- 16 Eylül 2020
- 1.185
- 606
- 29
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.581
İyi yapmıssın canım belirilern nelerTestte pozitifi görmüştmde geç gidiyim biraz diyodm bekledim bilerek biraz ilerlesin diye
Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin tez zamandaAyy maşallah canımm bizede dua et nolur kaç gün geçmişti senn adetin bi de belirtilern nelerdi
Allah razı olsun canımmRabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
22 aralık bat benim
Belirti olrak bazı yemeklerden farklı tatlar alıyodum misal dönerden çemen kokusu kapuska yemeğinden kuyruk yağı vs vs gibi kokular değişik geliyodu
Çok sık idrara çıkıyodum göğüslerim çok acıyodu ve kasıklarımda hafif ara ara sancılar ağrılar oluyodu
Senin bat ne zaman? Benimde yumurtlamadan beri ağrımıştı sürekli durmaksızın ozaman hissetmiştim ben zten aha kesin bşyler oluyo demiştim yani inşallah vardır cnm hayırlı şekldeAllah razı olsun canımmAllah kucagına almayı nasip etsin inşallah kuzum . Bende adete daha var yumurtlamadan beri kasıklrm agrıyo batıyo bazen inş vardır bendede
Yumurtlamaya göre 3 Ocak ama normalde 31 aralık1 ocaktı geç yumurtladım 3 Ocak gelir gelirse sanırım . Yumurtlamadan beridir agrıyo işte bakalm nasip yaaSenin bat ne zaman? Benimde yumurtlamadan beri ağrımıştı sürekli durmaksızın ozaman hissetmiştim ben zten aha kesin bşyler oluyo demiştim yani inşallah vardır cnm hayırlı şeklde
Varya içime öyle his doğdu sanki sende var gibi hissettm niye blmiyorum cunkı bende senle aynı seyı yaşadm hayırlısı olsum inşallaahj sonucunu paylaşnca benide etiketle olr mu rabbim hayırlı sonuclar versin inşallahYumurtlamaya göre 3 Ocak ama normalde 31 aralık1 ocaktı geç yumurtladım 3 Ocak gelir gelirse sanırım . Yumurtlamadan beridir agrıyo işte bakalm nasip yaa
İnşallah kuzum amin sanada inşallah saglıkla ilerler bebişinVarya içime öyle his doğdu sanki sende var gibi hissettm niye blmiyorum cunkı bende senle aynı seyı yaşadm hayırlısı olsum inşallaahj sonucunu paylaşnca benide etiketle olr mu rabbim hayırlı sonuclar versin inşallah
5 haftalık oluyo adet 7 gün gecınce kesede gözükür 3000 deKızlar ben cuma gitcektm ama bugün akşam iş çıkışı boştaydm hastaneye gittim 4,5 -5 haftalık mışım şuan çok şükür Rabbim herkese dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım sen yarın pik gorcen bence koyulmus testinKızlar bu günkü düne göre sizce nasıl. İnanılmaz kasık ağrım var değerlendiremem bugün canım yanıyor
Ay hadi inşallah. İki büklüm yatıyorum uyuyamıyorum ağrıdan. Yarın daha iyi olursam değerlendiririm5 haftalık oluyo adet 7 gün gecınce kesede gözükür 3000 de
Canım sen yarın pik gorcen bence koyulmus testin
Hadi hayırlısı olsunAy hadi inşallah. İki büklüm yatıyorum uyuyamıyorum ağrıdan. Yarın daha iyi olursam değerlendiririm
Hayırlı olsunKızlar ben cuma gitcektm ama bugün akşam iş çıkışı boştaydm hastaneye gittim 4,5 -5 haftalık mışım şuan çok şükür Rabbim herkese dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Papatya bişi dicem karnını içer çekebiliyor musun acaba sen ben mesela karnımı içeri çekmiyorun merak ettim sende varmı hamilesn ya çok mutlu oldum inşallah bende olurum bilmiyorum merak ettimKızlar ben cuma gitcektm ama bugün akşam iş çıkışı boştaydm hastaneye gittim 4,5 -5 haftalık mışım şuan çok şükür Rabbim herkese dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yani çekebiliyorum içeri ya onu öğrenmeden öncede gördüm birisinde ama ben çekebildm bilmiyormvkiPapatya bişi dicem karnını içer çekebiliyor musun acaba sen ben mesela karnımı içeri çekmiyorun merak ettim sende varmı hamilesn ya çok mutlu oldum inşallah bende olurum bilmiyorum merak ettim
Aminn inşallah teşekkür ederimHayırlı olsunsağlıkla kucağına al bebişini canım Allah bizede nasip etsin inş