Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

Güle güle oturun canım. Düğün fotalarında harikaydı. Evin çok modern düzmüşsün. Halı-tezgahüstü, halı-lavabo üzerindeki renk uyumluluk iyi fikir.

burcuözge canım doğum yaptın mı bebiş nasıl? hamileliğinde sorunlar vardı şimdi nasılsın merak ettim de

güle güle otur canım,

benimde yatak odam multimax ipek mobilya, aynı renk. ablam mobilyacı olunca ondan aldık hepsini :)

evin okadar cici kiii:)) özellikle mutfağın:) gereksiz ıvır zıvır eşyalara hiç yer vermemişsin ne güzel:) aşk kokulu bi ew.... bi sorum olacak o kocaman resimi nereye ne kadara yaptıtrdınız??? harika bi fikir... sağlıkla huzurla aşkla oturman dileği ile:)

evin okadar cici kiii:)) özellikle mutfağın:) gereksiz ıvır zıvır eşyalara hiç yer vermemişsin ne güzel:) aşk kokulu bi ew.... bi sorum olacak o kocaman resimi nereye ne kadara yaptıtrdınız??? harika bi fikir... sağlıkla huzurla aşkla oturman dileği ile:)

merhaba canım öncelikle teşekkür ediyorum. o resmi fotocuda bastırttık 100 tl ye. sonrada 70 tlye marmarisde çerçeve yaptırttık. düğün fotolarımızın görüntü kalitesi çokiyi. bozulmadan bir apartman boyunda büyüytrebilirsiniz demişti fotocu

ay canım banyo takımına bayıldımm :16: nerden aldın kız o paspasları ve sabunlukla diş fırçalık takımınııı? Güle güle otur canım evindede cidden sade ama hoş olmuş ben biraz daha canlı sevenlerdenim ama heralde ee boşuna resim öğretmeni olmadım :1: renkler benim işim :1::34:

ay canım banyo takımına bayıldımm :16: nerden aldın kız o paspasları ve sabunlukla diş fırçalık takımınııı? Güle güle otur canım evindede cidden sade ama hoş olmuş ben biraz daha canlı sevenlerdenim ama heralde ee boşuna resim öğretmeni olmadım :1: renkler benim işim :1::34:

:9:sağol kuuzm beğenmene sevindim yazlık yer için bu kadar renk bile fazla. temizleme derdi yok bir şey yok ohh mis :27:
haklısın resim öğretmeniysen kesmez bu ev seni hahahah:9:
banyo taskımım prima nova canım markası. daiys sanırım benimkinin modeli. artık koçtaşlarda tepehomelerde falanda satılıyor.

:9:sağol kuuzm beğenmene sevindim yazlık yer için bu kadar renk bile fazla. temizleme derdi yok bir şey yok ohh mis :27:
haklısın resim öğretmeniysen kesmez bu ev seni hahahah:9:
banyo taskımım prima nova canım markası. daiys sanırım benimkinin modeli. artık koçtaşlarda tepehomelerde falanda satılıyor.

çok teşekkürler canım benim yaa sen nerden almıştın netten falanmı benim profilimdede evimin resimlerinin olduğu albüm var bakmak istersen bakabilirsin :34: hoşçakaal :3:

Back
X