• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burger King'ten At Eti İtirafı!

Burger King'in Türkiye'deki hamburger köftelerini Pınar markası hazırlıyor diye biliyorum ben.Yani at eti olma ihtimali pek yok ama olsa bile kötü bişey değil nasılsa,at temiz hayvandır

yokmuş sözde canım ama sözde özde var mıdır bilemiyeceğim
Neyse zaten diyorum ya binde bir yerim. İnan en son ne zaman yedim hatırlamıyorum. Seneden fazla olmuştur.
Daha da yemem zaten herhalde... At eti diye değil. MC de olsa yemem... Bıraktım ben bu işleri :)))

Neyse zaten diyorum ya binde bir yerim. İnan en son ne zaman yedim hatırlamıyorum. Seneden fazla olmuştur.
Daha da yemem zaten herhalde... At eti diye değil. MC de olsa yemem... Bıraktım ben bu işleri :)))
sen az yiyormuşsun ya ben haftada en az bir defa

:KK57::KK57::KK57:
Allah'tan patatesi de az tüketen bir insanım :)

Şimdi düşündüm, ne zaman hamburger yedim en son hatırlayamadım yaw. Tek sebep bizim eve servis yapan bir hamburgerci olmaması. Alışveriş merkezlerine de gitmiyorum genelde. Hamburgersiz kalmışım uzun zamandır.
Patates sakat bir besin ama. Yemeyin yedirmeyin. :KK53:

niye bu kadar şok oldun canım:KK53:

Çok fazla...
At eti olmasa bile faydalı bir şey değil. :(
O trans yağlar vs vb vücutta erimiyor... Gelsin obezite, hastalıklar... :(((
Şimdi düşündüm, ne zaman hamburger yedim en son hatırlayamadım yaw. Tek sebep bizim eve servis yapan bir hamburgerci olmaması. Alışveriş merkezlerine de gitmiyorum genelde. Hamburgersiz kalmışım uzun zamandır.
Patates sakat bir besin ama. Yemeyin yedirmeyin. :KK53:
Ben de bu sıra pek AVM'ye gitmiyorum ama gitsem de tercih etmem :)

;Patates konusu tamam :)

Çok fazla...
At eti olmasa bile faydalı bir şey değil. :KK43:
O trans yağlar vs vb vücutta erimiyor... Gelsin obezite, hastalıklar... :KK43:((
Ben de bu sıra pek AVM'ye gitmiyorum ama gitsem de tercih etmem :)

;Patates konusu tamam :)
çok haklısın canımcım fakat tutamıyorum şu boğazımı tek hassas noktam şu hamburger kola

şimdilik yan etkilerini o kadar görmüyorum fakat ileride çıkar acısı

çok haklısın canımcım fakat tutamıyorum şu boğazımı tek hassas noktam şu hamburger kola

şimdilik yan etkilerini o kadar görmüyorum fakat ileride çıkar acısı
Ben diyecektim. Yaşın çok genç, vücudun şimdilik kapatabiliyor. ;) Ya ilerisi? :KK14::KK17:
:oops:
Akıl vermek gibi olmasın ama oğlun da senden görüp alışmasın. :KK22:

(seni sevdiğim için samimiyetine güvenip yazdım. kızma olur mu?:eek:)

yhayatim boyunca iki kere yedim oda uc yil once orda calisan bi arkadasim bana dediki alma burdan bisey yemede dedi ogundur bugundur yemiyorum

Daha dün akşam yedim :KK57:
Gözümün önünden onca zamandır yediğim hamburgerler film şeriti gibi geçti..
En az koca 1 at yemişliğimiz vardır.:eek:
Buna mı üzüleyim, bir daha rahatça yiyemeyeceğime mi üzüleyimEn Büyük KK

mc donalds dan yerım genelde
orası daha lezzetlı ..
ayy hamburgersız hayat olmaz ama yaa:KK53:

Back