- Konu Sahibi Burcuxoxzge
Güle güle oturun canım. Düğün fotalarında harikaydı. Evin çok modern düzmüşsün. Halı-tezgahüstü, halı-lavabo üzerindeki renk uyumluluk iyi fikir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcuözge canım doğum yaptın mı bebiş nasıl? hamileliğinde sorunlar vardı şimdi nasılsın merak ettim de
evet doğum yaptım canımm
dünyalr güzelii bir kızım olduuu çok sağlıklı çok şükür...
rabbim isteyen herkese nasip etsin böyle bir güzelliği
Allah bağışlasın inşallah ama biz onunda resimlerini merak edioruz :103:![]()
evin okadar cici kiii:)) özellikle mutfağın:) gereksiz ıvır zıvır eşyalara hiç yer vermemişsin ne güzel:) aşk kokulu bi ew.... bi sorum olacak o kocaman resimi nereye ne kadara yaptıtrdınız??? harika bi fikir... sağlıkla huzurla aşkla oturman dileği ile:)
güle güle oturun hersey güzel ama en çok banyo aksesuarlarını begendim![]()
ay canım banyo takımına bayıldımmnerden aldın kız o paspasları ve sabunlukla diş fırçalık takımınııı? Güle güle otur canım evindede cidden sade ama hoş olmuş ben biraz daha canlı sevenlerdenim ama heralde ee boşuna resim öğretmeni olmadım
renkler benim işim
![]()
sağol kuuzm beğenmene sevindim yazlık yer için bu kadar renk bile fazla. temizleme derdi yok bir şey yok ohh mis
haklısın resim öğretmeniysen kesmez bu ev seni hahahah
banyo taskımım prima nova canım markası. daiys sanırım benimkinin modeli. artık koçtaşlarda tepehomelerde falanda satılıyor.
çok teşekkürler canım benim yaa sen nerden almıştın netten falanmı benim profilimdede evimin resimlerinin olduğu albüm var bakmak istersen bakabilirsinhoşçakaal
![]()
bende evdeki aksesuarlara bayıldım banyo takımına falan![]()