Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

kızlar evrim akının burnuda estetik

Eklentiler

• $evrim1.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 181
  • $eceahsen_5384027362.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 221
  • $evrimakn.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 193
  • $estetiksiz.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 231

a.s ben estetiksiz hatun kalmadı etrafta derken bizleri de kastedmiştim zatenn sırnaşık şey

artık çirkin lik dıye bırşey yok..paraya bakıyor herşey...bıde bakım için para gerekmez der bu ünlüler...
gitsinler de bdeva yaptırsınlar baqkalım botoxları lipoları..

oohaaaaa sertabındamı estetiiikk
birde cansu derennki evet kesinlikle estetik denilicek gibi ama değil.bir röportajında okumuşdm gazetede şey demişdi insanlar direk doktorunuz kim diye soruyo halbuki burnm estetkli değil inanmak istemiolr üzülüorum demişti.ne kdr doğru ne kdr yanlş blemiicemde gerçekden doğal hali bu kdr güzl olan insanlarda var.ben normLDE innmazdm estetk olmadğına ama bnm bi ark vr cansu dernn burnuna 10 basar doğal hali düşünün.

ya estetiksiz kimse yokmuş.bu ne yaw.Tuğçe kazaz ve Ece gürselin yukardaki resimlerine şok oldum :1shok:
Ece gürsel hele çok şaşırdım :1shok:

aynen bende onu dicektim ünlülerden bir tek tuğçe kazaz'ın burun estetiği güzel durmuş yakışmış.
o da zaten iki üç kere kırıldığı için mecburen yapılan bir estetik ameliyat olması sonrasında çıkan birşey.

Kocasının ‘maymun gibisin’ diyerek terk ettiği 33 yaşındaki Çiçek Kelleci geçirdiği estetikoperasyonlardan sonra tanınmayacak kadar değişti.

33 yaşındaki Çiçek Kelleci’yi kocası “Maymun gibisin” diyerek terk etti. Bunalıma giren ve aynalara küsen Çiçek Kelleci, bir gün İstanbul’da yolda yürürken tabelasını gördüğü Estetik Cerrah Dr. İbrahim Oskui’nin muayenehanesine girdi. Çiçek Kelleci’nin bu dakikadan sonra hayatı değişti.

8 ay boyunca yüzüne bir dizi estetik ameliyat geçiren Çiçek Kelleci şimdi çiçek gibi bir kadın haline geldi.

iste yeni hali :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…