Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

arkadasinzin veya kardesinizn burnu düzgün diye cansu dereninki de estetikli degil demek yanlis olur...tamam benim annemin ki de cok harika ama genelde düzgün burunlardada belli oluyor yani bi dogallik vardir...cansu dereninki hic dogal durmuyor

Evet şu an foto paylaşamıyorum ama Ece Erken de revizyon olmuş. Sesi filan da acaip, yeni olmuş belli. Petek Dinçöz olmuş resmen. Aynısı.

Bu arada Türkan Şoray'ın burnuna hala şoktayım hiç bilmiyoduk, oz amanda bile o teknolojiyle çok başarılı, şimdiki sonuçları gördükçe yıllardır erteledim sağlık sorunum olmasına rağmen..

Eki Görüntüle 239834

Petek Dinçöz ‘ün Estetik Ameliyatları: 2
Mankenlik yıllarında geçirdiği bir ameliyatla burnunu düzelttirmişti. Dinçöz, 5 yıl önce de göğsüne slikon koydurmuştu. Onları gecen yıl yenileyen sanatçı aslında doğal güzellikten yana olduğunu söylüyor.

kaşları yanakları falan filan, eski haline bakarsanız anlarsınız kaşları dövme botoxlu yanakları falan yapılmış yani sadece göğüs ve burun değil bence dudaklarda da hafif dokunuşlar var çenede de dişlerde kaşlarda aman aman bkz: Eki Görüntüle 619680 :ssz::19:

kaşları yanakları falan filan, eski haline bakarsanız anlarsınız kaşları dövme botoxlu yanakları falan yapılmış yani sadece göğüs ve burun değil bence dudaklarda da hafif dokunuşlar var çenede de dişlerde kaşlarda aman aman bkz: Eki Görüntüle 619680 :ssz::19:

bence de o petek dinçöz bi dolu ameliyattan geçmişş heryeri değişmiş cünkü

kızlar sizce Josh Duhamel'in burnu estetik mi? Aşağıda fotoğrafların linkini koydum, bu adama bayılıyorum bence dünyanın en yakışıklı adamlarından birisi. Peki burnu sizce estetik mi? Ne düşünüyorsunuz bu adamın burnu hakkında. Birde sizin erkekte böyle kibar minik kalkık burunlar mı daha çok ilginizi çeker yoksa Kenan İmirzalıoğlu gibi kemikli büyük mü ?

Josh Duhamel ;

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar sizce Josh Duhamel'in burnu estetik mi? Aşağıda fotoğrafların linkini koydum, bu adama bayılıyorum bence dünyanın en yakışıklı adamlarından birisi. Peki burnu sizce estetik mi? Ne düşünüyorsunuz bu adamın burnu hakkında. Birde sizin erkekte böyle kibar minik kalkık burunlar mı daha çok ilginizi çeker yoksa Kenan İmirzalıoğlu gibi kemikli büyük mü ?

Josh Duhamel ;

Ne bu adamınki gibi ne de o kenan mıdır nedir onunki gibi ilgimi çeker.Tam ortasında,ne estetik görünümlü ne de haşin kartal görünümlü, tam orta burun ideal bence erkekte.

Son düzenleyen: Moderatör:
yukarıdaki adam çok yakışıklıymış bu arada. beğendim doktoruna teşekkürler :9:

estetik artık çok doğal gelmeye başladı ekrandaki yüzlerin hemen hepsi sağına soluna oynama yapıyor, ee mecburlar şov dünyası insanlar onları güzel ve yakışıklı görmek istiyorlar, işleri bu, o yüzden estetik yaptıranları destekliyorum :1::1:

bu arada kore ve japonyada orta okulu bitiren gençlerin karne hediyesi olarak anne ve babalarından plastik cerrahi ameliyatı izni ve parası aldıklarını biliyor muydunuz ? :34:

eskiden uzak doğu şov dünyasındaki yüzler neden hep birbirine benziyor der, merak ederdim. sonradan öğrendim ki uzak doğu'da estetik karne hediyesiymiş ve belli altın oranlarında yüzlerle dolaşmak istermiş herkes :40:

benim en beğendiğim ameliyat işte bu: adı Hyomin 1,67 boylarında 45-46 kilo falan. yaşı 24-25 civarlarında. çok tatlı yapmışlar.

$hyomin2 - Kopya.webp...$hyomin2.webp
bu fotolar plastik cerrahi ameliyatı olmadan önce
$1 (11).webp$1 (23).webp$1 (24).webp$1 (25).webp$1 (43).webp$1 (60).webp$1 (59) - Kopya.webp$74.webp$75.webp$20120201_hyomin_1.webp$t-ara at airport (3).webp
bunlar da sonrası

Back
X