çok çok pişmanım.
Niye ucunu kaldırdınız ki? Bence doğal hali hem güzel hem de gerçekten doğalmış. Burnu kaldırıp yok yere estetik işlem yaptırmanıza hic gerek yokmuş.Daha 4 gün oldu, eski halini attım sağdaki olanı. Yani ihtiyacım çok yoktu ama aptallık ettim. Etini aldırmak için yatacağım nasılsa masaya dedim ve kaldırmak istedim ucunu. Sonuç ortada bantlı halindeki gibi çok aşırı kalkık oldu. Sizce bu durum düzelir mi domuz gibi olmaktan korkuyorum.
Burnun kalkık olmasından ziyade epeyce küçülmüş olmaması daha çok endiselenilecek bir durum gibi geldi bana bu tabloda. Ümit ederim hayal ettiğiniz gibi olur.Daha 4 gün oldu, eski halini attım sağdaki olanı. Yani ihtiyacım çok yoktu ama aptallık ettim. Etini aldırmak için yatacağım nasılsa masaya dedim ve kaldırmak istedim ucunu. Sonuç ortada bantlı halindeki gibi çok aşırı kalkık oldu. Sizce bu durum düzelir mi domuz gibi olmaktan korkuyorum.
Şu an burnum bebek gibi oldu desem :)Burnun kalkık olmasından ziyade epeyce küçülmüş olmaması daha çok endiselenilecek bir durum gibi geldi bana bu tabloda. Ümit ederim hayal ettiğiniz gibi olur.
Çok sevindim sizin adınızaŞu an burnum bebek gibi oldu desem :)
merhaba şuanki durumun nedir aynı sorun bende de var revizyon olmayı düşünüyor musun çok düştüğünü sanmıyorum burnununSalı günü ameliyat oldum. Bugün 4.günüme girdim. Burnum çok çok çok kalkık ve küçük oldu. Herkes düşer vs diyor ama ne kadar düşebilir ki bir burun??? Bir mucize olur ancak düşmesi, lütfen açıkça söyleyin. Çok çirkin hissediyorum, eskiden sadece ucu vardı kalkmasını istedim burun etimi aldırmışken. Ama çok çok çok pişmanım.
Çok güzel olmuş oturması için 1 yıl bekleme konusu gerçekten gerekli. Doktorunuzun adını verebilir misiniz?
Çok beğendim maşallah doktorunuz kim acaba