- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
Beni de ekle kuzum 10.01.2022
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben baya yattım ya öğlenden aksama kadar ben de çile kalkınca bile bi sey gelmiyo ondan hemen kalkarsan geliyo daUzayan akıntı bende hep olduğu için bilemiyorum canimm. Biraz yatıp kalktıktan sonra aferdersiniz ama heraldd sperm dışarı akiyo biraz.
Adet tarihin canımBenide alın kizlarr
Normal olmus yumurtlaman canım ben onun için hususi progesteron verdim ya 9.7 cıkmıstı olmus yumurtlaman dedi ama gebelik olmadı işte14. Cü gün yumurtlamışım eğer o koyu olan yumurtlamaysa
Nasip bakalım kuzum inşallah bu ay hepimizin tutarBen baya yattım ya öğlenden aksama kadar ben de çile kalkınca bile bi sey gelmiyo ondan hemen kalkarsan geliyo da
Adet tarihin canım
Normal olmus yumurtlaman canım ben onun için hususi progesteron verdim ya 9.7 cıkmıstı olmus yumurtlaman dedi ama gebelik olmadı işte
Tabi canımBeni de ekle kuzum 10.01.2022
Hayırlısı olsun canım tabi ki konusuyoruz güzel arkadaslıklr edindik insallah bian önce kalır saglıkla da kucagımıza alırızMerhaba bende gelebilirmiyim gruba, Kasım'da femara kullandım.olmadi. bu ay adetin 15.gununde doktora gittim yumurta yok şuan diğer ay tedaviye başlayalım dedi bat tarihim 23 Aralık bakalım gidicem neler olacak
17 Kasım başlangıç canım yarın bugün yeniden olmam lazım adetBen baya yattım ya öğlenden aksama kadar ben de çile kalkınca bile bi sey gelmiyo ondan hemen kalkarsan geliyo da
Adet tarihin canım
Normal olmus yumurtlaman canım ben onun için hususi progesteron verdim ya 9.7 cıkmıstı olmus yumurtlaman dedi ama gebelik olmadı işte
Buradayım canikomGel canimm gelll
Evet herkes birşeyler yazınca karışıyor farklı şeyler yaziolar falan net olduk sağol canımİyi oldu canım küçük bı grup olduk böyle daha iyi oluyor. Diğer gruplar kalabalık olunca herkes takip edilmiyo zaten.
17 Kasım başlangıç canım yarın bugün yeniden olmamBen baya yattım ya öğlenden aksama kadar ben de çile kalkınca bile bi sey gelmiyo ondan hemen kalkarsan geliyo da
Adet tarihin canım
Hoşgeldin canimm.biz Ekim grubundan dört beş ay arkadaş sürekli konuşuyorduk okyanus bunu yeni actiii. Yeni grup yeni arkadaşlarBuradayım canikom
Canım avakado ve havuca çok iyi diyolar.bide ceviz. Benbide her gün bı kaşık keçiboynuzu özü iyiyorumBu yumurtlama döneminde nelere dikkat etmemiz gerekiyor kızlar
Kaç gün geçti üstünden canim14. Cü gün yumurtlamışım eğer o koyu olan yumurtlamaysa
Bu dediklerin catlamasini mi kolaylaştırıyor canimCanım avakado ve havuca çok iyi diyolar.bide ceviz. Benbide her gün bı kaşık keçiboynuzu özü iyiyorum
Catlamasini kolaylaştırmak için havuç yicem canım..diğer yumurtanın tutunmassi icinBu dediklerin catlamasini mi kolaylaştırıyor canim
Tamam canim deneyim bu ay tesekkurlerCatlamasini kolaylaştırmak için havuç yicem canım..diğer yumurtanın tutunmassi icin
Yaparken mi canım valla yumurtam iyi gelişsin diye ben incir içtim adetle birlikte kuru incir suyu troit hapı alıyorum sabahları bide kahvaltıdan sonra folikasit eşime E vitamini içiriyorum artı keciboynuzu suyu içiriyorum artı her gün keciboynuzu pekmezi ac karnına ıcıyo onları artı aksam yatmadan da keciboynuzu suyu muz bitter ve ceviz yıyo ben de yiyom arada yaparken de kaçak olmasın dıye bi müddet eşim duruyo oyle hemen cekilmiyo hemen dusa gırmiyorum 2 saat yattım bugun o kadar bide havuc suyu içtim yumurtlamam oldu diyeBu yumurtlama döneminde nelere dikkat etmemiz gerekiyor kızlar
Kızlar bu liste ne listesi hamile kalmak isteyenlerinse beni de ekleyin ayGel canimm gelll