burda bi dert sıkıntı anlatılamayacakmı?

iyi güzel konuştun da
hakaret vs içermediği sürece
sadece olumlu eleştiriler mi yapılmalı
olumsuz eleştiri olmadan farklı düşünceler olmadan herkesin onayladığı bir konu düşünemiyorum ben
evet bazen kırıcı kelimeler yazanlar oluyor ama takılmamak gerek babamın oğlu değil sonuçta.
hem belki o kişi düşüncesinde haksız yanlış düşünüyor
örnek verilecek olsa evli adamla birlikteyim çocuğunu getir ben bakarım diye konu açanlarda oluyor
ne diyelim şimdi bu kadına.

Ayyy bende bayiliyorum su kendi erkenden evlendigi halde 20-21 yaslarindaki kizlara "ayy git dersine calis okuluna bak ne evlenmesi daha yasin cooookkk kucukk" fln..
He kucuk kucuk az daha zorlasalar kizi ceplerine sokacaklar..

Birde sey var"ayy ben senin yasindayken sokakta ip atliyodum sen sevgili yapmissin tuuu"fln..

Ha birde buraya konu acanlarin %90ni hasta muamelesi goruyor..
"Kesinlikle bir uzmandan yardim almalsin"..
Destek al, kostek al, onu al, bunu al, hepsin al al all..

Su kk sayesinde psikologlar paraya para demiyor valla..

Birde buraya bu konuyu acacak kadar kendine dert edindigin sey bu mu diyen kisilerde var. Tabiki herkes buraya dertlesmeye geliyor. Senin gozunde kucuk olan durumu yasayan insan buyuk dert edinebilir herkes farkli yapida sonucta. Sana kesinlikle katılıyorum arkadasim.

Bende bir konu actim pisman oldum.birileri geyik yapmal icin giriyor bence..milletin acisindan uzuntusunden keyif alan zavalli tipler takilmamak lazim...

Kesinlikle katiliyorum sana. Ilk evliligimle ilgili koni actigimda 20yasindayim diye benzer tepkiler aldim bende. Nasilda guzel dillendirmissin icimdekini.

Kesinlikle, bazı arkadaşlar yaptığın yorumdaki tek bir kelimeye takılıp ordan yürüyor insana.

Ne guzel yaptin bu konuyu acmakla dolmusuz meger. Insan buraya rahatlamak icin konu aciyor sonucta esimle ilgili konu actigimda beni aldatmadigi bile kalmadi bazen destek degil köstek olan yapida insanlar var. Arkadaşın dedigi gibi senin derdinden zevk alan tiplerden.

Eğer verilen cevaplar konu sahibinin isteği doğrultusunda verilecekse zaten gelip de burda konu açmasının bi yararı olmaz. Ne kadar farklı görüşte insanın düşüncesini alırsak o kadar genişler ufkumuz. İnsan işine yarayan yorumu değerlendirir yaramayanı da bosverir. Herkes aynı görüşe sahip olamaz ki olmamalı da zaten. Ben hakarete maruz kalıp evliliğime devam etmeyi tercih ederim ama bu senin için katlanilmaz birşeydir ayrılmayı tercih edersin. Dolayisiyla da bana ayril dersin. Bunun gibi nice örnekler verilebilir. İnsanoğlu çeşit çeşit. Eğer farklı yada işine gelmeyen yorumlar alıp rahatsız oluyorsa kişi bir zahmet buraya konu açmasın.

Hahahaha o psikolog konusuna bende bayiliyorum, herseye sen bi doktora görün geliyor, ama bu sadece Türkiyede mevcut, kesin dönüs yaparsam Türkiyede Psikolog olacam, iyi para var vallah...

Buradaki asıl sorun konuya olumsuz yanıt vermek değil ki, konu açan hemen hemen herkes karşıt görüşlerin de olabileceğini biliyor zaten. Eleştirel yorum yapılabilir tabii ki, ya da bana doğru gelen başkasına gelmeyebilir sorun burada değil. Sorun yorum yaparken, hakaret, aşağılama ya da dalga geçmek bunların olmaması gerekir.

Herkes saygı sınırlarını aşmadan istediği şekilde düşünmek ve yorum yapmakta özgürdür.
Biri kayınvalidem bana şu kadar altın yapmalıydı yapmadı diye üzülür.
Diğeri de yapmak zorunda değil diye düşünür.
Ne var ki bunda.
Herkes evet yapmalıydı demek zorunda değil..
Aynı fikirde olmak zorunda değil..

Bunları yapanları da KİB'liyorsunuz ceza alıyorlar zaten. Bu saydıklarınız forumda hali hazırda yasak olan şeyler.

Ben de erkekler ile ilgili "kusura bakmayın" odun,öküz gibi ifadeleri okumak istemiyorum.O kadar sık tekrarlanıyor ki hafızama yer edecek birgün ağzımdan kaçacak diye korkuyorum.

Birde hiç nokta,virgül ,sesli harf kullanmadan yazılan uzun yazıları okumuyorum.

belki de aklı başına gelsin diye yerden yere vuruluyor konu sahibi
ben sadece ayy benim kocam şöyle böyle diyene
bide nasıl yaptın, evlendin v.s. diyene

yoksa hakaret olmadıktan sonra hertür eleştiriye açık olacaksın ki aklın başına gelsin

O zaman şöyle olsun konu başlığı açarken,

Örnek;
Kocam galiba beni aldatıyor! Lütfen olumlu ve benimle aynı düşünceye sahip insanlar yorum yapsın. Kafamı karıştıracak ve olumsuz cevap verecekler yazmasın.

diye başlık açılsın. Ona göre yorum yapalım. :)

Bunları yapanları da KİB'liyorsunuz ceza alıyorlar zaten. Bu saydıklarınız forumda hali hazırda yasak olan şeyler.

Tabii ki yasak ve KİB'lenebilir, ama bunları sürekli KİB'lemek sorunu çözer mi? Kişinin cezası bittiğinde yorumlarına çeki düzen veriyor mu mesele orada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…