- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.141
Varsa var yoksa yok canım yoksa da yok demek den cekinmem yani o kadar konusuyoruz burda oyle olcak olsa buraya da yazmamOkyanusss duramadın kız bak yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varsa var yoksa yok canım yoksa da yok demek den cekinmem yani o kadar konusuyoruz burda oyle olcak olsa buraya da yazmamOkyanusss duramadın kız bak yine
İnsAllah canim o derinden gelen gördüğümuz çizgi insAllah bebistir
İyi çıkmış o çayaBuda ovulasyon abartısız 5 bardak cay içtim
Eki Görüntüle 2976429
Hayır öyle zatende inat ettim pzrtesi bakcam demiştin ya ona diyorum bende zatenVarsa var yoksa yok canım yoksa da yok demek den cekinmem yani o kadar konusuyoruz burda oyle olcak olsa buraya da yazmam
Yok canım suan 9 tane daha aynı testten var elimde olsa hemen yapardımOKYANUS302 kuzu erken gebelik yokmu onda kesin çıkar bende hayali bir çizgi gördüm orda hayirlisi insallah ya mutlu haberini alırız
Dime canım sende gördün bende gördüm çünkü ay insAllahOKYANUS302 kuzu erken gebelik yokmu onda kesin çıkar bende hayali bir çizgi gördüm orda hayirlisi insallah ya mutlu haberini alırız
İnsAllah canim o derinden gelen gördüğümuz çizgi insAllah bebistir
Aynen canım yarın bakarım yine ama en net bana gore carsamba varsa cizgı belli cıkacakİyi çıkmış o çaya
Bence var benim ilk günkü gibi çıkmış yarın netleşir yarın da yap yaaa ayyy çok heyecanlı aynı kendimn gibi heyecan yaptım
Hadi bakalım hayırlısı insallah olmustur koyu valla benim de adete yakın koyuldu bugun 5 bardak çay içtim de yaptım ona ragmen belliBu da beklynce
İnşşalah yaaHadi bakalım hayırlısı insallah olmustur koyu valla benim de adete yakın koyuldu bugun 5 bardak çay içtim de yaptım ona ragmen belli
Evet sennkide koyu gebelik testindede ince çizgi var çok belli değil ama yarın yine yapİnşşalah yaa
Bakcam canım kontrol ederimEvet sennkide koyu gebelik testindede ince çizgi var çok belli değil ama yarın yine yap
Erken gebelik yapsanaBakcam canım kontrol ederim
Bence de bayağı koyu canım evet18.19.20 günler pikti bugün 26. Günü baya koyu değil mi yaa
Yokki elimde zaten pazar eşimden zaten kıyı köşe kacıp sunları beceriyorum bi görse aman durma zaten der vallaErken gebelik yapsana