BURDURun Altınyayla İlçesinde 13 yaşındaki E.Ü., karın ağrısı şikayetiyle götürüldüğü hastanede, bir erkek bebek dünyaya getirdi.
Altınyayla İlçesinde ailesiyle oturan ortaokul öğrencisi E.Ü., Sabah saatlerinde karın ağrısı ve şiddetli sancı nedeniyle annesi tarafından Gölhisar Devlet Hastanesine götürüldü. Acil servisten giriş yapan E.Ü, mantar yediğini, bu nedenle karnının ağrıdığını söyledi.
E.Ünün yapılan ilk tetkikinde hamile olduğu anlaşıldı. Hemen doğum servisine alınan E.Ü., bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Gölhisar Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatılırken, E.Ü., koruma altına alındı.
Altınyayla Kaymakamı Mehmet Ayhan, konuyla ilgili cumhuriyet savcılığının soruşturma başlattığını söyledi.
Hakikaten. Bir anne hiç anlamaz mi? Bu kız dokuz ay boyunca regl olmamış Ped kullanmamis. Sürekli rahatsizlanmistur. Göbeği buyumustur Ayy Allahım korusun ya. Kadıncağıza bi yandan da hak veriyorum çünkü o yaşta bir kız çocuğunun böyle şeylerden habersiz olduğunu düşünmustur. Allahım ya nasıl bir zamanda yaşıyoruz böyle.
Eee eminim ki o anne baba çok kizmislardir hatta öldürmeyi bile dusunuyorlardir ama dizilerdeki sevgililerin hemen yatmasini heyecanla beklerler, ağızları açık izlerler. Bi yandan hayran hayran heyecanla izledigin hayat bi yandan o izledigin hayatın başına gelmesi. Iki ucu çıkmaz sokak. Allah herkesi korusun...
Başlığı görünce İngiltere zannettim, Türkiye imiş.
Çok feci bir durum.
Belki tecavüze uğramıştır ve anlatamamıştır çocuk.
Annesinin anlamaması çok normal olmasada aşırı anormal gelmedi bana.
Yeni regl dönemine girdiklerinde çocukların 3-5 ay bazen 1 sene adet olmadıklarını duydum.
Ve o dönemde çocukların bel bölgesi henüz belirginleşmediği için kilo aldıklarında tüm bir karınları olabiliyor.
Eğer annenin haberi varsa ve görmezlikten geldiyse de bu kesin bir ensest vakasıdır.
ne biçim anne bu yaaaa kızın karnı hiç mi şişmedi bu bebek hiç mi oynamadı bu kız hiç mi şikayetlenmedi
bu adiliği yapan adam bu kızı hiçmi görmedi karnı burnunda
yalan bunlarrrr çocuk gelin vakası sadece üstü örtülmeye çalışılıyor...........