• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burda bi dert sıkıntı anlatılamayacakmı?

Biz pek bir şey yapamayız ama yöneticiler bu duruma KİB'lemek dışında bir çözüm getirebilir.
Tek çözüm siteden uzaklaştırmak olur. Bu durumda da yeni üyelikle tekrar gelmeyeceği ne malum. Bizim yapabileceğimiz tek şey hakaret edenle muhatap olmamak. Bunun dışında yapılabilecek bir şey yok.

kızımız evlenirken ağırlığınca altın istiyor neden? çünkü eltisinin bilmem nesine öyle takılmış.. ne diyelim? git yapış k.validenin boğazına hakkını al mı? tabi ki bu devirde kalmadı böyle şeyler huzurunu bozma diyoruz..

yorumunu görmek istemediğiniz üyeyi engelleyin, görmezsiniz.. ama insanların fikirlerini değiştiremezsiniz.. hakaret varsa kib lersiniz, yönetim gereğini yapar..

sanırım ortak rahatsızlığın en büyüğü biri kocasından dert yanarken benim kocam muhteşem görüntüsü çizmeye çalışmak.varsan baksan neler yaşıyordur kendisi de :)

insanların düşüncelerine dem vuramazsınız ,
herkez istediği şekilde yorum yazar
ha şuan bende katılıyorum , benım kocam dagnık dıyene ay yavrum benımkıde cok toplu dıyıp ovunene bende anlam veremıyorumda
öbür bahsettiklerini bende yazmış olabilirim sonucta bu benim düşüncem
kişi dertleşmeye acıyor konuyu ama ortada bana göre barız yanlışlık varsa yazarım
alıp sazımı elime türkü söylemek benimde tarzım değil ayşenin tarzıdır mesela banane , sanane

Tek çözüm siteden uzaklaştırmak olur. Bu durumda da yeni üyelikle tekrar gelmeyeceği ne malum. Bizim yapabileceğimiz tek şey hakaret edenle muhatap olmamak. Bunun dışında yapılabilecek bir şey yok.

Haklısın yeni üyeliklerle geri dönüş yapabiliyorlar. İşin bir de o kısmı var değil mi onu tamamen unutmuşum, sanırım dediğin gibi muhatap olmamak.

Aynı düşünceleri paylaşıyoruz hemen bi etiket yapıştırma hemen laf sokma durumları hayır yani sinirin bozuluyosa okuyunca cevap verme bi daha okuma bitsin gitsin yani

Her konuya herkes yorum yapmak zorunda değil diye Kazen uyarı vermiş ama kimse dinlemiyor bunu her konuya bilgisi olsun olmasın yorum yapan tipler var.. İşte onlar epey can sıkıcı ama Allahtan göz ardı et tuşu var;) Sizde onu kullanmayı deneyin..

Konu sahibinin de işine gelmeyen yorumlar yaptık heralde gitti. Beğenmedi bizi..
Valla Sephora tam aklımdan geçeni söyledin, konu sahibi hiç yorum yaptımı diye baktım yorumlara az önce.
Üstüne bastın ayağını kaldır:KK36:
Burda bile hemfikir değiliz, olamayız hepimiz zaten. Haliyle beklediğini alamamış olabilir:KK51:

Dediğiniz gibi herkes aynı çevrede, aynı ailede yaşamıyor. Yorumlar da buna göre değişkenlik gösteriyor. Bu sitenin güzel tarafı her telden insanın olması ve her türlü görüşün söylenebilmesi.
Ayrıca entel kelimesinin hakaret olarak kullanılmasından da ben hoşlanmıyorum. Entel kelimesi entelektüel kelimesinin kısaltılmış kullanımıdır bizim dilimizde. Entelektüel de bilgi ve birikimi yoğun olan demektir. Entel kelimesini hakaret olarak kullanan bir bizim insanımız sanırım.
Toplum sevmiyor boyle insanlari. Emme basma tulumba gibi her seye kafa sallayip, kim nereden cekiyorsa oraya giden insani seviyor. ;)

Her konuya herkes yorum yapmak zorunda değil diye Kazen uyarı vermiş ama kimse dinlemiyor bunu her konuya bilgisi olsun olmasın yorum yapan tipler var.. İşte onlar epey can sıkıcı ama Allahtan göz ardı et tuşu var:KK66: Sizde onu kullanmayı deneyin..
Haklısın benim ilk konumda araba mevzusu vardı. Otomatik zor çok dikkat istiyor gibi bir cümle kurmustu birisi mesela. Alakaya maydanoz olmuştu.
Ama engelleyemeyiz, engelleyemiyoruz işte yapacak birşey yokki. Zaten bazı kişiler yazmış olmak için yazıyor. Aktif üye, Popüler üye durumlarından sanırım.

Valla Sephora tam aklımdan geçeni söyledin, konu sahibi hiç yorum yaptımı diye baktım yorumlara az önce.
Üstüne bastın ayağını kaldır:KK36:
Burda bile hemfikir değiliz, olamayız hepimiz zaten. Haliyle beklediğini alamamış olabilir:KK51:
Hemfikir olmamız abes olmaz mıydı zaten. Düşünsene herkesin aynı fikirde olduğunu. Ne konuşurduk ki o zaman?

"Çok bilmiş enteller" yazarsanız hakaret olur. Kendini entel sanıp sanmadığını nereden biliyorsunuz hem? Hadi bana da çok bilmiş entel deyin, ya da konu sahibi olarak sizi eleştirdiğimi söyleyin.
Forumun amacı bu, burda çeşit çeşit insanız. Ben niye o adamla evlendin de derim, bu devirde böyle şeyler kalmadı da derim. Dayak yiyen kadına boşan da derim. Bunlar benim görüşlerim ve beni bağlar, sizi değil..
Heh ben yazacaktim. Kendini entel sananlar dedigi kisilerle hangi konuda konusmus, neyi tartismis, bilgi birikimini nasil ölçmüş merak etmiştim :)

Kesinlikle.. kişileri, durumlari yargilamak ile yol göstermenin farkli olduğunu farketmemiz gerekiyor. Bu sadece buranin degil toplumuj genel problemi..
kestirip atmak, kisileri yargilamak, saygidan uzaklasmak, empati kuramamak... daha neler neler..

Back