- Konu Sahibi masumpapatya
- #1.941
petk dinçözün bununda defarmosyon var. ama deniz akakyanın burnu süper.yakından da gördüm hatun televizyondakinden on kat daha güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resm yüklemeyi il kez denedm 2 kez yüklemişm pardon![]()
Eki Görüntüle 239834
Petek Dinçöz ün Estetik Ameliyatları: 2
Mankenlik yıllarında geçirdiği bir ameliyatla burnunu düzelttirmişti. Dinçöz, 5 yıl önce de göğsüne slikon koydurmuştu. Onları gecen yıl yenileyen sanatçı aslında doğal güzellikten yana olduğunu söylüyor.
kaşları yanakları falan filan, eski haline bakarsanız anlarsınız kaşları dövme botoxlu yanakları falan yapılmış yani sadece göğüs ve burun değil bence dudaklarda da hafif dokunuşlar var çenede de dişlerde kaşlarda aman aman bkz: Eki Görüntüle 619680![]()
kızlar sizce Josh Duhamel'in burnu estetik mi? Aşağıda fotoğrafların linkini koydum, bu adama bayılıyorum bence dünyanın en yakışıklı adamlarından birisi. Peki burnu sizce estetik mi? Ne düşünüyorsunuz bu adamın burnu hakkında. Birde sizin erkekte böyle kibar minik kalkık burunlar mı daha çok ilginizi çeker yoksa Kenan İmirzalıoğlu gibi kemikli büyük mü ?
Josh Duhamel ;
Ne bu adamınki gibi ne de o kenan mıdır nedir onunki gibi ilgimi çeker.Tam ortasında,ne estetik görünümlü ne de haşin kartal görünümlü, tam orta burun ideal bence erkekte.