- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.621
Hayırlısı olsun yapacak birsey yok ben bayadır diyorum sana hayırlısı olsun artık sıksan da canını yapacak bısey yokEvet ama burda gerçekten sağlık sistemi çok yoğun hele kadın doğumlar. E birde çalışıyorum randevu olmazsa izin alamam. Ama özele gittim kadın doğum uzmanı görmeli böyle bi şey diyemeyiz dedi aradığımda yaparız demişlerdi oysaki. Şimdi ne yapıcam hiç bilmiyorum
Oyle deme bana da nasip etsin olmayanlara da versin de olumsuz olma bak illa ki olcak kendini kendin de etkiliyosun neden olmasın bi sebep var mıHayırlısı canım sıkıntı değil olursa olur. Bı cocogum var çok sukkur. Alllah hiç olmayanlara versin
Çok şükür yokk canım o yüzden diyorum zaten alllah nasip ederse olur kulluk bişey yok çünkü. Ondan sıkıntım yokk.alllah nasip ederse olur olmazsa yapcak yokkk. İçimiz rahatttOyle deme bana da nasip etsin olmayanlara da versin de olumsuz olma bak illa ki olcak kendini kendin de etkiliyosun neden olmasın bi sebep var mı
Amir testinden sonra camasirim Cook ıslanmış su gibi bissy akmis . Bu normli sendede olmusmuyduOyle deme bana da nasip etsin olmayanlara da versin de olumsuz olma bak illa ki olcak kendini kendin de etkiliyosun neden olmasın bi sebep var mı
Bende olmamıştıAmir testinden sonra camasirim Cook ıslanmış su gibi bissy akmis . Bu normli sendede olmusmuydu
Evet de randevu yoktu.Hayırlısı olsun yapacak birsey yok ben bayadır diyorum sana hayırlısı olsun artık sıksan da canını yapacak bısey yok
Himm bende enfeksiyonlu var ozamnnkiBende olmamıştı
Yok canım sıvı alıntı olmamıstı ama hafif kanama olmustu oda zorladı spekulum mu diyolar ne oraya acarken büyüğü varmış onu soktu zorla belki ondan oldu hafif bi lekelenme onun harici bısey olmadı ben de insallah olcak canım en kısa zaman da nasip etsin rabbim ben de yarın gıdıcem özelden gün aldım baya 8 gün önce falan hatta garanti olsun diye bi pazartesi bi cuma iki ayrı hastaneden aldım eşim almış izin yarın rabbimin izniyle insallah kalp atışı duymaya gıdecez insallah baslamıstırAmir testinden sonra camasirim Cook ıslanmış su gibi bissy akmis . Bu normli sendede olmusmuydu
15 gün yada 1 ay sonra çıkıyo sonucu mutlaka bak insallah bısey cıkmazHimm bende enfeksiyonlu var ozamnnki
Okadar gecmi cikiyo. Üç kişiyle konuştuk hiçbirinde akıntı olmamış . Heralde enfeksiyon var gerçi yoğun bişey değildi sadece su gibiydi. Nasip bakalım . Hayırlısıyla gidin gelin canım sagliklica duyun ins.15 gün yada 1 ay sonra çıkıyo sonucu mutlaka bak insallah bısey cıkmaz
Allah hepimizin kucağını doldursun inşallahGeçiyor canım bi sekil de sakin sakin kafan rahat beklemeye bak oyalanacak birseyler bul biliyorum cok zor ben de zor bekledim ama o ay bi rahattım sürekli okudum falan bi ferahlık gelmişti insallah olmustur
Aynen geç çıkıyo simir ama bak 15 gün sonra bi yokla cıktı mı diye insallah canımOkadar gecmi cikiyo. Üç kişiyle konuştuk hiçbirinde akıntı olmamış . Heralde enfeksiyon var gerçi yoğun bişey değildi sadece su gibiydi. Nasip bakalım . Hayırlısıyla gidin gelin canım sagliklica duyun ins.
Amin canımAllah hepimizin kucağını doldursun inşallah
Akintimla beraber çok azcik pembelik gelmiş adet olcam herallldeAynen geç çıkıyo simir ama bak 15 gün sonra bi yokla cıktı mı diye insallah canım
İnsallah yerlesmedir sökülene kadar umut var olursan da devam daha sansın var her seyin temiz rahim filminden sonra ben cok inanıyorum olcagına belki kurcalandın diye geldi benim de gelmişti dedim ya hatta lekeAkintimla beraber çok azcik pembelik gelmiş adet olcam heralllde
İyi yapmıssın canım nasılsınSelam kızlar bende adet oldum bugün kan verdim hormon için yarın da dr dan randevu aldım şu yumurta tembelliği içinilaç verir inşallahh
İyiyim kuzumm sen nsılsın hamilelik nasış gidiyor bebiş göründü müİyi yapmıssın canım nasılsınhormonlarına baktırıyosun insallah birsey cıkmaz yumurtlaman için burdakiler ya femera yada klomen kullanıyo genel de takiple catlatma iğnesi falan yaptırıyolar denemek istersen söyle cok okuyorum burda bilmediğim seyleri öğrendim
Öyle deme emin adımla denemiş olursun her türlü dene keseyi falan gördük cok sükür yarın kalp atışı için gidecegiz eşim izin almış cok sukur insallah duyarız saglıkla ilerlesinİyiyim kuzumm sen nsılsın hamilelik nasış gidiyor bebiş göründü müvalla dr nasıl bir tedavi uygulayacak bilmiyorum ama ilaç vericem demişti muhtemelen o dediklerinden verebilir inşallah çok uğraştırıcı süreç olmaz ya. Takipli falan çok uzun iş gibi geliyor bana