burda bi dert sıkıntı anlatılamayacakmı?

Öncelikle bu tarz konular açmak yasak.
Burada her bireyin farklı bir düşünce tarzı ve bunu dile getirme hakkı var.

Birde herseyi namus günah konusuna baglayıp kınayan ayıplayan tipler var sankikendi hicbirhalt yemiyomus gibi dörtdörtlük

Tabii ki yasak ve KİB'lenebilir, ama bunları sürekli KİB'lemek sorunu çözer mi? Kişinin cezası bittiğinde yorumlarına çeki düzen veriyor mu mesele orada?
Verir ya da vermez bu da o yorumu yapanı bağlayan bişey. İnsanları yontarak tek tipleştiremeyiz. Rahatsız olduğunuz insanı gözardı edin görmeyin. Unutmayın herkes kendinden mesuldur.

Verir ya da vermez bu da o yorumu yapanı bağlayan bişey. İnsanları yontarak tek tipleştiremeyiz. Rahatsız olduğunuz insanı gözardı edin görmeyin. Unutmayın herkes kendinden mesuldur.

İşte bu sadece yorumu yapan kişiyi bağlamıyor, konuyu açan kişiyi de bağlıyor çünkü o kişinin konusuna yapılıyor yorum. Bir de insanları tek tipleştirmek değil zaten amaç sadece saygı çerçevesinde gerekirse tartışmayı bilmeliyiz netice hepimiz yetişkin insanlarız.

Bu yaştaki olgun kadınların birbirini kib lemek zorunda kalması bana çok komik geliyor.
Yani kendi aramızda konuşamayıp ceza ile yola gelmek...
Size sürekli hakaret eden bir insana laf anlatmaya çalışır mısınız? Ben uğraşmam... Ceza ile yola gelir ya da gelmez bu kendi bileceği şey. Ama kib'lemekten başka ne yapılabilşr? Nasıl bir öneriniz var?

Gerçekten bazı üyeler yorumlarken ipin ucunu kaçırıyorlar, hakikaten çok sert acımasız yorum yapanlar da var ben de bunu anlamıyorum karşılık verenler olunca da niye bu kadar sertsiniz diye size mi soracağım yazacağım şeyleri ya da her konuya yorum yazma hakkına sahibim sizden öğrenecek değilim ne kadar sertlikte yorum yapacağımı diye cevap veriyorlar bende rahatsızlık duyuyorum bunlardan ama yapacak bir şey yok işte çeşit çeşit karakter var buralarda

Peki saygı çerçevesi içinde tartışmayı bilmeyen insanlar hakkında ne yapabiliriz. Öyle de bir sürü üye var burda.

Bence forumda bu yorumlardan daha önemli sorunlar var eklemek isterim. Harflerden çalarak yazmak, noktayı virgülü atlayıp aceleden oldu demek (ama konuda aglayan gülen takla atan ifadeler fink atıyor)bunlar daha can sıkıcı bence yoksa biri size küfür hakaret etse çözümü var zaten, kiblersiniz olur biter ama benim söylediklerime birsey yapılamıyor işin kötüsü.

Konu açan birinin bu düşünceyle açmadığını hepimiz biliyoruz...
Önemli olan arkadaşında dediği gibi üsluptur.

Evet öyleleri var mutlaka ama bazen çok güzel espri yapanlar oluyor derdin içinde bile ,ben onları çok beğeniyorum.Yani zor zamanlarda bile neşe katabildikleri için...
Ben alay edilmesine karsiyim yoksa istedigi gibi elestirirler.birde cavap vermiyorsun tayfasini topluyor konuda resmen geyik yapiliyor belli tipler zaten..sorunlu ve sosyal hayatta asosyal insanlar olduklarini düşünüyorum.burda kendilerine bir dunya yaratmislar..

Sadece kendi duygularını tatmin etmek için karşısındakine laf sayan birkaç kişi var kimseyle bir sorunum olmadı ama başka birine yorum yaparken bile tersleme gereği duyuyolar kimse kimseyi özel hayatında tanımadan yol göstermek için yorum yapsa sorun kalmaz ama kimisi kendini rahatlatmak için başkasına laf sokup egleniyo

Tabii ki yasak ve KİB'lenebilir, ama bunları sürekli KİB'lemek sorunu çözer mi? Kişinin cezası bittiğinde yorumlarına çeki düzen veriyor mu mesele orada?
evet bazen çok güzel çözüyor.mesela bir üye vardı,uyarılmasına rağmen ısrarla kelimeleri eksik yazıyordu ceza aldıktan sonra çok düzgün yazmaya başladı.

Bu geyik tayfasına benim çözümüm çok basit.
Hepimiz kendi hesabımızda kara listemize onları tek tıklama ile ekleyerek kurtulabiliriz.Böylece onların yazdıklarını hiç görmüyorsunuz.
Benim bu şekilde göz ardı ettiğim üyeler var.

evet çok doğru insanlar artık konu açamaz oldu , hemen terslemeler laf sokmalar çok bilmişlik taslamalar insan sinir oluyor derdini paylaşamıyorsun

ama bazı konu sahipleri de sinir ediyor insanı , hem fikir öneri ister hemde yorum yapanlara kızar ; özellikle aldatma , şiddet ile ilgili konularda çok oluyor bu duru m hemen benim kocişim özünde çok iyi diye savunmaya geçiyor , madem öyle neden konu açıyosun

evet bazen çok güzel çözüyor.mesela bir üye vardı,uyarılmasına rağmen ısrarla kelimeleri eksik yazıyordu ceza aldıktan sonra çok düzgün yazmaya başladı.

Haklısın Egem abla ama buradaki şikayet yazım yanlışı değil ki bazı kişilerin yaptığı hakaret eder ya da dalga geçer gibi yorumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…