Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy maşallah canımm bizede dua et nolur kaç gün geçmişti senn adetin bi de belirtilern nelerdi
Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
22 aralık bat benim
Belirti olrak bazı yemeklerden farklı tatlar alıyodum misal dönerden çemen kokusu kapuska yemeğinden kuyruk yağı vs vs gibi kokular değişik geliyodu
Çok sık idrara çıkıyodum göğüslerim çok acıyodu ve kasıklarımda hafif ara ara sancılar ağrılar oluyodu

Allah razı olsun canımm Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah kuzum . Bende adete daha var yumurtlamadan beri kasıklrm agrıyo batıyo bazen inş vardır bendede

Allah razı olsun canımm Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah kuzum . Bende adete daha var yumurtlamadan beri kasıklrm agrıyo batıyo bazen inş vardır bendede
Senin bat ne zaman? Benimde yumurtlamadan beri ağrımıştı sürekli durmaksızın ozaman hissetmiştim ben zten aha kesin bşyler oluyo demiştim yani inşallah vardır cnm hayırlı şeklde

Senin bat ne zaman? Benimde yumurtlamadan beri ağrımıştı sürekli durmaksızın ozaman hissetmiştim ben zten aha kesin bşyler oluyo demiştim yani inşallah vardır cnm hayırlı şeklde
Yumurtlamaya göre 3 Ocak ama normalde 31 aralık1 ocaktı geç yumurtladım 3 Ocak gelir gelirse sanırım . Yumurtlamadan beridir agrıyo işte bakalm nasip yaa

Yumurtlamaya göre 3 Ocak ama normalde 31 aralık1 ocaktı geç yumurtladım 3 Ocak gelir gelirse sanırım . Yumurtlamadan beridir agrıyo işte bakalm nasip yaa
Varya içime öyle his doğdu sanki sende var gibi hissettm niye blmiyorum cunkı bende senle aynı seyı yaşadm hayırlısı olsum inşallaahj sonucunu paylaşnca benide etiketle olr mu rabbim hayırlı sonuclar versin inşallah

İnşallah kuzum amin sanada inşallah saglıkla ilerler bebişin

İyi geceler kızlar misafirim var gıremıyorum fazla ama yazdıklarınızı okuyorum dahil olacagım

Kızlar bu günkü düne göre sizce nasıl. İnanılmaz kasık ağrım var değerlendiremem bugün canım yanıyor

Eklentiler

• IMG_20211228_234818.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar ben cuma gitcektm ama bugün akşam iş çıkışı boştaydm hastaneye gittim 4,5 -5 haftalık mışım şuan çok şükür Rabbim herkese dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
5 haftalık oluyo adet 7 gün gecınce kesede gözükür 3000 de
Kızlar bu günkü düne göre sizce nasıl. İnanılmaz kasık ağrım var değerlendiremem bugün canım yanıyor
Canım sen yarın pik gorcen bence koyulmus testin

Kızlar ben cuma gitcektm ama bugün akşam iş çıkışı boştaydm hastaneye gittim 4,5 -5 haftalık mışım şuan çok şükür Rabbim herkese dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebişini canım Allah bizede nasip etsin inş

Papatya bişi dicem karnını içer çekebiliyor musun acaba sen ben mesela karnımı içeri çekmiyorun merak ettim sende varmı hamilesn ya çok mutlu oldum inşallah bende olurum bilmiyorum merak ettim

Papatya bişi dicem karnını içer çekebiliyor musun acaba sen ben mesela karnımı içeri çekmiyorun merak ettim sende varmı hamilesn ya çok mutlu oldum inşallah bende olurum bilmiyorum merak ettim
Yani çekebiliyorum içeri ya onu öğrenmeden öncede gördüm birisinde ama ben çekebildm bilmiyormvki
Teşekkr ederm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…