Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

şimdiki hali kusursuz ama aşkı memnudaki çok daha yakışıyordu ona cazibesi vardışimdi sadece perfect güzel.ama iki doktorunu da çooook merak ediyorum .bilen birinci ve ikinci diye belirtsin.araştır araştır yok nette

bulamazsınız çünkü burnunda estetik yok beren saat'in... arkadaşlar her güzel kadının burnunun sonradan yapılı olduğunu varsayıyoruz galiba... Allah vergisi yamuk burunlar çok daha güzel birçok ameliyatlı buruna göre... bunu unutmayalım. ceyda ateş'in doğal hali çok daha güzeldi mesela. :42:

Son düzenleme:

arkadaşlar herkesin yüzü ve burun yapısı farklı... her burun her yüze gitmez ve benim burnum şununki gibi olsun diye bir olay ve mucize de yok. doktor ancak sizin burnunuzun formunu düzeltmeye çalışır. tutup da başkasınınki gibi bir burun yaratmasını beklemeyin. kimsenin elinde sihirli değnek yok hayal kırıklığı yaşarsınız. ben rötüşlü kendi resmimi gösterdim doktora, onu bile yapamadı düşünün. bu arada beğendiğim burun şekli olarak da natalia oreiro idi benim yüzüme de yakışabilecek ama yok öyle bi dünya işte malesef :14:

peki fahriye evcen'in burnu estetikli mi?

yaprak dökümü'nin ilk bölümüyle bugünkü halini kıyaslarsak çok değişti, bayağı güzelleşti fahriye evcen...

Bence ünlüler içinde şu ana kadar yapılmış en iyi burun ameliyatı Türkan Şorayın ..Gerçekten çok doğal ve ozamanın şartlarına göre çok çok iyi yapılmış doktorunu tebrik etmek lazım :)

Her güzel estetikli vallahi... Tuğçe kazazı çok beğenirdim çok şaşırdım estetik olduğuna, önceden duymuştum.

$filiz-akn-tark-akan.webp

işte ennnn çok beğendim burun ve en cok beğendiğim kadın.. kadın gibi kadın.. benim burnuşum da filiz akına benzesin istemiştim ama sadece hafif andırıyor oldu :(

Zeynep Çamcı burnuna estetik yaptırdı mı ? Sanki Recep ivedik 2 filminde öyle değildi onun burnu ..

cansu dereninki estetik değil ya,bazılarının burnu doğuştan öyle havalı oluyo

evet bende cansu derenin burnunun estetik olduğunu düşünmüyorum.ama nedense plastik cerrahlar estetik ameliyatlı olduğunu söylüyor.doğuştan öyle çok kalkık burunlar da var

Back
X