Burdur///15

merhaba kizlar bende burdurluyum..yesilova.....bende diyordum hic burdurlu yokmu diye...bir ara denizliler konusu gördüm ama orda beni pek sicak karsilamadilar...insalah burda güzel sohbetler kurariz...

merhaba kizlar bende burdurluyum..yesilova.....bende diyordum hic burdurlu yokmu diye...bir ara denizliler konusu gördüm ama orda beni pek sicak karsilamadilar...insalah burda güzel sohbetler kurariz...
hoş geldin canım biz az gibi görünüyoruz burda arkadaşlar pek ilgi göstermedi

merhaba bende burdurluyum çavdır büyükalan ama ant büyüdüm görüşmek dileğiyle

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu yazmayalı.düğün nikah eve yerleşme derken zaman nasıl geçti anlayamadım.inş. daha sık yazma fırsatım olacak.aranızda burdur-çavdırda yaşayan varmı.

slm kizlar bende burdurda bir kac ay kaldim öylesine yazdim yani icimden geldi nasilsiniz bakalim

kızlaarr!!!! bende bodrumda yaşayan bir burdurluyum sanırım herkes burdurlu ama kimimiz izmirde kimimiz antalya da kimimizde bodrum da burda buluşup hasret giderelim bari öptüm hepinizi ayrı ayrı!!!

kızlaarr!!!! bende bodrumda yaşayan bir burdurluyum sanırım herkes burdurlu ama kimimiz izmirde kimimiz antalya da kimimizde bodrum da burda buluşup hasret giderelim bari öptüm hepinizi ayrı ayrı!!!

selam canım sende hoşgeldin aramıza ama pek aktif değiliz gördüğün gibi

merhaba arkadaşlar burdur/bucaklıyım.Ama şuan İstanbul'da görev yapıyorum.Sizleri buralarad bulduğuma çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…