Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sana katılıyorum ilişkiye girmeyi biliyor hap kullanıyor bi test yapmamis pislik kadinnnnnAllahim ne feci bir durum.hadi kilodan adetten anlamadin.bebek hareketlerinidemi hissetmedin.bu kadar cahil olunmazki.erkekle munasebette bulunmayi biliyosun hamileligi bilmiyosun.cok sacma!yavrum beebek nasil aci cekti kimbilir
Aynen cnm aynen şok oluyorum ya9 ay boyunca nasıl anlamaz bi insan hayret bişey yani, hadi karnın şişmedi, tekmede mi atmadı, sırtındamı ağrmadı, bi yerinde şişmedi be insan.
hamilelik farkedilir bişey yani değil miFarketmemesi için obez falan olması lazım, bebek hareketleri dışardan bile görünüyor karnınız şekilden şekile giriyor, bile bile öldürmüş vicdansız
E tabi ki akıl sağlığı yerinde olan her kadın farkederhamilelik farkedilir bişey yani değil mi
mesela siz hamilesiniz bunu bilmiyor olsanız farketmez miydiniz hiç mi degisiklik yok? adet olunmuyor sonuçta değil mi?Yok ya yok yani hani her şeyi bırakıp acaba öyle olabilir mi diye düşünüyorum yani noksan olmak lazım.