- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.078
- 898
bu aralarda çekiyor canım aslındaçocuğuma yedirme pis pis şeyler![]()
ama frenlıyorum kendımı. gebelıkten bu yana 3-4 kere yemısımdır heralde
bildiğin aşerıyordum

hamburgersız olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralarda çekiyor canım aslındaçocuğuma yedirme pis pis şeyler![]()
bu aralarda çekiyor canım aslında
ama frenlıyorum kendımı. gebelıkten bu yana 3-4 kere yemısımdır heralde
bildiğin aşerıyordum
hamburgersız olmaz![]()
Doğurduktan sonra yersinkocan yapsın evde hamburger..bol sebzeli, vitaminli..oh mis..
mc donalds ile ilgili bir video dolanıyordu facebookta .Tüm fast foodlar tehlikeli. At etinin derdinde değilim ben. Tam bir pislik ve kanser yuvası haline dönüştü.
Onu da geçtim. 15 yaş civarı çocuklar çalışıyor. Açık mutfak adı altında olanları da görüyoruz. Şahsen benim midem kaldırmıyor. Çok mecbur kalmadıkça dışarda yemiyoruz artık. Yaş ilerledikçe anlıyor insan sağlığın kıymetini.
mc donalds ile ilgili bir video dolanıyordu facebookta .
Gördünüz mü?
tüm büyükbaş hayvanlar sırasıyla bir tekneye atılıp öldürülüyor kesime giderken.
at var bufalo var ne ararsan var yani
Evet ben de geçen sene sahildeki dominos a gitmiş bulundum.Hijyen olayı cidden içler acısı.Valla görmedim ama zaten o kadar büyük bir gıda zincirinin de teker teker itinayla bu işi yapması beklenemez. Kaldı ki "helal haram" kavramları onları ilgilendirmiyor. Bunun dışında Türkiye'de bile helal olarak kesilmeyen ya da ne eti olduğunu bilmediğimiz o kadar çok şey var ki.
Bundan bir kaç sene önce karar verdim ben dışarıda yememeye. Bir gece eşimle Dominos'a gittik pizza almaya. Görüntü iyi beyaz mutfak ne yaptıklarını görüyorsun. Beyaz giyimli 15-16 yaşlarında çocuklar içeride. Ama asker mutfağı gibi. Omzunda bir havlu grileşmiş. Elleriyle çekmeceyi açıyor peyniri alıyor, üstüne atıyor, kalanı yine elleriyle çekmeceye sürüklüyor. Aynı ellerle fırına, fırını kontrol ediyor vs vs. Bu çocukların hijyen mantığından şüpheliyim. O gün bugündür artık yemiyorum çok acıkmazsam. Resmen pislik, kendi iç organlarımızı kendi elimizle bitirmek gibi bir şey.
Mc ten aldığınız patatesi 1 gün evde bekletin resmen lastik gibi oluyor nedense. Sabah kesinlikle o yediğin patates gibi değil.
Tüm fast foodlar tehlikeli. At etinin derdinde değilim ben. Tam bir pislik ve kanser yuvası haline dönüştü.
Onu da geçtim. 15 yaş civarı çocuklar çalışıyor. Açık mutfak adı altında olanları da görüyoruz. Şahsen benim midem kaldırmıyor. Çok mecbur kalmadıkça dışarda yemiyoruz artık. Yaş ilerledikçe anlıyor insan sağlığın kıymetini.
Kesinlikle katılıyorum.Bence dışarıda hamileyken hamburger yenmez içinde çokça katkı maddeleri var ondandır çocuklar hiperaktif 9 ay yemeyi ver ömür boyu hiperaktif çocukla uğraşacağına ,
Kesinlikle katılıyorum.
Kaldı ki hamile olmayan için de geçerli.
Köyde yaşayanlar daha sağlıklı şehirde yaşayanlardan.
Keşke elimde fırsat olsa ben de tası tarağı toplayıp bir sahil köyüne gitsem yaşasam..
Zengin kocalarımız olsaydı uzak dediğin mesafe 10 dk olurdu. Nereden sıkılırsan mekan değiştirirdin.Simit dahi bulamıyorsun sadece kuş cıvıltıları kasaba sahilinde , birde herşey şehirden daha pahalı , her insan yaşayamaz kasabada , şehrin çok avantajları var , indirimler epey iyi , ömürboyu çekilmez kasaba hayatı , yaşlılıkta hastane,postane,pazar yanında olacak,birde dolmuş durağına yakın oturmak gerek artık zamane çocuklar dahi ebeveynlerden uzak yerlerde oturmak istiyor ,yaşlı insanların beklentileri bitmiyor tabi kaprisleride
Şu an bulunduğum şehirde bir tane bile burger king yok ya, o kadar da severim. Sanmıyorum buralarda at eti kullanılsin. Kaldı ki at daha pahalı ya..
Şu an bulunduğum şehirde bir tane bile burger king yok ya, o kadar da severim. Sanmıyorum buralarda at eti kullanılsin. Kaldı ki at daha pahalı ya..