Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

ve işte türkan şoray burnu dışında dudaklarıda o zamanlar daha ince görünüyor acaba onlardada birşeymi var

bu son resimde nedense dudakları çok ince

gamzenın yuzunun hıc bır yerınde estetık yok hatırlarsanız serserı dıe bır dızı vardı orada kucukluk resımlerı vardı aynı hatta kendısı acıklamada yapmıstı yuzumde estetık yok harbıdeın cok cekıcı yuzu var bu arada hatıcenın burnunu kım yyaptı ole fare burnu gıbı sankı delıklerı yok

ayh gülşen bubikoğlunun da mı estetikmiş :1shok: çok şaşırdım yaa eskide bu kadar yaygınmıymış ki estetik yaa ama hepside çok doal duruyor valla

ayh gülşen bubikoğlunun da mı estetikmiş :1shok: çok şaşırdım yaa eskide bu kadar yaygınmıymış ki estetik yaa ama hepside çok doal duruyor valla

sanırım o yıllarda yurtdışında oluyolarmış bence hepsininde bariz estetik olduğu o yıllarda tek tip burun yapıyolarmıs dikkat ettiyseniz hepsi birbirine benziyo :bbo:

g. bubikoglu estetik degil sarniim ya, aramadim degil eski resimlerinde yada eski burunla resimini hic biryerde bulmadim snrm dgeildi o estetik yok yok dgeil :S
valla estetikse pes cok guzel estetiksiz en guzel kadin diordum.

turkan sorayda ne cirkinmis mis

bencede gülşen bubikoğlunun estetik değil yaa ayh evet türkan şoray iğrençmiş yaa :jeyyar:

şarkısı gülşenin estetik mi peki kızlar burnu ?

eski hali .. demek ki estetikmiş

bu da şimdiki güzel yapmışlar ama ben beğendim orjinal gibi opuyorumnanaktan

kızlar peki oya başarın burnu estetik mi?????????
ben hep bakarım kesin estetiktir derim ama emin değilim
sanki böyle üst tarafı çok oyulmuş bir burun gibi duruyor

Eklentiler

• $LEVENT-KIRCA-VE-OYA-BASAR-039-IN-DUGUN-FOTOGRAFI__7156034_0[1].webp
    26 KB · Görüntüleme: 715
  • $oyabasar_neriman[1].webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 374

bence değil ama eğer öyleyse doğal duruyor bence çünkü burun ucu çok yuvarlak kafam karıştı CADIARZU heh şimdi bul işin yoksa estetikmi değilmi mirmirmirmir

buda fotoları

Eklentiler

• $britney-spears-wallpaper-1024-768inanumusuncom[1].webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 344
  • $bpbritneyspearsba692f8dan8[1].webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 1.509

evet cnm estetik, ztn belli de oluor ama ben onun cok cok eski bir filmini gormustum, baya baya buyuk ve kemerli bir burnu vardi :)

yaa angelina jolie nin burun estetigini, yaptirdigi cenesini, ve kas kaldirmayi bakin bu resimde cok cok bellirgin goreceksiniz.. ben sadece az bir burun rötusu var saniyordum.

anaaa ben oyduruyom angelina düzletiyo burnunu bide o pelikan çene modası nedir öle yaa :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…