Tuvalette Doğum Yaptı, Bebek Klozette Boğuldu!

Harbiden ya bir insan 9 ay boyunca hamile olduğunu nasıl anlamaz??
Amma sallamış.
Olan da küçücük bebeğe olmuş.

regl olmamasını dk hapına bağlamış salak millet regl olsun diye içiyor onu haberi yok galiba bildiğin boğmuş çocuğu baktın doğuruyorsun suyun içinden al bari ölene kadar orda mı bekledi çocuk ayrıca kordonla sana bağlı sende başında durup izlemişsin inş müebbet yersinde aklın başına gelir

Hayy agzin bal yesin. Nasil bir dogum kontrol hapiysa 9 ay regli olmamis.. sacmalik.

Bisey çıkıyor demis hahahahh bi git ablaaaaaaa:))))) cocugu dogurdu resmen dogdugu halde ordan da almadi resmen ölüme terk etmis... Uni okuyan kiz cahilmisin be guzelimmm:d dalavereee

Nasil yani insanin aklina O bebeği ordan cikartmak gelmezmi olacak iş değil resmen kasten öldürmektir bu hadi kendisi şok yaşadı peki aarkadaşları En Büyük KK

Böyle bişey yalovada da meydana geldi kadın hamile oldugunu anlamamıs ve tuvallette doğum yaptı ama çok sükür ki bebek gayet saglıklı

Bu kadar gerizekalı olamazlar herhalde. Bir şey çıkıyor ne o kadar zaman hiç mi anlamadın reglinden kilondan. Hadi anlamadın diyelim, çocuğu niye tuvalet deliğinde bıraktın.
Sevişmeye gelince her şeyi biliyorsunuz madem iş buraya gelince de kullanın o aklınızı.

Agzina saglik.

Anlamadigim hadi kendi alamadi iceri girip alanda ol adi mi? Gördün dogum yapiyorsun ya da yaptin. Cagir birini kirsin kapiyi. Arkadaslari ordaymis ya

Anlamadigim hadi kendi alamadi iceri girip alanda ol adi mi? Gördün dogum yapiyorsun ya da yaptin. Cagir birini kirsin kapiyi. Arkadaslari ordaymis ya
Ya cnm yalan dolan bu devirde 10 yasindaki cocuk bile neyin ne oldugunu biliyor kaldiki universite ogrencisi bilmiyecek iliskiye girip hamile kalmayi biliyorsun ama hamile kaldigini anlamiyorsun goz gore gore gitmis yavrucak bunun vebalini nasil odeyecek acaba ????

mesela siz hamilesiniz bunu bilmiyor olsanız farketmez miydiniz hiç mi degisiklik yok? adet olunmuyor sonuçta değil mi?

Adet olmamaktan öte bebek içinde kipirdayip duruyor tekme atıyor. Hatta son aylarda hareketleri dışarıdan bile fark ediliyor. Ben hamileyken son ayda kardeşim karsi kanepeden gorurdu kipirdadigini

Ben bu habere yani böyle bir şey yaşandığına inanmıyorum. Ayrıca 'cinsel ilişkiye girmesini biliyorsun' tarzındaki yorumları da çok rahatsız edici buldum. Bu çok anlamsız ve ayrımcı bir ifade. Cinsel ilişkiye girmek günah ya da suçmuş gibi, hadi diyelim 'yanlış' olarak adlandırıyorsunuz, bu kadının kendi bedenini ilgilendiren bir şey, 'sevişirken iyiydi' demek kimin haddine düşmüş ki. Fakat dediğim gibi bu bence haber sitelerinin tıklanma için uydurduğu haberlerden birine benziyor.

Ben bu habere yani böyle bir şey yaşandığına inanmıyorum. Ayrıca 'cinsel ilişkiye girmesini biliyorsun' tarzındaki yorumları da çok rahatsız edici buldum. Bu çok anlamsız ve ayrımcı bir ifade. Cinsel ilişkiye girmek günah ya da suçmuş gibi, hadi diyelim 'yanlış' olarak adlandırıyorsunuz, bu kadının kendi bedenini ilgilendiren bir şey, 'sevişirken iyiydi' demek kimin haddine düşmüş ki. Fakat dediğim gibi bence bu bence haber sitelerinin tıklanma için uydurduğu haberlerden birine benziyor.
Tabikide kendi bedeni kendi karari beni ilgilendirmez ama inanin ben boyle evlat hasretiyle yanarken boyle haberler canimi sıkıyor.... Takildigim tek nokta o masum melek gerisi umrumda bile degil...

Tabikide kendi bedeni kendi karari beni ilgilendirmez ama inanin ben boyle evlat hasretiyle yanarken boyle haberler canimi sıkıyor.... Takildigim tek nokta o masum melek gerisi umrumda bile degil...

Zaten çoğu kişi de nasıl anlamaz demiş, bence de böyle saçmalık olmaz. Kesinlikle yalan haberdir. O yüzden canınızı sıkmayın derim.

Çocuk yapmayi biliyor,doğum kontrol hapina kadar her turlu korunma yonteminden de haberi olacak kdr bilgi sahibi..
Ancak ne hikmetse hamile olduğunu ve dogurdugunu anlamiyor ? Icimden bisey cikiyor ne demek yahu..
Ben hayatımda bu kdr sacma bi hikaye duymadım...
Ben mi kötü niyetliyim anlamadım

Zaten taksirle öldürme demişler, yani bile bile yaptigi ortada. İki kilo alsak anliyoruz, hamileligi anlamamak diye bir ihtimal olamaz...
Taksirle öldürme isteyerek değil istemeyerek öldürme. Çocuğu klozetten bile bile almaması ihmali surette kasten öldürme olurdu ama buna ödül gibi taksirle öldürme demişler.
Hadi hamile kaldığını anlamadın, hadi doğurduğunu da anlamadın, bebeği ordan almayı akıl edememesi için akıl problemi olması lazım. Ve bence kesinlikle taksir değil ihmali surette kasten öldürme.

Ne saçma şey bu ya gerizekalı kadın.Çocuğu alsaydın bari klozetten mal.

X