• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burger King'ten At Eti İtirafı!

Hayır sanki sığır eti olsa çok masum bir yiyecekmiş gibi davranmıyor musunuz, bir yerime kramp girdi. Saçma sapan bir yiyecek küçüklüğünüzde oyuncaklarla ve amerikan filmleryle beynimizde tatlı hatıralar bırakmasından başka bir güzelliği yok.

Ama talep vat. Özellikle gençlerde. Çocukken alıştırmak lazım.

hamburger bu kadar vazgeçilmez mi ya :D
çin tuzu mu ne varmış içinde bağımlılık yapıyomuş. nasıl bişeyse insanları at etine bağımlı yapmışlar :D

"At geviş getirmiyor, haram yedirdiler." Derseniz anlarım da, "ııııığğğğ at mııııı" derseniz anlamam. Atalarımız bu hayvancağızın etinden sütünden uzun yıllarca faydalanmış sonuçta. Biz şimdi yemiyoruz diye o yenmeyecek bir şey olmuyor :)

ben yinede yiyorum çok lezzetli :D
ama bi arkadaşın dediği gibi içinde bağımlılık yapıcı şeylerden olabilir.
ayrıca bi arkadaşım bir video izlemiş tavuklar tüm tüm atılıyormuş o yüzden yemiyor
şimdi hangisi kötü acaba at eti olması mı yoksa tavuğun tüm atılması mı :D:D

Turkiyedeki burgerlarda turk firmalarla anlasmalilar bildigim ama yinede sevmiyrm
Migdemi bulandiriyorlar

Bence pahalı , eniyisi kebap yada döner hiç değilse yanında salata var

At eti haberini geçtim, konudaki steakhoue, whooper menü isimlerine odaklandım, zaten açım.

Ayrıca at eti olmayan fast food ve dönerci zaten yok, sadece yakalanan var yakalanmayan var. Hatta aldığımız kıymalar bile şüpheli.

Şu ana kadar ne eti yedirdiler bize kimbilir, at, eşşek, domuz, kedi :KK57::KK57::KK45:

At eti haberini geçtim, konudaki steakhoue, whooper menü isimlerine odaklandım, zaten açım.

Ayrıca at eti olmayan fast food ve dönerci zaten yok, sadece yakalanan var yakalanmayan var. Hatta aldığımız kıymalar bile şüpheli.

Şu ana kadar ne eti yedirdiler bize kimbilir, at, eşşek, domuz, kedi :KK57::KK57::KK45:
evet haklısın döner için güvercin eti vs deniyordu.
konuya tekrar baktımda'' burger king hamburgerlerinde ve
Whopper menüde'' demiş.
neden whopperı ayrı tutmuş anlamadm yani burger kıng hamburgerleri deyince hepsini kapsamıyor mu???

Denetimle nasıl yapılıyor merak ettim , devlet buna hakim değilse kim hakim olacak , hangi kuruluşlar bunu denetliyor acaba burdada rüşvet dönüyor mu , nerde bu gazeteciler , nerdeler araştırmacı gazeteler ?

Ne mc donalds ne burger king.. Ağzıma sürmüyorum kaç senedir.. At etiyse ne ala.. Ya domuzsa o yenilenler:KK57:
Birde video görmüştüm hayvanların leşlerini kıyma yapıyorlardı, sözde mc donalds ama bilemedim.. Yinede o hamburgerlere dünya para verip yiyeceğimize evde kıymaya tuz karabiber ekleyip, iyice yoğurup kalın köfteler yapıp, hazır hamburger ekmeğine koyabilirsiniz, ketçap, mayonez turşu.. Gayet güzel oluyor..

Ne mc donalds ne burger king.. Ağzıma sürmüyorum kaç senedir.. At etiyse ne ala.. Ya domuzsa o yenilenler:KK57:
Birde video görmüştüm hayvanların leşlerini kıyma yapıyorlardı, sözde mc donalds ama bilemedim.. Yinede o hamburgerlere dünya para verip yiyeceğimize evde kıymaya tuz karabiber ekleyip, iyice yoğurup kalın köfteler yapıp, hazır hamburger ekmeğine koyabilirsiniz, ketçap, mayonez turşu.. Gayet güzel oluyor..
yok canm olmuyor hiçte valla ben onun tadını başka şeylerde bulamıyorum içine ne koyuyolarsa artık at eti mi eşşek eti mi çin tuzu mudur nedir bilemem.zaten uygun menülerde var 2'liler o kadar pahalı değil.

Back