- 21 Nisan 2013
- 1.794
- 1.793
- 208
- Konu Sahibi pelinsubahar
-
Kesinlikle katiliyorum sana. Ilk evliligimle ilgili koni actigimda 20yasindayim diye benzer tepkiler aldim bende. Nasilda guzel dillendirmissin icimdekini.Ayyy bende bayiliyorum su kendi erkenden evlendigi halde 20-21 yaslarindaki kizlara "ayy git dersine calis okuluna bak ne evlenmesi daha yasin cooookkk kucukk" fln..
He kucuk kucuk az daha zorlasalar kizi ceplerine sokacaklar..
Birde sey var"ayy ben senin yasindayken sokakta ip atliyodum sen sevgili yapmissin tuuu"fln..
Ha birde buraya konu acanlarin %90ni hasta muamelesi goruyor..
"Kesinlikle bir uzmandan yardim almalsin"..
Destek al, kostek al, onu al, bunu al, hepsin al al all..
Su kk sayesinde psikologlar paraya para demiyor valla..
Kesinlikle, bazı arkadaşlar yaptığın yorumdaki tek bir kelimeye takılıp ordan yürüyor insana.Gecen gün bir konuya yorum yaptim anlamadan dinlemeden kadin düşmani olan kadin oldum. Halbuki yazdigim şeyin dusmanlikla ilgisi uzaktan yakından yoktu. Anlamadan yorum yapilip kim kime diş geçirirse stres atmak için burada takiliyor kimileri.
Hahahaha o psikolog konusuna bende bayiliyorum, herseye sen bi doktora görün geliyor, ama bu sadece Türkiyede mevcut, kesin dönüs yaparsam Türkiyede Psikolog olacam, iyi para var vallah...Ayyy bende bayiliyorum su kendi erkenden evlendigi halde 20-21 yaslarindaki kizlara "ayy git dersine calis okuluna bak ne evlenmesi daha yasin cooookkk kucukk" fln..
He kucuk kucuk az daha zorlasalar kizi ceplerine sokacaklar..
Birde sey var"ayy ben senin yasindayken sokakta ip atliyodum sen sevgili yapmissin tuuu"fln..
Ha birde buraya konu acanlarin %90ni hasta muamelesi goruyor..
"Kesinlikle bir uzmandan yardim almalsin"..
Destek al, kostek al, onu al, bunu al, hepsin al al all..
Su kk sayesinde psikologlar paraya para demiyor valla..
Bunları yapanları da KİB'liyorsunuz ceza alıyorlar zaten. Bu saydıklarınız forumda hali hazırda yasak olan şeyler.Buradaki asıl sorun konuya olumsuz yanıt vermek değil ki, konu açan hemen hemen herkes karşıt görüşlerin de olabileceğini biliyor zaten. Eleştirel yorum yapılabilir tabii ki, ya da bana doğru gelen başkasına gelmeyebilir sorun burada değil. Sorun yorum yaparken, hakaret, aşağılama ya da dalga geçmek bunların olmaması gerekir.
belki de aklı başına gelsin diye yerden yere vuruluyor konu sahibihayır canım.ben olanı anlatıyorum.mesela dediğim gbi kocasıyla sıkıntısını anlatıyor mesela ayy böyle bir adamla nasıl evlendin diyor mesela olan olmuş bi hata yapılmış yol gösterici tavırlardan çok bunu nasıl yaptın ee hata sendeymiş konu sahibi yerden yere vurluyor.tabiki herkes değil
Bunları yapanları da KİB'liyorsunuz ceza alıyorlar zaten. Bu saydıklarınız forumda hali hazırda yasak olan şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?