• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burda bi dert sıkıntı anlatılamayacakmı?

Genç kızımız erkek arkadaşıyla sorunu var,bende bişiler dedim yanlış dedim hatalısın dedim.
Verdiği cevap neydi biliyormusunuz.
Allah senin çocuğunun başına versin dedi..
Ne yaparsın şimdi bunu söyleyin hadi..

bide bu var sen kafa yoruyorsun üzülüyorsun yorum yapıyorsun bide beddua alıyorsun

aynen benimde başama geldi böyle bir şey

neyse kızlar ekşi olayını uzatmayıl en iyisi konu ekşi kadınlar kulubu olayına dönecek dediğim iki tane yazılan duygularıma tercuman olduğu için alıntı yaptım.
yoksa ben de orda yazarım şöle böle demesi için değil konu uzar gider

Ben hem ekşide hem burda yazarım. Bazı haksız yorumlar oluyor ama yukarda alıntılananlara katılmamak mümkün mü?
ahahahaaa bir ekşiciyi bulmuş olduk:KK53:
pekii benim dediklerim yalan mı,nerde ekşi yorumu görsem hep belaltı:KK66:

Kesinlikle bilemeyiz. Ama ekşide bunu yazanın kim olduğunu, buraya nasıl bir konu açtığını da bilmiyoruz sorun burda. O ekşide onu yazmış ama burda kim bilir ne yazmış da bu kadar üzerine gidilmiş...

Ben genellikle sana katılıyorum, bu konuda da yazdıklarının çoğuna katıldım ama sen de kk'da bazen bir linç kültürü oluşabildiğini kabul et. Yani ben bazen aynı şeyleri söylediğimiz insanların üslubundan rahatsız oluyorum. Evet kimbilir o kadın da buraya nasıl yazdı ama burda da çok sert tepki verenler olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.

Ekşi sözlük alıntıları yapınca, konunuzun haklılığı konusunda onay mı almış oluyorsunuz? O başlıkta kadınlar kulübünü yerden yere vuran bir sürü girdi var. Eğer onlar gibi düşünüyorsanız burda işiniz ne?
Aaa olur mu canım. Ekşi yetkili mercii, bizimle alakalı son kararı, teşhisi onlar bilir ve onaylarlar.
Şimdi de ekşinin girdilerini siteye taşıyarak bariz değersizleştiriyor burasını. Bir sürü hakaret içeren girdileri ( kk hakkında olanlardan bahsediyorum) olan bir sözlüğü bilirkişi de ilan ettiler ya gam yemem.

bide bu var sen kafa yoruyorsun üzülüyorsun yorum yapıyorsun bide beddua alıyorsun

aynen benimde başama geldi böyle bir şey

Yetişkin kızım var sonuçta,okudukça geriliyorum burada..
Bir büyük olarak nasihat veriyorsun kaale bile almıyor..

Geçen günlerde yine genç bir kızımız derdini anlatıyor,yazdık bişiler hepimiz o kadar saygılı ki şaşırdım yani..
Aferin tebrik ediyorum seni düşğncelerinden dolayı diye,böyle olsun işte..

Aaa olur mu canım. Ekşi yetkili mercii, bizimle alakalı son kararı, teşhisi onlar bilir ve onaylarlar.
Şimdi de ekşinin girdilerini siteye taşıyarak bariz değersizleştiriyor burasını. Bir sürü hakaret içeren girdileri ( kk hakkında olanlardan bahsediyorum) olan bir sözlüğü bilirkişi de ilan ettiler ya gam yemem.
hıııı

Bir de kocasıyla az bir problemi olana seni aldatıyo, kesin biri var kesin sen de ona şöyle şöyle yap seni kıskansın gibi şeyler söyliyenler var. Bazen diyorum ya bu kadın kalkıpta sizin bu üstün zeka önerilerini uygularsa yazık günah yahu bir derdi olan bir insanı yanlış şekilde yönlendirmeyelim. Zaten derdi olduğundan kimseye anlatamadığından burda paylaşmış. Yapıcı olalım arkadaşlar yıkıcı olmak çok kolay. Konu sahibinin konusu beğendim. Umarık ki sitenin kalitesini artırırız bu sadece yorum yaparke birazdaha duyarlı olmaya bağlı. İnanıyorum yapabiliriz:)

Ben genellikle sana katılıyorum, bu konuda da yazdıklarının çoğuna katıldım ama sen de kk'da bazen bir linç kültürü oluşabildiğini kabul et. Yani ben bazen aynı şeyleri söylediğimiz insanların üslubundan rahatsız oluyorum. Evet kimbilir o kadın da buraya nasıl yazdı ama burda da çok sert tepki verenler olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.
Linç konusunda en çok kızanlardan biri benim. Biri ilk taşı atıyor sonra gerisi geliyor, bu konuda katılıyorum sana.
Benim bu konuda kızdığım nokta öyle yorum yapmayın, böyle yapın gibi bir şey olması sadece.. Ben hakaret etmediğim, küfür etmediğim sürece istediğim gibi yorum yapabilirim. Konu sahibine ters de gelebilir yorumum, sert de gelebilir. Bu benim o konuya bakış açımdır. Kimseyi de bağlamaz. O sebeple bu konuya kızdım açıkçası. Kim benim nasıl yorum yapacağıma karışabilir ki?

merhaba kızlar
çok özür dileyerek ve kendinmi bayadır tutarak su konuyu açma gereği duydum.
bu siteyi çok seviyorum ilk başvurdum yerlerden.
ama şu BDV bölümünde bazı kalsik tipler beni sinirlendiriyor.
mesela kadın kocasının dağınıklığını anlatıyor.hemen başlanılıyo aaa benim kocam çok düzenlidir seninkide tam bir hödükmüş!!!!sanki sana kocanı sordu
kendiside zaten hata yaptığını kabul ettiği bişeyde dertleşiyor.konu sahibi yerden yere vurluyor.ne namussuzluğu kalıyor ne cahilliği konusuna göre.
arkadaşının buna yaptığı bir haksızllığı yada arkadaşına yaptığı bir iyiliği anlatıyoraa sende görüşmeyi kesseydin zorlamı yaptırdı sana bunu diyenler.
birde klasik mesela konu sahibi kayınvalidem bana şunu yapmadı diyor(altın eşya vs.)çok bilmiş enteeler çıkıyor hemenaaa bu zamnada böle şeylermi olurmuş diye çıkıyolar.sana onu sormuyor ki.
hayır konuyu açan dertleşmek istiyor ama illa herşeyi çok iyi bilgiğini zanneden yada çok akıllı kocasının dünyanın en iyisi,namuslu ,entel guya,senin kocanda ne biçimmiş ailen nasılmışdiyen tipler
sanarsın herkes aynı ailede çevrede yaşıyor.
mesela bi tip vardı burda.kendisi boşanmış güzelce anlayışla kocasıyla.ailside arkasındaydı.
bunun her koca kayınvalide konusunda klasik cümleleri zorlamı evlendin nasıl evlenirsin böyle bir insanla evlenmeden önceden bilmiyordun,boşan ??olan olmuş hata yapılmış çözüm aranlıcağüı yerrde böyle yerden yere vuruluyor.r
Kesinlikle yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum, seninle hemfikirim. Bazen buraya konu açıp daha çok dert sahibi olabiliyor insan.
Bu konunun altına bile hala farklı farklı insan var burada ve eleştiriye açık olacaksınız, konu sahibi kendisiyle aynı fikirde olmayanlara trip atıyor tarzında konuşmalar var.sorun aslinda farklı eleştirilerin olmasi değil, yorum yapıp eleştirirken ukala alaycı ve cok bilmiş üslupla yorum yapılması. Birde Bunların sanal bir arkadaş gurubu vardır haklı yada haksız alkışlar dururlar

Şöyle diyim, sadece bir gün KK küfre ve belaltı yazmaya izin versin. Sadece bir gün ve sen o zaman seyreyle şenliği. Bazen bizi tutan sadece ban korkusu. Yoksa burda mahalle arası kavgalarına şahit olurduk bence. Bir ara sadece banler hafifletildi, o zaman bile seviye düştü.

Linç konusunda en çok kızanlardan biri benim. Biri ilk taşı atıyor sonra gerisi geliyor, bu konuda katılıyorum sana.
Benim bu konuda kızdığım nokta öyle yorum yapmayın, böyle yapın gibi bir şey olması sadece.. Ben hakaret etmediğim, küfür etmediğim sürece istediğim gibi yorum yapabilirim. Konu sahibine ters de gelebilir yorumum, sert de gelebilir. Bu benim o konuya bakış açımdır. Kimseyi de bağlamaz. O sebeple bu konuya kızdım açıkçası. Kim benim nasıl yorum yapacağıma karışabilir ki?

Demek ki yapamıyormuşuz,yapmamak gerekiyormuş.Ismarlama yorum isteyen konunun sonunda belirtsin madem.

rahatsız olduğum konulardan biride bu işte linç.
birde olan olmuş geçmişe dönmenin imkanı yokken bunu nasıl yaparsın yaparken düşünseydin daha önce göremedinmi tanıyamadınmı tarzı yaklaşımlar

Şöyle diyim, sadece bir gün KK küfre ve belaltı yazmaya izin versin. Sadece bir gün ve sen o zaman seyreyle şenliği. Bazen bizi tutan sadece ban korkusu. Yoksa burda mahalle arası kavgalarına şahit olurduk bence. Bir ara sadece banler hafifletildi, o zaman bile seviye düştü.
o konuda haklısın.münenin cımbızı epey korkutuyor.:)

Kesinlikle.
Cezalar hafifletildiğinde Cennet Mahallesi'nden beter oldu burası.
Sayfalarca hakaret,sayfalarca polemik...

Öfff bu temada açılan 2015526565. konuyu açtığınız için sizi tebrik ediyorum.
Böyle ortaya laf atıp anlayan anlasın mantığıyla neyi düzeltmeyi umuyorsunuz?
Eğer bir amacınız yoksa da neden konu açıyorsunuz?
Ayrıca üye olmadan şu kuralları bir okuyun gözünüzü seveyim, üyeler hakkında konu açmak yasaktır.
Varsa bir öneriniz yöneticilere pm aracılığı ile bildirin. Böyle ortaya yayın yaparak hiç de iyi niyet belirtisi göstermiyorsunuz ne yazık ki.
Sonra ceza alınca da haksız yere ceza aldım oluyor işte.
Tencere dibin kara seninki benden kara:KK14:

Ya milletten şikayet ediyor güya yanlış olanı dile getiriyor, ama çok bilmiş enteller falan diyerek de hakaret etmekten geri kalmıyor. Ya kızmış birine, gelmiş burada acısını çıkarıyor bayan. Hırs konusu işte, üslup diyor kendisininkine bakmıyor hiç. Gergin ve sinirli olduğu çok açık zaten.

Ya eşim ekşide yazar(Artık girmiyor ) ne işin var ya orada dediğimde verdiği cevap hala başımı döndürüyor. Aynen yazıyorum. Çok karı kız düşüyor oradan :D

Back