- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Niye?İçinde insan eti olmadığı sürece her türlü hamburgeri yiyebilirim. At, eşek,domuz, keçi farketmez. Ama o patateslere elimi sürmem.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye?İçinde insan eti olmadığı sürece her türlü hamburgeri yiyebilirim. At, eşek,domuz, keçi farketmez. Ama o patateslere elimi sürmem.
Neyse zaten diyorum ya binde bir yerim. İnan en son ne zaman yedim hatırlamıyorum. Seneden fazla olmuştur.yokmuş sözde canım ama sözde özde var mıdır bilemiyeceğim
nerede o günler zam üstüne zam yapıyorlarİnşallah kımse yemezde az menuler ucuzlar..
Bende çatlayana kadar yiriiiim..
Gerçi mc donalds ın fıyatları ucuk yaa..
16 liradan kapıyı acıyolar..
sen az yiyormuşsun ya ben haftada en az bir defaNeyse zaten diyorum ya binde bir yerim. İnan en son ne zaman yedim hatırlamıyorum. Seneden fazla olmuştur.
Daha da yemem zaten herhalde... At eti diye değil. MC de olsa yemem... Bıraktım ben bu işleri :)))
sen az yiyormuşsun ya ben haftada en az bir defa
Allah'tan patatesi de az tüketen bir insanım :)Fazla nişasta cicim. Patates kafalı olcaz pataes yiye yiye.
Haybeye filozof olmamışsın demek eferim:))))Yanına da cacık. Oh mis!
Yooo! Boşandın gibi anlamadık Millan. Belki de ben çok zekiyimdir.Doğru anlamışım çünkü. :)))
Haybeye filozof olmamışsın demek eferim:))))
niye bu kadar şok oldun canım
Allah'tan patatesi de az tüketen bir insanım :)
Allah'tan patatesi de az tüketen bir insanım :)
niye bu kadar şok oldun canım![]()
Ben de bu sıra pek AVM'ye gitmiyorum ama gitsem de tercih etmem :)Şimdi düşündüm, ne zaman hamburger yedim en son hatırlayamadım yaw. Tek sebep bizim eve servis yapan bir hamburgerci olmaması. Alışveriş merkezlerine de gitmiyorum genelde. Hamburgersiz kalmışım uzun zamandır.
Patates sakat bir besin ama. Yemeyin yedirmeyin.![]()
çok haklısın canımcım fakat tutamıyorum şu boğazımı tek hassas noktam şu hamburger kolaÇok fazla...
At eti olmasa bile faydalı bir şey değil.
O trans yağlar vs vb vücutta erimiyor... Gelsin obezite, hastalıklar...((
Ben de bu sıra pek AVM'ye gitmiyorum ama gitsem de tercih etmem :)
;Patates konusu tamam :)
Ben diyecektim. Yaşın çok genç, vücudun şimdilik kapatabiliyor.çok haklısın canımcım fakat tutamıyorum şu boğazımı tek hassas noktam şu hamburger kola
şimdilik yan etkilerini o kadar görmüyorum fakat ileride çıkar acısı
Baya lezzetliymisiz demek :)Az önce kocam dedi..bidaha burgere gıtmek yok diye..gidersenız de tavuk yersiniz dedi..
Du bakim haber de ne yazıyor..
mc donalds dan yerım genelde
orası daha lezzetlı ..
ayy hamburgersız hayat olmaz ama yaa![]()