• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

mrb arkadaşlar, hilary duff burnu sizce nasıl?

hilary duff'un herşeyi güzel :)) sadece burun olarak da bakmamak lazım olaya..burnun çeneyle, elmacık kemikleriyle uyumu filan da önemli..hilary duff için konuşursak herşey mükemmel bi uyum içinde..çoğumuz (ben de dahil) sadece burna odaklanıp bütünü kaçırıyoruz genelde..istediğimiz burna kavuşunca mükemmel olucaz zannediyor, aldanıyoruz çoğu zaman..yine de bu forumda en büyük dileğim: herkes istediği burna kavuşur en kısa zamanda umarım..:21:

$scarlett.webp

Scarlett Johansson'ın burnu da çok iyi olmuş bence. Orijinal halini hiç bozmadan küçültülmüş.

$Doutzen_Kroes_001_3108_Wallpaper.webp bayıldımmmmmmmmmmm muhammet dılbere goturucegım fotolar umarım yapablr

Eklentiler

• $29953910150296367191491.webp
    $29953910150296367191491.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 16.634
cansu derenın burnu okadr kötuku anltmam yakndan gordsum konustum hatta resmen burun delıklerı meydanda okadr kotuku ama makyajla hilelerle bıseye bnzıo gıbı yoksa berbat en guzl burun petek dıncozun ozllkle ıkıncı kez yapılan amlytından sonra butun resısmlerıne baktım ılk yaptrdgı burundan sonra bu dehset olmuss perfect kıme yaptrdı acaba hakkında bısı duyan varmı doktoru falan bide hande yenerın burnu cok fena yaa pinokyo gıbı

petek dinçözün burnunu onur erol, hande yenerin kini de nazım çerkeş yapmış

Back
X