catlinea her işte bir hayır bu işte hepsi sensin Kayıtlı Üye 22 Ekim 2015 11 2 2 Temmuz 2016 Konu Sahibi catlinea #1 ablalarım burda okuyan okumuş olan ya da burhaniyede oturan var mı acaba nasıl bir yer öğrenci olarak yaşam nasıl biraz bilgilendirebilir misiniz beni kararsızım çok doğru yere mi açtım bilmiyorum
ablalarım burda okuyan okumuş olan ya da burhaniyede oturan var mı acaba nasıl bir yer öğrenci olarak yaşam nasıl biraz bilgilendirebilir misiniz beni kararsızım çok doğru yere mi açtım bilmiyorum
gonulll Guru Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 9.016 10.949 2 Temmuz 2016 Konu Sahibi catlinea #2 Burhaniye cok guzel bir yer.deniz var.sakin bir yer kisin.yazin cok hareketli olur.okulu bilmiyorum nasil egitim vs.
Burhaniye cok guzel bir yer.deniz var.sakin bir yer kisin.yazin cok hareketli olur.okulu bilmiyorum nasil egitim vs.
catlinea her işte bir hayır bu işte hepsi sensin Kayıtlı Üye 22 Ekim 2015 11 2 2 Temmuz 2016 Konu Sahibi catlinea #3 gonulll .!.: Burhaniye cok guzel bir yer.deniz var.sakin bir yer kisin.yazin cok hareketli olur.okulu bilmiyorum nasil egitim vs. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim ben çevreyi merak ediyodum sadece o yüzden sordum internette net bişey bulamadım çok sağolunnn
gonulll .!.: Burhaniye cok guzel bir yer.deniz var.sakin bir yer kisin.yazin cok hareketli olur.okulu bilmiyorum nasil egitim vs. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim ben çevreyi merak ediyodum sadece o yüzden sordum internette net bişey bulamadım çok sağolunnn