Tuvalette Doğum Yaptı, Bebek Klozette Boğuldu!

9 ay boyunca nasıl anlamaz bi insan hayret bişey yani, hadi karnın şişmedi, tekmede mi atmadı, sırtındamı ağrmadı, bi yerinde şişmedi be insan.

Allahim ne feci bir durum.hadi kilodan adetten anlamadin.bebek hareketlerinidemi hissetmedin.bu kadar cahil olunmazki.erkekle munasebette bulunmayi biliyosun hamileligi bilmiyosun.cok sacma!yavrum beebek nasil aci cekti kimbilir:KK43:
Aynen sana katılıyorum ilişkiye girmeyi biliyor hap kullanıyor bi test yapmamis pislik kadinnnnn

Şaka gibi cidden. Sevişip hamile kalıyor ama farkında değil. Tek bir Allah'ın kulu da anlamıyor. İnanılır gibi değil.
Alman kızımız çok mu saftirikmiş?

Bebekten haberi yokmuymus da bişey çıkıyo diyo yuhh

Bebeğin kipirtilarini da gaz sandi zaar.. besbelli yalan olduğu. Bilerek öldürdüğünü düşünüyorum bebeği

Nasil anlamaz hamile oldugunu munkun degil bebek helede son zamanlarda cok tekmeler bildigin cinayet olsun diye oyle koymuslatdir kiyamam masum melek annesi ise seytan yazik sevismeyi biliyolar ama korunmayi bilmiyolar hadi kazara oldu neden olduruyorsun ver yetimhaneye oldurmek neden

Çocuktan kurtulmak için yapılan bir oyun olduğunu anlamaz zaten mahkeme.. Çocuk diye yanıp tututan nice aileleler var ya.. Allah böylelerine nasip etmesin bir daha evlat inşallah.

23 yasinda bir bayan nasil olurda o bebegin klozet suyunda bogulmayacagini anlayamaz resmen cinayet!!!!
Resmen ölmesini istemis!!!

Zaten taksirle öldürme demişler, yani bile bile yaptigi ortada. İki kilo alsak anliyoruz, hamileligi anlamamak diye bir ihtimal olamaz...

Yok ya yok yani hani her şeyi bırakıp acaba öyle olabilir mi diye düşünüyorum yani noksan olmak lazım.

Yok ya yok yani hani her şeyi bırakıp acaba öyle olabilir mi diye düşünüyorum yani noksan olmak lazım.
mesela siz hamilesiniz bunu bilmiyor olsanız farketmez miydiniz hiç mi degisiklik yok? adet olunmuyor sonuçta değil mi?

X